HRT 3 i HRT 4 na DVB-T-u

Prvo te uvjeravaju da siđeš sa stabla. I sišli mi sa stabala ali se brzo popeli da ne završimo kao većera sabljozubom tigru.
Pa te uvjeravaju da siđeš sa krova kad ono sad visimo više na krovu nego prije.
A ja bih im poručio da siđu s mog jer mi je slika prije bila bolja :-b

TV4rijeke je cisto uredu - spotovi ( i to novi ) po cijeli dan ;)
tebi možda, ja slušam nešto sasvim deseto od toga

ee dns upalim TV i nema nicega ( dva tv-a )
Skeniram i nade samo 7 digitalnih ( hrt 3, hrt 4, rtl 2, domaTV, jabuka, net, z1 )
Čitam na HTV teletekstu i kaze da su zbog ISTRE prešli na MUX D ( 29 kanal )

koja postava zemlje mora bit ja sam čuo da je najbolja engleska i njemečka jel to točno??i imam jedan mali problem,sa sobnom antenom mi hvata više programa nego sa ribljom kosti!! ne znam zašto??jel ko može pomoć??unaprijed hvala nadam se da će mi neko pomoć!!

imam jedan problem sa sobnom antenom mi nađe više programa
-a sa ribljom kosti ne mogu samo sloveneske programe nađe da l to možda ima veze s postavkom zemlje i regije!!
ne znam šta da radim!!pomoć unaprijed hvala !!a imam jednu tajnu koja možda i upali odi na postavke zemlje odaberi englesku ili njemačku!!!
ovo radi 75%

Jel zna neko kada počinju sa emitiranjem HRT 3 i 4 ? I šta će biti predviđeno na tim programima.. ?

Jel zna neko kada počinju sa emitiranjem HRT 3 i 4 ? I šta će biti predviđeno na tim programima.. ?
to su HRT 1 i HRT 2 za one koji ih nemogu normalno gledati, neće na njima ništa novo emitirati

to su HRT 1 i HRT 2 za one koji ih nemogu normalno gledati, neće na njima ništa novo emitirati
A fak, ja mislio da će biti barem neki sport ili nešta na njima, kada ono ništa :(

jel nije to samo do 28.2 pa ce se i to ukinuti a ta dva su rezervirana za cmc i onaj sportski kanal tako sam cuo!

Umjesto HRT3 i HRT4 će ići CNC i KapitalNet

Mux D - Kapital network + regionalni...
Kapital jos nije dosao ali ce uskoro...

jel nije to samo do 28.2 pa ce se i to ukinuti a ta dva su rezervirana za cmc i onaj sportski kanal tako sam cuo!
Taman 2 programa koja nam očajnički trebaju

-a sa ribljom kosti ne mogu samo sloveneske programe nađe da l to možda ima veze s postavkom zemlje i regije!!
ne znam šta da radim!!pomoć unaprijed hvala !!a imam jednu tajnu koja možda i upali odi na postavke zemlje odaberi englesku ili njemačku!!!
ovo radi 75% :D

ovo radi 75%
Jer je ta riblja kost jedna od naj slabijih antena koje postoje + ako je kabal nekvalitetan i dug itd...

sta je cnc

CMC- Croatian music chanel

Jel se zna kad kreće HRT-ov sportski kanal?

Iduće godine

Iduće godine
Glupost... od kada je objavljeno da su dobili koncesiju imaju 90 dana za početak emitiranja ili gube koncesiju... računaj kraj trećeg ili početak četvrtog...

Iduće godine
Glupost... od kada je objavljeno da su dobili koncesiju imaju 90 dana za početak emitiranja ili gube koncesiju... računaj kraj trećeg ili početak četvrtog...
Oni su u vlasništvu oiv-a tako da oni ni ne plaćaju koncesiju ;)

Ne... oni nisu u vlasnistvu OIV-a
Ista stvar da kažeš da je hrt u njihovom vlasništvu...
I zakon se mora potovati... tako da ovi rokovi stoje...

Ne... oni nisu u vlasnistvu OIV-a
Ista stvar da kažeš da je hrt u njihovom vlasništvu...
I zakon se mora potovati... tako da ovi rokovi stoje...
sve u svemu ravnatelj hrt-a je rekao da će program krenuti početkom 2012.

Imam info da počinju 15.5. na dan HRT-A i da će biti obiteljski ne sportski kanal

Imam info da počinju 15.5. na dan HRT-A i da će biti obiteljski ne sportski kanal
Rekli su da će jedan informativni a jedan iznenađenje.
HOO program počinje 1.1.2012

Ma samo da sapunice, Oprah i ostale gluposti prebace na 1 kanal i oslobode ostale kanale za filmove, informacije, sport i zabavu.
Nego, čuo sam da će 21.12.2012. ukinuti sve kanale :b

Ma samo da sapunice, Oprah i ostale gluposti prebace na 1 kanal i oslobode ostale kanale za filmove, informacije, sport i zabavu.
Nego, čuo sam da će 21.12.2012. ukinuti sve kanale :b
Ja sam čuo da se u raju može lovit MUX A bolje nego na sljemenu.

Da onda to iznenađenje je obiteljski kanal.... :)

nemojte pisat gluposti,Sportska televizija mora krenuti do 5.4.2011. a HRT 3 i 4 će krenuti u 4. ili 5. mjesecu
EDIT:nisam na tebe mislil,nek na Mitcha

pa ne pišem gluposti, napisao sam da hrt3. i 4 vjerovatno kreču 15.5. na dan hrt-a, a ti napišeš u 4. ili 5. mjesecu :p
Nekima su nestali kanali zato što oni gledaju preko mux-a B,a na mux B su samo rtl2,doma tv,hrt 3,hrt 4.Svi vi koji nemate nacionalne tv kanale (HRT 1,HRT 2,RTL,NOVA) potražite frekvencije Mux-a A i namjestite na svoje digitalne prijemnike! Frekvencije nađite ovdje Klik! :)
nijedan program sa mux-a, odacsiljac drenovci, ne moze da se nadje. mux b i mux d uredno rade, mada programi na mux b povremeno zakivaju. probao sam i rucnu pretragu, ali na frekvenicji mux-a nema nikako signala. do sada je sve uredno radilo, ali sa pojavom ovih novih programa sve je krenulo uzbrdo.