The Elder Scrolls: Online

Vidim na G2Play - 21 Euro igra, kupujem ...... jeli se može otkazat pretplata nakon 30 dana ili moram automatski uzeti još 30 ?
Mozes, odi na google i nadi credti card generator i napisi tamo... tek toliko da imas reganu, jer te trazi da odmah nadoplatis :D
trazi da odmah uneses podatke za pretplatu ali ti nece odmah naplatiti 30dana nego tek kada istekne ovih 30 sto si dobio uz igru. PROVJERENO!

Vidim na G2Play - 21 Euro igra, kupujem ...... jeli se može otkazat pretplata nakon 30 dana ili moram automatski uzeti još 30 ?
Mozes, odi na google i nadi credti card generator i napisi tamo... tek toliko da imas reganu, jer te trazi da odmah nadoplatis :D
trazi da odmah uneses podatke za pretplatu ali ti nece odmah naplatiti 30dana nego tek kada istekne ovih 30 sto si dobio uz igru. PROVJERENO!
Mebi su odmah bili naplatili pretplatu na sljedeci misec ali su za par sati novac vratili na racun... Inace pretplatu mozes otkazati u bilo kojem trenutku, samo treba proci ovu inicijalnu verifikaciju.

kako je i napisao negativne stvari na veteran 10 i u potpunosti se slazem sa covjekom

Ima li koji Hrvatski ( Balkanski guild ) u ESO - jesu li Vladjimir i Shule u njemu ??? Tek sam počeo , jučer , za sada , onako , nit smrdi nit miriše... A Wildstar open beta od danas .... što igrati , što , što
Još samo pozdrav Reanimatoru koji me etiketirao svakako... ( neam love , ovo ono ) ... a vjerovatno po godinama mu mogu otac biti.... samo toliko

Ima li koji Hrvatski ( Balkanski guild ) u ESO - jesu li Vladjimir i Shule u njemu ??? Tek sam počeo , jučer , za sada , onako , nit smrdi nit miriše... A Wildstar open beta od danas .... što igrati , što , što
Još samo pozdrav Reanimatoru koji me etiketirao svakako... ( neam love , ovo ono ) ... a vjerovatno po godinama mu mogu otac biti.... samo toliko
A koji si ti?

Nove vijesti oko konzolaške verzije i njene odgode.
Onaj tko kupi PC verziju do kraja lipnja 2014., moći će dobiti jeftinije konzolašku verziju, kao i prebaciti svoje likove sa PC verzije na X1/PS4 verziju.

Nije me bilo na forumu neko vrijeme, a i nisam htio postat odmah kod releasea (iako mnogi ne vjeruju, ne zelim da igra propadne, nekako se nadam da ce ju sredit do bozica), da li su problemi iz ovog clanka sredjeni (imate i linkove nutra, pa procitajte sve koga zanima):
http://www.amazon.com/review/R1U46C1NVZVAMV/ref=cm_cr_pr_perm?ie=UTF8&ASIN=B00I4BGLOG
EDIT: iako vjerujem da vas SVE zanima review osobe koja je imala svakakvih problema sa igrom, te posebno njegova trkeljanja o susjedu i inim drugim glupostima, problemi su negdje na pola clanka (duping i hacking)

Ako ima neka dobra duša da ima acc koji je još aktivan a ne koristi ga da mi ga posudi na dan-dva samo da isprobam malo igru bio bih mu jako zahvalan .

Igravsi wildstar open betu danas,mogu reći da za razliku od TESO mogao bi i opravdati monthly sub. Iako nevoli mtaj koncept
Igra je ispolirana JAKO! OD animacije do fenomenalne muzike itd itd...Da nepricamo o boljem combatu
Naravno wildstar necu kupovati ni igrati jer za MMO igre nemam vremena ni appeala previše al TESO naspram Wildstara je ko igračka.

Lik je samo realno stanje opiso, u cem je problem ? Sta cemo sad, gledati na neciji socijalni status ?

Lik je samo realno stanje opiso, u cem je problem ? Sta cemo sad, gledati na neciji socijalni status ?
Ok, al sta je lik reka o ESO igri?
Nista, pisa je o drugoj igri....super :)
I moja zena upravo igra Rayman Legends, kaze da joj je draza od ESO, haha, damn :)

da si pratio temu vidio bi masu postova koje sam ja ostavio u vezi TESO.
Ukratko: Combat je loš,animacije su drek,questing u grupi je nepostojeci,dungeon lootanje je ninja lootanje,botovi farmaju bossove u instancama...nema AH

Ma problem je u tome što ovaj Roscinante karikatura od čovjeka igrao betu i misli da je prorok Izaija...............ESO je druga igra naspram bete. Da je pun ko brod nebi ga vidio da piše niti jednu primjedbu ovdje u ovom topicu.

