F1 2011 (Codemasters)

hvala ali to nije rjesilo problem, morao sam staviti originalni flow.bin i sad radi

hvala ali to nije rjesilo problem, morao sam staviti originalni flow.bin i sad radi
kaj treba napravit sad na kraju

Zna li iko zasto ne mogu igratu preko djostika, jednostavno ga igra ne prepoznaje, je li imao neko slican problem? Hvala

Zna li iko zasto ne mogu igratu preko djostika, jednostavno ga igra ne prepoznaje, je li imao neko slican problem? Hvala
skini xbox 360 controller emulator, ubaci u folder igre i to je to, trebalo bi radit

kaj treba napravit sad na kraju
kaj to trebba ubacit da radi patch

pa reko sam ti originalni flow.bin iz mape di je f1 /system sacuvaj i onda patchaj i vrati taj fajl i radit ce al kazu da ne radi online

sta se dobi sa tim patchom?

kaj znači vsyc ili kak pod opcijom grapichs

kaj znači vsyc ili kak pod opcijom grapichs
opcija koja ti locka fps na određeni broj
recimo ako imaš komp koji ti vrti bez problema na kojih 70-ak fps-ova, uključivanjem toga ti locka na 60 fps-a i nema oscilacija u njima, već imaš konstantan frame rate i jednoliko kretanje same igre
isto tako ako imaš recimo 40 pfs-ova, onda ti locka na 30 fps-ova

KAK DA OTVORIM DA MI SE SA RETROVIZORA VIDI JER NE VIDIM ONAK SU CRNI

za ljude sa originalom, a imaju problema sa GFWL: obavezno isključiti hamachi adapter u network connections i onda će sve raditi ok

trebam setup za tursku ali po mogućnosti da nije ko ostali koje najdem da na ravinici ide jedva 290

trebam setup za tursku ali po mogućnosti da nije ko ostali koje najdem da na ravinici ide jedva 290
Aerodynamics
Front Wing Angle: 5
Rear Wing Angle: 7
Braking
Balance: F 49% - R 51%
Pressure: High
Brake Size: Standard
Balance
Front Anti-Roll Bar: 5
Rear Anti-Roll Bar: 6
Suspension
Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 1
Front Spring Stiffness: 8
Rear Spring Stiffness: 6
Gearbox
Gear 1: 132 kph / xxx mph
Gear 2: 164 kph / xxx mph
Gear 3: 194 kph / xxx mph
Gear 4: 224 kph / xxx mph
Gear 5: 257 kph / xxx mph
Gear 6: 290 kph / xxx mph
Gear 7: 331 kph / xxx mph
Engine
Fuel Map: Standard (Mix 2)
Fuel: 10 Laps
Alignment
Camber Front: -3.50
Camber Rear: -1.20
Toe Front: 0.12
Toe Rear: 0.35

Može li mi netko objasniti kako se postavlja Camber i Toe u Alignment-u.
Unaprijed hvala

Unaprijed hvala
sa strelicama lijevo, desno?

Unaprijed hvala
kljuc i gedor, pa princip kontre :D

kad igram s prijateljem skupa,on je na tipkovnici a ja na volanu.zasto mi nece na volanu top speed?

kad igram s prijateljem skupa,on je na tipkovnici a ja na volanu.zasto mi nece na volanu top speed?
on je puno brži moj ja jedva idem 270

hrvatska jezik ti je dobar strana

i tebi :D

i tebi :D
no super ja sam englez kaj treba

Kakav imaš volan, ako je neki loš onda je to razlog. Ako imaš pravi volan, onda može jedino bit do postavki.

Kakav imaš volan, ako je neki loš onda je to razlog. Ako imaš pravi volan, onda može jedino bit do postavki.
pa imam pravi kad igram sam na volanu je normalno a kad skupa i on je na tipkovnici njegov ide normalno a moj jedva 270 u yas marini

pa imam pravi kad igram sam na volanu je normalno a kad skupa i on je na tipkovnici njegov ide normalno a moj jedva 270 u yas marini
Pa onda mora biti do podešenja, ili bug igre ( što nebi nimalo izenadilo ).

Pa onda mora biti do podešenja, ili bug igre ( što nebi nimalo izenadilo ).
ako je do podešenja di da to podesim zato jer kad igramo na dva nema kvaliofikacija i to nego odma utrka

je mogućeda ide mi formula sporije jer je baterija na volanu slaba ili kaj jer ga igram cijeli dan

Kakav je to volan sa baterijom ??

pa mislim je moguće

pa mislim je moguće
imam ovaj volan
http://www.bug.hr/forum/topic/dodatna-oprema-igre/canyon-cng-gw3-iskustva/82774.aspx
evo :)
http://community.codemasters.com/forum/f1-2011-general-discussion-1403/477325-pc-cant-drive-out-garage-fix.html
Copy the files in to the system directory in the appropriate folder.
• F1 2011 - C:\Program Files\Codemasters\F1 2011\system
• Steam - C:\Program Files\Steam\steamapps\common\f1 2011\system
• If you installed F1 2011 or Steam to a custom directory you’ll need to find it yourself.
Kaj to znači