PC igre

F1 2011 (Codemasters)

matija656 sri 30.11.2011 17:05
pdy kaže...

Zna li iko zasto ne mogu igratu preko djostika, jednostavno ga igra ne prepoznaje, je li imao neko slican problem? Hvala

skini xbox 360 controller emulator, ubaci u folder igre i to je to, trebalo bi radit

matija656 pet 2.12.2011 17:08
IvanKovacic kaže...

kaj znači vsyc ili kak pod opcijom grapichs

opcija koja ti locka fps na određeni broj
recimo ako imaš komp koji ti vrti bez problema na kojih 70-ak fps-ova, uključivanjem toga ti locka na 60 fps-a i nema oscilacija u njima, već imaš konstantan frame rate i jednoliko kretanje same igre

isto tako ako imaš recimo 40 pfs-ova, onda ti locka na 30 fps-ova

Zekat pet 2.12.2011 23:54
IvanKovacic kaže...

trebam setup za tursku ali po mogućnosti da nije ko ostali koje najdem da na ravinici ide jedva 290

Aerodynamics
Front Wing Angle: 5
Rear Wing Angle: 7
Braking

Balance: F 49% - R 51%
Pressure: High
Brake Size: Standard
Balance
Front Anti-Roll Bar: 5
Rear Anti-Roll Bar: 6
Suspension
Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 1
Front Spring Stiffness: 8
Rear Spring Stiffness: 6
Gearbox
Gear 1: 132 kph / xxx mph
Gear 2: 164 kph / xxx mph
Gear 3: 194 kph / xxx mph
Gear 4: 224 kph / xxx mph
Gear 5: 257 kph / xxx mph
Gear 6: 290 kph / xxx mph
Gear 7: 331 kph / xxx mph
Engine
Fuel Map: Standard (Mix 2)
Fuel: 10 Laps
Alignment
Camber Front: -3.50
Camber Rear: -1.20
Toe Front: 0.12
Toe Rear: 0.35

matija656 sub 3.12.2011 14:57
IvanKovacic kaže...
IvanKovacic kaže...

kad igram s prijateljem skupa,on je na tipkovnici a ja na volanu.zasto mi nece na volanu top speed?

on  je puno brži moj ja jedva idem 270

hrvatska jezik ti je dobar strana

RuskeGTT sub 3.12.2011 14:59
matija656 kaže...
IvanKovacic kaže...
IvanKovacic kaže...

kad igram s prijateljem skupa,on je na tipkovnici a ja na volanu.zasto mi nece na volanu top speed?

on   je puno brži moj ja jedva idem 270

i tebi :D

IvanKovacic sub 3.12.2011 15:01
RuskeGTT kaže...
matija656 kaže...
IvanKovacic kaže...
IvanKovacic kaže...

on   je puno brži moj ja jedva idem 270

i tebi :D

no super ja sam englez kaj treba

itomic009 sub 3.12.2011 15:06
IvanKovacic kaže...

Kakav imaš volan, ako je neki loš onda je to razlog. Ako imaš pravi volan, onda može jedino bit do postavki.

IvanKovacic sub 3.12.2011 15:07
itomic009 kaže...
IvanKovacic kaže...

Kakav imaš volan, ako je neki loš onda je to razlog. Ako imaš pravi volan, onda može jedino bit do postavki.

pa imam pravi kad igram sam na volanu je normalno a kad skupa i on je na tipkovnici njegov ide normalno a moj jedva 270 u yas marini

itomic009 sub 3.12.2011 15:13
IvanKovacic kaže...
itomic009 kaže...
IvanKovacic kaže...

pa imam pravi kad igram sam na volanu je normalno a kad skupa i on je na tipkovnici njegov ide normalno a moj jedva 270 u yas marini

Pa onda mora biti do podešenja, ili bug igre ( što nebi nimalo izenadilo ).

IvanKovacic sub 3.12.2011 15:19
itomic009 kaže...
IvanKovacic kaže...
itomic009 kaže...
IvanKovacic kaže...

Pa onda mora biti do podešenja, ili bug igre ( što nebi nimalo izenadilo ).

ako je do podešenja di da to podesim zato jer kad igramo na dva nema kvaliofikacija i to nego odma utrka