F1 2011 (Codemasters)

zkj mi se ne vidi ništ kroz retrovizore

si stavio koji mod za kamere možda ??
to sam ja isto prije primjetio dok sam gledao kakav je koji, jedan ima bug da se u nekim pozicijama kamere ne vidi u retrovizorima ništa

si stavio koji mod za kamere možda ??
to sam ja isto prije primjetio dok sam gledao kakav je koji, jedan ima bug da se u nekim pozicijama kamere ne vidi u retrovizorima ništa
ne

Prodajem key za 50kn.

F1 2011 je takvo smrdljivo go... od softwarea (igra je dobra, ali očito im ostatak programiranja ne ide!) da ću kroz prozor baciti originalni dvd i nadam se da ga nitko neće pronaći, jer se s ovakvo programiranim softwareom neće usrećiti!
nakon zadnjeg patcha, save game kao da je potpuno poludio, uvijek se nakon ponovnog pokretanja igre vraćam na Suzuku!!! danas već treći put u tri dana! igram, riješim Suzuku, tiješim sljedeće dvije staze, dođem drugi dan doma s posla, palim igru, save game me vraća na Suzuku... mislim si prvi put, ajd ok, al tri dana zaredom!!!čak sam i ručno odradio save nakon automatskog, ali ni to ne pomaže, igra kao da voli kad ja vozim po Suzuki.
šugavi Codemasters, neću više nikad kupit original od njih - kad skinem igru s neta nemam se pravo ljutiti ako ne valja, ali ovako su me opako ra.pi.dili!
nab..em i njih i windows live i sync sa serverima, kao da nisu mogli napraviti normalan save game kao na lokal accountu kad se igra offline, pa onda opciju za povezivanje s win live smećem.

Ja isto nemogu snimat, na početku igre nešto windows live sranja.... al meni ni netreba baš save jer neigram sezonu ali svaki put kad ulazim u igru moram ispočetka namještat kontrole i sve moguće postavke fuuuuuuuu.

F1 2011 je takvo smrdljivo go... od softwarea (igra je dobra, ali očito im ostatak programiranja ne ide!) da ću kroz prozor baciti originalni dvd i nadam se da ga nitko neće pronaći, jer se s ovakvo programiranim softwareom neće usrećiti!
nakon zadnjeg patcha, save game kao da je potpuno poludio, uvijek se nakon ponovnog pokretanja igre vraćam na Suzuku!!! danas već treći put u tri dana! igram, riješim Suzuku, tiješim sljedeće dvije staze, dođem drugi dan doma s posla, palim igru, save game me vraća na Suzuku... mislim si prvi put, ajd ok, al tri dana zaredom!!!čak sam i ručno odradio save nakon automatskog, ali ni to ne pomaže, igra kao da voli kad ja vozim po Suzuki.
šugavi Codemasters, neću više nikad kupit original od njih - kad skinem igru s neta nemam se pravo ljutiti ako ne valja, ali ovako su me opako ra.pi.dili!
nab..em i njih i windows live i sync sa serverima, kao da nisu mogli napraviti normalan save game kao na lokal accountu kad se igra offline, pa onda opciju za povezivanje s win live smećem.
Na kojoj rezoluciji i kojim video postavkama igraš?

jel imas original ili kopiju? mislim ak imas kopiju jesu napravio local akaunt?

Na kojoj rezoluciji i kojim video postavkama igraš?
imam i5, 8gb rama, 3tb harda, hd6870 i igram na najvišim postavkama bez štucanja - benchmark kaže prosjek od 56fps-a...ne vidim kakve to veze ima s pšokvarenim save gameovima
imam original windoze, original igru i naravno igram i online, pa nemam local acc. sinoć sam se odjavio s wgfl profila i počeo igrati sezonu po 4 put ispočetka zbog bugova u save gameu, ali ovaj put pokušavam s local accountom, tako da ne mogu igrati online s istim profilom.

mislim da će CD ubrzo na rezanje ić....nevjerovatno kolko puta se ova igra može zablokirat u sat vremena...bljak...

mislim da će CD ubrzo na rezanje ić....nevjerovatno kolko puta se ova igra može zablokirat u sat vremena...bljak...
Nekužim kad ti zablokira? Jel igraš online ili single, meni nikad nije zablokirala.

