F1 2011 (Codemasters)

boze moj kakve probleme imas ti sa tim volanom...kod mene je 8mj i ko nov je...da mi znat kako ga koristis i sve to...
i nema bateriju, sta pricas gluposti

boze moj kakve probleme imas ti sa tim volanom...kod mene je 8mj i ko nov je...da mi znat kako ga koristis i sve to...
i nema bateriju, sta pricas gluposti
e ona pedala za gas samo me ona mislim kad idem na onaj test za volan i stisnem ju nije mi na zadnjkoj crti neda na predzadnjoj kak da to riješim

ne kuzim te nista, kakve ti probleme imas sa njime? meni radi sve 5, osim nfs run, ali ni ne zavrijedi ta igra to...i u driveru nije bilo podrske za volane nijedne uopce

ne kuzim te nista, kakve ti probleme imas sa njime? meni radi sve 5, osim nfs run, ali ni ne zavrijedi ta igra to...i u driveru nije bilo podrske za volane nijedne uopce
znaš kad ideš pod opcije volana ali ovak općenito
i onda pod onaj test i onda tam kad stisnem papučicu za gas mi je na onoj predzadnjoj crti
kužiš?

Može li mi netko objasniti kako se postavlja Camber i Toe u Alignment-u.
Unaprijed hvala
kljuc i gedor, pa princip kontre :D
Ma krivo sam postavio pitanje.
Mislio sam na kakvim se stazama Camber stavlja na in, tj. na out.

ne zeli mi uopce sejvati,ima itko kakvo rješenje?

??????????????

Niti na Autosave opciji?

jesi napravio gfwl profil?

Ako netko hoce igrati F1 2011 preko hamachia evo mreze:
Network ID: emuglxf1_2011
Pass: 123
i ja sam zainteresiran za to kad krećemo, dali je portebna original igra
daj izbacite Dancy sa ove mreže, da se mogu ponovo spojit, kaže da je puna mreža, instaliral sam ponovo windowse pa je to zbog toga

Imam key viška, javite se.

trebam setup za belgiju

dragi moji f1 fanovi,molim vas pomoć,kako upaliti autosave u fi 2011

može li pomoć za autosave

napravi local accaunt.
imam i ja problem. naime igram i stavim na 20% utrke i zadnja dva kruga igrica mi pocne stekati? svakih 5 sec mi za sekundu zablokira. zasto?

napravi local accaunt.
imam i ja problem. naime igram i stavim na 20% utrke i zadnja dva kruga igrica mi pocne stekati? svakih 5 sec mi za sekundu zablokira. zasto?
jer imaš jadan komp

napravi local accaunt.
jer imaš jadan komp
Što je u njegovoj konfiguraciji jadno?

bas me zanima kakav on ima komp?! a jos me vise zanima sta ce sada nashrati? ivane ako nemas pametniji odgovor nemoj vrijeme trositi na pisanje...

dal ima tko problema sa drugim patchem, stavio sam ga i kad mi učitava utrku, na kraju kad treba bit gotovo muzika stane i igra se smrzne
dal je imao tko tako problem i kako se to može riješit

dal ima tko problema sa drugim patchem, stavio sam ga i kad mi učitava utrku, na kraju kad treba bit gotovo muzika stane i igra se smrzne
da sačuvaj ikonu flow bin i stavi ju nutra i radilo bude

Imam key viška, javite se.
Da ne bi bilo zabuna, ovo je na prodaju.

ja imam isti problem...
trenutno sam zapoceo na silverstoneu, i na P1 izlazim iz boksa i nakon par sekondi nakon sto bolid izade iz garaze i krece prema stazi igra se smrzne... a upravo skinuo novi update... prije njega sve bilo ok...
polako ali sigurno ova mi igra zagorcava zivot...

ja imam isti problem...
trenutno sam zapoceo na silverstoneu, i na P1 izlazim iz boksa i nakon par sekondi nakon sto bolid izade iz garaze i krece prema stazi igra se smrzne... a upravo skinuo novi update... prije njega sve bilo ok...
meni je na i5 2500k štucalo, ja sam to riješio podešavanjem rapture3d drivera, podizanjem njegovog buffera.

ja imam isti problem...
prije par postova sam stavio link za patch fix..pa pogledaj jel ce ti to mozda pomoc oko problema...

opet problemi sa loadanjem igre...i nakon instalacije novog patch-a opet mi se dešava da se zamrzne na samom početku. A prije patcha sam bio napravio ono sa kopiranjem i brisanjem onih fajlova i radilo je normalno.....original igra.....

opet problemi sa loadanjem igre...i nakon instalacije novog patch-a opet mi se dešava da se zamrzne na samom početku. A prije patcha sam bio napravio ono sa kopiranjem i brisanjem onih fajlova i radilo je normalno.....original igra.....
pa moras originalin flow.bin kopirati nakon patchanja, spremi si ga negdje prije patcha i vrati ga nakon, onda igra radi...

pa moras originalin flow.bin kopirati nakon patchanja, spremi si ga negdje prije patcha i vrati ga nakon, onda igra radi...
a neznam ko da ne vide čitat sto put im velim kaj treba ali su ...

rješeno...iskreno nisam čitao jer mi se učinilo da sam negdje pročitao da taj patch rješava taj problem..pa očito ne rješava...
ispričavam se ako je nekome ovaj moj post prije prouzročio velike probleme...

da radi ali samo tko je kupio box verziju a ne nekome koje kao ja kupio cd key! za nas izgleda jos nema patcha?!
Kakav je to volan sa baterijom ??
pa mislim je moguće
imam ovaj volan
http://www.bug.hr/forum/topic/dodatna-oprema-igre/canyon-cng-gw3-iskustva/82774.aspx
otkril sam zeza me pedala jedna kaj da napravim
volan je srat 2 tjedna