Reanimator smiješan si više i Bogu i vragu sa tim svojim jedinim argumentom da ESO ne igraju ljudi koji nemaju para. Jer koji drugi razlog može postojat na tom savršenstvu od igre da ga itko ne bi igrao... Čak i ljudima u tvom taboru (ljubiteljima ESO) si već smiješan. Promijeni pristup, smisli koji drugi argument, upali mozak, počni ga koristit, ko zna, možda ti se svidi.

Are there any plans to modify how chests are handled in private dungeons? As these are often run by pick-up groups (either via the finder or zone chat), there's a pretty major scope for fallout over chests. – Llamaalarmallama
Yes. Starting in the Craglorn update, once a chest has been lockpicked, all group members will have access to loot instanced to that party member. This means everyone in a party gets loot from a chest.

Puno toga su devovi shvatili od releasea i najavljuju puno promjena u dobrom smjeru. Ako ih ispune privuci ce mnoge (nazad) u igru.

pa i dalje ima puno ljudi na serverima nije puno ljudi napustilo igru. Sigurno da ima onih kojima kad je isteklo 30 dana su igru napustili ali i dalje je more ljudi u igri

Pričekajmo službene informacije o datumu prelaska na f2p koje bi trebale uslijediti brzo nakon vijesti o gašenju nekih servera zbog premalo populacije nakon isteka prvih nekoliko mjeseci
(klasična priča sa svim 'WoW killer' i općenito 'sub based' MMO naslovima zadnjih godina..)

Obozavam modernu americku kulturu. Nadju umjetnika koji vjerojatno moze napravit gotovo bilo sto od oruzja... i onda njemu posvete ravno 2 minute, a ostalih 10 pretvore u cirkus. Jer nema nista badass kao razbijat pokvarene televizore, lubenice te djecju kucicu :D
Meh, ionako sam ja vise za katana-like maceve.

Reanimator smiješan si više i Bogu i vragu sa tim svojim jedinim argumentom da ESO ne igraju ljudi koji nemaju para. Jer koji drugi razlog može postojat na tom savršenstvu od igre da ga itko ne bi igrao... Čak i ljudima u tvom taboru (ljubiteljima ESO) si već smiješan. Promijeni pristup, smisli koji drugi argument, upali mozak, počni ga koristit, ko zna, možda ti se svidi.
Pa najveća sirotinja u cijeloj ovoj priči je taj lik Reanimator, čim on spominje toliko lovu, očito ga muči financijska situacija, aj više tišina i svojoj neimaštini i reci neku pametnu ako imaš pameti da složiš jednu smislenu rečenicu :) Da osoba može biti toliko iritantna...

Pričekajmo službene informacije o datumu prelaska na f2p koje bi trebale uslijediti brzo nakon vijesti o gašenju nekih servera zbog premalo populacije nakon isteka prvih nekoliko mjeseci
(klasična priča sa svim 'WoW killer' i općenito 'sub based' MMO naslovima zadnjih godina..)
Mislim da nikome nije želja dobiti novi gw2 ili swtor koji ne mogu ponuditi ništa kvalitetno u end game.u i količina novog sadržaja dolazi na kapaljku...

GW2 nema sadrzaj koji dolazi na kapaljku, sasvim suprotno, davali su hrpetinu sadrzaja kroz living story.Imao si nekoliko festivala poput haloween, wintersday, onaj 4 winds ili kako se zvao, dragon bash, queeens jubilei itd. Maltene kompletno novu igru u SAB-u sa 2 ogromna svijeta, a rupe izmedju su popunjavali scarlet i njeni podanici. Problem je sto je to sve bio mjesec dana ili 2 tjedna sadrzaj koji se nakon toga micao iz igre, sto nisu dolazila nova podrucja, dunegeoni i slicno. GW2 je odlucio koncipirat stvari sa naglaskom na sve OSIM na uobicajeni end-game, iako, moram im priznat, ubacili su fraktale NAKON izlaska igre i dodali su u medjuvremenu 3 nova, te su jedan dungeon path kompletno reworkali. Nakon sto sam to reko, mogu slobodno rec i da je to uglavnom bilo mlacenje prazne slame i potraceno vrijeme, buduci da sad, 2 godine nakon izlaska igre, ona izgleda isto kao kad je izasla, uz 1 novu dosadnu mapu, fraktale, novog world bosa i izmijenjenog tequatla.
Bit cete sretni ako ESO bude izbacivao sadrzaj upola brzo koliko ga je GW2 izbacivao... stvar ce biti samo u tome da se izbaci kvalitetno i da bude novi, ne da se recikliraju stare mape sa part-time sadrzajem. Ako ce se developeri drzat izbacivanja novih oruzja, dungeona i slicno mogo bi to bit pun pogodak.
Druga strana medalje je da supscription ne garantira niti cesto izbacivanje sadrzaja, niti kvalitetan sadrzaj. Uz to si ESO, kao i SWTOR, dodatno komplicira situaciju sa voicoverom na svemu. Da su sve rase i klase izbaceni na releaseu, te da buduci updatei mogu sadrzavat nesto novo, ali vjerojatno ne na ovom nivou. bit ce to nova podrucja, novi questovi (nadam se, iskreno se nadam) i nove price, dungeoni, mozda pokoji raid, navodno razmisljaju/rade na tome.

