PC igre

F1 2011 (Codemasters)

IvanKovacic sub 3.12.2011 16:48
RuskeGTT kaže...

boze moj kakve probleme imas ti sa tim volanom...kod mene je 8mj i ko nov je...da mi znat kako ga koristis i sve to...

i nema bateriju, sta pricas gluposti

e ona pedala za gas samo me ona mislim kad idem na onaj test za volan i stisnem ju nije mi na zadnjkoj crti neda na predzadnjoj kak da  to riješim

IvanKovacic sub 3.12.2011 17:21
RuskeGTT kaže...

ne kuzim te nista, kakve ti probleme imas sa njime? meni radi sve 5, osim nfs run, ali ni ne zavrijedi ta igra to...i u driveru nije bilo podrske za volane nijedne uopce

znaš kad ideš pod opcije volana ali ovak općenito 

i onda pod onaj test i onda tam kad stisnem papučicu za gas mi je na onoj predzadnjoj crti 

kužiš?

speedy56 sub 3.12.2011 18:53
RuskeGTT kaže...
speedy56 kaže...

Može li mi netko objasniti kako se postavlja Camber i Toe u Alignment-u.

Unaprijed hvala

kljuc i gedor, pa princip kontre :D

Ma krivo sam postavio pitanje.

Mislio sam na kakvim se stazama Camber stavlja na in, tj. na out.

dancy uto 6.12.2011 15:14
dancy kaže...
Fiction1 kaže...

Ako netko hoce igrati F1 2011 preko hamachia evo mreze:

Network ID: emuglxf1_2011
Pass: 123

i ja sam zainteresiran za to kad krećemo, dali je portebna original igra

daj izbacite Dancy sa ove mreže, da se mogu ponovo spojit, kaže da je puna mreža, instaliral sam ponovo windowse pa je to zbog toga

Zekat sub 10.12.2011 13:19
IvanKovacic kaže...
lange kaže...

napravi local accaunt.

imam i ja problem. naime igram i stavim na 20% utrke i zadnja dva kruga igrica mi pocne stekati? svakih 5 sec mi za sekundu zablokira. zasto?

jer imaš jadan komp

Što je u njegovoj konfiguraciji jadno?

IvanKovacic sub 10.12.2011 14:34
matija656 kaže...

dal ima tko problema sa drugim patchem, stavio sam ga i kad mi učitava utrku, na kraju kad treba bit gotovo muzika stane i igra se smrzne

dal je imao tko tako problem i kako se to može riješit

da sačuvaj ikonu flow bin i stavi ju nutra i radilo bude

gamer2 ned 11.12.2011 17:11
matija656 kaže...

dal ima tko problema sa drugim patchem, stavio sam ga i kad mi učitava utrku, na kraju kad treba bit gotovo muzika stane i igra se smrzne

ja imam isti problem...

trenutno sam zapoceo na silverstoneu, i na P1 izlazim iz boksa  i nakon par sekondi nakon sto bolid izade iz garaze  i krece prema stazi igra se smrzne... a upravo skinuo novi update... prije njega sve bilo ok...

polako ali sigurno ova mi igra zagorcava zivot...

bad_ri ned 11.12.2011 20:55
gamer2 kaže...
matija656 kaže...

ja imam isti problem...

trenutno sam zapoceo na silverstoneu, i na P1 izlazim iz boksa  i nakon par sekondi nakon sto bolid izade iz garaze  i krece prema stazi igra se smrzne... a upravo skinuo novi update... prije njega sve bilo ok...

meni je na i5 2500k štucalo, ja sam to riješio podešavanjem rapture3d drivera, podizanjem njegovog buffera.

Igor666 ned 11.12.2011 23:51
gamer2 kaže...

ja imam isti problem...

prije par postova sam stavio link za patch fix..pa pogledaj jel ce ti to mozda pomoc oko problema...

F1_Rijeka pon 12.12.2011 19:27

opet problemi sa loadanjem igre...i nakon instalacije novog patch-a opet mi se dešava da se zamrzne na samom početku. A prije patcha sam bio napravio ono sa kopiranjem i brisanjem onih fajlova i radilo je normalno.....original igra.....

dmanz pon 12.12.2011 19:31
F1_Rijeka kaže...

opet problemi sa loadanjem igre...i nakon instalacije novog patch-a opet mi se dešava da se zamrzne na samom početku. A prije patcha sam bio napravio ono sa kopiranjem i brisanjem onih fajlova i radilo je normalno.....original igra.....

pa moras originalin flow.bin kopirati nakon patchanja, spremi si ga negdje prije patcha i vrati ga nakon, onda igra radi...

IvanKovacic pon 12.12.2011 19:37
dmanz kaže...
F1_Rijeka kaže...

pa moras originalin flow.bin kopirati nakon patchanja, spremi si ga negdje prije patcha i vrati ga nakon, onda igra radi...

a neznam ko da ne vide čitat sto put im velim kaj treba ali su ...

F1_Rijeka pon 12.12.2011 20:02

rješeno...iskreno nisam čitao jer mi se učinilo da sam negdje pročitao da taj patch rješava taj problem..pa očito ne rješava...

ispričavam se ako je nekome ovaj moj post prije prouzročio velike probleme...