Vaš desktop

poz ekipa, novi sam pa da predstavim i svoj desktop
arch linux xfce + compiz
slika3, trenutno slusam In Flames i radim si kernel iz vanilla source, prespor mi ovaj archev :), a u medjuvremenu, da odmorim mozak citam bug forum
nije bas keep it simple sa ovim compizom ali volim to....
imam jos i gentoo, lfs i windows na disku pa budem stavio slike koji dan kad butam tamo...
LP

Napokon dobio licencu za LTSC, pa sam napravio novu instalaciju na laptopu.
W10 Home me ubio updateima. Za sada 10ak updatea, sve sigurnosni.

Random ikone za custom foldere s Deviantarta i wallpaper je mislim da sa Wallhavena. SimpleCLOCK skin za Rainmeter

EDIT: veća reza klik

Mala prezentacija live desktopa.

Možda znaš koji skin ti je ova prognoza i sat? A i ekvilajzer izgleda kul.

Ne mogu se sjetiti sad na pamet koji je skin za Rainmeter u pitanju, nisam siguran mislim da je Mondo theme.
Visaualizer je dio aplikacije sa Steama "Wallpaper Engine" ima dosta dobrih live wallpapera.

Nekad su i kod mene bili obavezni Objectock, Rainmeter i sl. ali već nekoliko godina više ništa od toga. Samo minimalizam a jedino kaj promjenim je wallpaper a i to je jaaaako rijetko, ovaj mi trenutno br.1 i ostaje do daljnjega

Nekad su i kod mene bili obavezni Objectock, Rainmeter i sl. ali već nekoliko godina više ništa od toga. Samo minimalizam a jedino kaj promjenim je wallpaper a i to je jaaaako rijetko, ovaj mi trenutno br.1 i ostaje do daljnjega
Ja se sjećam prije 10 i kusur godina pcekspert škole, area04 windows skin, foobar, samurize i object dock. :D

evo moj
ako tko gleda anime (baš baš prati) zna tko je ova djevojka. Kako bi rekli animeovci my waifu iz anime-a.

obrisati...zab citirati

molim da se post iznad obriše zab citirat xD
jesi uzeo fm20? vidim ikonu za fm 19 gore :D

Nisam ovdje bio jedno 100 godina, pa evo i moj trenutni desktop:
Edit: Screenshot izgubio na kvaliteti prilikom uploada,
evo bolji prikaz:
Edit:

Samo najnužnije, brzina je vrlina. Novi SSD i Windows 10 za dobro jutro :)
Offtopic: nikad nisam imao prilike raditi sa SSD-om, do sad sam na laptopu imao prenatrpani disk od 750GB pri 5400 o/min. 'bemti miša kako leti.