GW2 nema sadrzaj koji dolazi na kapaljku, sasvim suprotno, davali su hrpetinu sadrzaja kroz living story.Imao si nekoliko festivala poput haloween, wintersday, onaj 4 winds ili kako se zvao, dragon bash, queeens jubilei itd. Maltene kompletno novu igru u SAB-u sa 2 ogromna svijeta, a rupe izmedju su popunjavali scarlet i njeni podanici. Problem je sto je to sve bio mjesec dana ili 2 tjedna sadrzaj koji se nakon toga micao iz igre, sto nisu dolazila nova podrucja, dunegeoni i slicno. GW2 je odlucio koncipirat stvari sa naglaskom na sve OSIM na uobicajeni end-game, iako, moram im priznat, ubacili su fraktale NAKON izlaska igre i dodali su u medjuvremenu 3 nova, te su jedan dungeon path kompletno reworkali. Nakon sto sam to reko, mogu slobodno rec i da je to uglavnom bilo mlacenje prazne slame i potraceno vrijeme, buduci da sad, 2 godine nakon izlaska igre, ona izgleda isto kao kad je izasla, uz 1 novu dosadnu mapu, fraktale, novog world bosa i izmijenjenog tequatla.
Bit cete sretni ako ESO bude izbacivao sadrzaj upola brzo koliko ga je GW2 izbacivao... stvar ce biti samo u tome da se izbaci kvalitetno i da bude novi, ne da se recikliraju stare mape sa part-time sadrzajem. Ako ce se developeri drzat izbacivanja novih oruzja, dungeona i slicno mogo bi to bit pun pogodak.
Druga strana medalje je da supscription ne garantira niti cesto izbacivanje sadrzaja, niti kvalitetan sadrzaj. Uz to si ESO, kao i SWTOR, dodatno komplicira situaciju sa voicoverom na svemu. Da su sve rase i klase izbaceni na releaseu, te da buduci updatei mogu sadrzavat nesto novo, ali vjerojatno ne na ovom nivou. bit ce to nova podrucja, novi questovi (nadam se, iskreno se nadam) i nove price, dungeoni, mozda pokoji raid, navodno razmisljaju/rade na tome.
To je sadržaj koji dolazi na kapaljku, gdje se novi super living story razvuče na 25 dana da bi samo kupili vrijeme, a gdje se realno riješavao story po fazama u roku od par sati. I onda frula opet nema ništa. Festivali su glupost, žao mi je ako se ne slažeš s time ali to je moje mišljenje. Par glupih ingame igrica i mjenjanjem tokena za shit opremu. Da ne spominjem farmanje fraktala koja je išlo u ludost, opet način na koji su pokrivali nedostatak sadržaja, pa farmanje matsa za legendery kojeg su na kraju nosali papci koji sa skillom nisu veze imali ali su imali šuške.
ESO 3 mjeseca nakon izlaska (ispravi me ako sam zabrljao datume) dodaje kompletno novu mapu s novim modom igranja, novi loot i bosove. To je sadržaj, kvalitetan ili ne to ćemo vidjeti a ne one gluposti što gw2 izbacuje. Bez uvrede, sve ovo gore navedeno je moje osobno mišljenje. F2P igre jednostavno to ne mogu jer nemaju dosta novca a ti me razuvjeri pa mi navedi naslove koje to uspijevaju? MMO naslove naravno.
A ja ću ti ovako iz glave reći da WOW i EVE online stalno izbacuju sadržaje koji su kvalitetni a koji su stvoreni iz pretplate igrača.