oboje, ali nikad ne zablokira za vrijeme igranja...dok igram radi ko urica...
zablokira kod se pojavi "loading", bilo na početku, bilo između utrka, u izbornicima....jednostavno se samo zaledi....

pa jel igra tko uopce online?! uvijek kada idem na online tame nema nikoga? jel moguce da nemogu naci one koji su instalirali patch da i nemogu vidjeti?!jel ima patch za recimo HD gume itd?

pa jel igra tko uopce online?! uvijek kada idem na online tame nema nikoga? jel moguce da nemogu naci one koji su instalirali patch da i nemogu vidjeti?!jel ima patch za recimo HD gume itd?
ja bi igrao online ali nikad nikog nema a niti me trazi da skinem patch,neznam zasto sam uzeo orginal,nikakve koristi od njega.

ja bi igrao online ali nikad nikog nema a niti me trazi da skinem patch,neznam zasto sam uzeo orginal,nikakve koristi od njega.
imas box verziju ili?

skinuo sam sa neta i upisao orginalan kljuc i jos jedan kljuc na GFWL i sve radi i sejva ali online nema nikog.

skinuo sam sa neta i upisao orginalan kljuc i jos jedan kljuc na GFWL i sve radi i sejva ali online nema nikog.
jedini nacin da se dogovorimo mi koji imamo kljuc da se nademo u odredeno vrijeme i vozimo. recimo sutra oko 22.00

vrijedi probat.

Imam jedno pitanje, ja imam originalni ključ, naravno to je sranje jer se igra svejedno skida s torrenta i cracka, eh sad, recimo da netko meni preprži originalni DVD iz kutije, bih li ja mogao taj DVD ubaciti da mi ne izbacuje da moram krekat, te da lijepo mogu patcheve skidati ?

Imam jedno pitanje, ja imam originalni ključ, naravno to je sranje jer se igra svejedno skida s torrenta i cracka, eh sad, recimo da netko meni preprži originalni DVD iz kutije, bih li ja mogao taj DVD ubaciti da mi ne izbacuje da moram krekat, te da lijepo mogu patcheve skidati ?
pa crackana igra je isto presnimljena sa orginal dvd-a. dakle odgovor je NE

pa crackana igra je isto presnimljena sa orginal dvd-a. dakle odgovor je NE
Znači na org. DVD-u je neka zaštita da ga raspozna od presnimljenog ?

a izgelda da da! da sam znao nebi kupovao kljuc

oboje, ali nikad ne zablokira za vrijeme igranja...dok igram radi ko urica...
zablokira kod se pojavi "loading", bilo na početku, bilo između utrka, u izbornicima....jednostavno se samo zaledi....
tako se meni događalo, ali samo na prvom loading ekranu - pokvaren save game

Stavio sam patch 1.2 i igra mi se smrzne pri loadanju utrke, znači idem pod career i da ću pokrenut kvalifikacije i loada mi se i onda se samo smrzne. Jel zante kako to riješiti?

Stavio sam patch 1.2 i igra mi se smrzne pri loadanju utrke, znači idem pod career i da ću pokrenut kvalifikacije i loada mi se i onda se samo smrzne. Jel zante kako to riješiti?
guglaj f1 2011 original flow.bin file download
ja sam našao u roku 5 min za skinut
uglavnom taj fajl se treba sačuvat ako hoćeš da ti igra normalno radi, tj da se ne smrzne, nisam ni ja to znao
skinuo sam fajl sa neta, ubacio u mapu system i igra radi bez ikakvih problema

jel izasao kakav patch za nas koji kao imamo orginale tj. imamo kljuc (nismo kupili box verziju)?

od kad sam instaliral ovaj novi patch nakon što odvozim jednu utrku niš se ne vidi mislim n ije slika crna nego se ne vidi drveće i detalji zkj

jaaooo pa ljudi citajte na svakoj stranici ima vec 10 postova u kojima se govori o tome flow.bin

Jel ima koga za multiplayer?
o tome sam govorio prije par stranica. platis cd key, nesto malo jeftinije nego da si kupio box verziju i sada ne mozes igrati...