Vaš desktop

Moderan PC to ne osjeti, sada drugi par rukava je nekakva preglednost i organizacija radnog prostora za lakše snalaženje.
Nema potrebe, dodaš kaj želiš u postavkama kao na slici ispod.

Moderan PC to ne osjeti, sada drugi par rukava je nekakva preglednost i organizacija radnog prostora za lakše snalaženje.
Nema potrebe, dodaš kaj želiš u postavkama kao na slici ispod.
Hvala.
Problem je što kod mene nije moderan PC hahaha
Je li problem 6 word dokumenata koji zajedno imaju 126 KB? Pored toga su Google shortcut, Control Panel, This PC Recycles Bin, a ukupan Desktop ima 399 KB?

Je li problem 6 word dokumenata koji zajedno imaju 126 KB? Pored toga su Google shortcut, Control Panel, This PC Recycles Bin, a ukupan Desktop ima 399 KB?
Ma to je ništa.

E, super onda. Hvala ti.

Zaboravio sma još nešto pitati. Word dokumenti sa Desktopa se ne bi spasili ako bi se desio neki kvar, nego samo dokumenti sa C diska?

Radna površina samo je mapa na particiji sustava.

Hvala.

Zaboravio sma još nešto pitati. Word dokumenti sa Desktopa se ne bi spasili ako bi se desio neki kvar, nego samo dokumenti sa C diska?
Dok je HDD živ, bez obzira kaj se dogodilo OSu, podatke je moguće izvući.
Ali svakako treba usvajati praksu kopiranja bitnih podataka na neko potpuno odvojeno mjesto od računala.

Windows 11 x64 na mojem računalu, ovaj put zeleno - crna tema.
Custom Icone, Wallpaper i Rocketdock skin kao i ikone na istom.
AIMP HUD Skin.
Edit, uploader po običaju uništio kvalitetu prikaza screenshota, pa evo i link gdje to sve skupa bolje izgleda:

W11 na mom prastarom probnom pc-u. Iako je star sve radi ok. Malo sam se pozabavil, baš mi je lijep ovak. Btw wallpaper je animiran. I onaj spectrum od winampa naravno.

W11 na mom prastarom probnom pc-u. Iako je star sve radi ok. Malo sam se pozabavil, baš mi je lijep ovak. Btw wallpaper je animiran. I onaj spectrum od winampa naravno.
Od mene palac gore prije svega zbog Soundgardena ;)
Šala mala, odlično i desktop izgleda

Stari Rainmeter setup s malo promijenjenim bojama kako bi se bolje uklopio novi wallpaper koji sam napravio u Gran Turismu 7.

Nije moj, nego sam po https://www.youtube.com/watch?v=tvHnTSuDovE
napucao kolegičinoj klinki na novi laptop (IdeaPad 1, Ryzenom 5-5500u) jer obožava Geishin Impact...
dakle živa pozadina i sve, jedva se na laptopu vidi CPU aktivnost (doduše ovisi o videu koji se postavi, ima ih koji "prže" 8-12%, dva najbolja su na 2-3%)...
P.S. - ovo je slika kad sam zgotovio, poslije sam još preveo nazive dana i mjeseci na hrvatski...

Linux Mint. Samo prozirni paneli i neke custom animacije. Browser je LibreWolf (ova prva ikona; Firefox derivat bez telemetrije s još većom privatnošću)
Da li je točno da što više ikona na Desktopu to kopjutor sporije radi?
Da li bi trebao napraviti shortcut verziju Recycle Bin, Control Panel i This PC, a ove verzije izbrisati?