To je sadržaj koji dolazi na kapaljku, gdje se novi super living story razvuče na 25 dana da bi samo kupili vrijeme, a gdje se realno riješavao story po fazama u roku od par sati. I onda frula opet nema ništa. Festivali su glupost, žao mi je ako se ne slažeš s time ali to je moje mišljenje. Par glupih ingame igrica i mjenjanjem tokena za shit opremu. Da ne spominjem farmanje fraktala koja je išlo u ludost, opet način na koji su pokrivali nedostatak sadržaja, pa farmanje matsa za legendery kojeg su na kraju nosali papci koji sa skillom nisu veze imali ali su imali šuške.
ESO 3 mjeseca nakon izlaska (ispravi me ako sam zabrljao datume) dodaje kompletno novu mapu s novim modom igranja, novi loot i bosove. To je sadržaj, kvalitetan ili ne to ćemo vidjeti a ne one gluposti što gw2 izbacuje. Bez uvrede, sve ovo gore navedeno je moje osobno mišljenje. F2P igre jednostavno to ne mogu jer nemaju dosta novca a ti me razuvjeri pa mi navedi naslove koje to uspijevaju? MMO naslove naravno.
A ja ću ti ovako iz glave reći da WOW i EVE online stalno izbacuju sadržaje koji su kvalitetni a koji su stvoreni iz pretplate igrača.
Ako sam dobro skuzio sve je to vec u igri... mapa je ogromna ali vise od pola nije ''ukljuceno'' i sada ce to izbaciti kao novi content a vec je ingame... kao sta ovi smecari iz EA rade sa DLC.ovima.

EA naplačuje svaki DLC i tu graba pare, iako na neki način i ESO to radi s pretplatom, samo što u ovom slučaju pretplata koju bi ionako platio će ti sada donijeti i ovaj dlc. Koliko je toga bilo gotovo po izlasku igre i koliko je stvari sada već gore ali neaktivno, možemo samo nagađati...

Kao sto sime kaze, prvi DLC kojeg ESO izbacuje je vec u igri. to je patka i to su rekli davno prije releasea da "planiraju stalno izbacivat novi kvalitetan sadrzaj, te da prvi takav patch vec imaju spreman" - cak se neko vrijeme racunalo sa 2 takva patch.
nisu jedini, eto wildstar u paralelnoj temi takodjer izlazi sa slicnom semom, slicna cijena, slicna pretplata i slicne najave o novom contentu. Takodjer imaj spreman 1 patch/dlc koji ce izbacit NAKON releasea, iako je preman bio prije.
To ne smatram dodatnim contentom, to smatram - patkom - kupovanjem mira slijedecih 3-4 mjeseca nakon cega mora doci i drugi patch koji je takodjer vjerojatno (blizu) spreman.
Za GW2 se mozes ili ne moras slagat da je content dolazio stalno i da ga je bilo puno. Bilo je cak i skroz novih podrucja, dungeona, cijela 2 svijeta SAB-a, nova mapa na festival of winds, queens jubilee i clicno. Bio je to JAKO zabavan content, koji vecina koji ste otisli iz igre niste vidjeli, veci problem je sto je bio u igri mjesec dana i nestao. Nije cak ni bilo mlacenje prazne slame, samo vise ga nema.
Ja se nadam nekako da ce GW2 developeri shvatit sto rade i gdje je problem i promijenit nesto. Primjeti da izvorno nisam ni spomenuo "overflow" WvW mapu koju su uveli jer se ljudi mjesecima, sad vec i godinama, zale na que za uci u WvW.
Ono sto pretplata garantira je da ces placat pretplatu i dobivat nesto nazad. Ako ce ESO do kraja godine izbacit 3-4 kvalitetna nova dungeona i barem jedan kvalitetan raid koji su rekli da razmisljaju ubacit, sa 2-3 nove mape koje nece licit na karka island, povuci cu sve sto sam reko sada. Wildstar najavljuje slicno izbacivanje novog sadrzaja i da igraci mogu racunat da kroz pretplatu u godinu dana dobivaju kontent usporediv sa novom ekspanzijom, ali otom-potom. WoW ti u cijenu pretplate u godini dana daje 1-2 nova raida sa jos 1-2 miniraida i onda ti slijedecu ekspanziju naplate. Takodjer ti naplate sve usluge seljenja likova i slicno, nisu zato najbolji primjer za navedeni model.
EDIT: i bitna je razlika koju stalno spominjete - GW2 nije F2P igra vec B2P igra. Dakle developer u startu dobija novac. Ono sto GW2 developerima omogucuje razvoj novog contenta su ogromne kolicine gemova koje prodaju, odnosno prodavali su dokle je postojao veliki interes za samu igru. Problem nije nastupio zbog nedostatka pretplate, gotovo sam siguran da su zaradjivali jednako ili vise, problem je nastupio radi losih odluka. sami su na neki nacin priznali da se trenutno fokusaju na release u aziji i juznoj americi i da se nadaju time privuc nove izvore financiranja, ali dzaba to sve ako ne promijene nesto u nacinu i vrsti contenta koji dodaju.