PC igre

The Elder Scrolls: Online

DeniZg sri 14.5.2014 15:07
Rhodin kaže...

Ono sto pretplata garantira je da ces placat pretplatu i dobivat nesto nazad. 

Ono što pretplata garantira je da ako hoćeš igrati, moraš mjesečno davati lovu za igru.

WoW je tu najbolji (u stvari najgori?) primjer, jer nije izdao novi sadržaj od rujna 2013.

SWTOR je nešto bolji po tom pitanju, ali svejedno je to nedovoljno u usporedbi sa cijenom koju treba platiti.

SimeKZ sri 14.5.2014 15:15
DeniZg kaže...
Rhodin kaže...

Ono sto pretplata garantira je da ces placat pretplatu i dobivat nesto nazad. 

Ono što pretplata garantira je da ako hoćeš igrati, moraš mjesečno davati lovu za igru.

WoW je tu najbolji (u stvari najgori?) primjer, jer nije izdao novi sadržaj od rujna 2013.

SWTOR je nešto bolji po tom pitanju, ali svejedno je to nedovoljno u usporedbi sa cijenom koju treba platiti.

bas smo neki dan na TS.u pricali. Ajde izracunaj... platis igru 50€ i jos svaki mjesec im pikas 12€... znaci u 4 mjeseca si platio jos jednu igru. Znaci da bi svaka 4mj trebao dobiti content barem pola od cijelog game.a, to je jednostavno ne moguce. Zapravo, moguce ako se potrude a ne da budu ko SC pa lova ide a mi komiramo majmuna...

Rhodin čet 15.5.2014 23:51
Melhim123 kaže...

Jako dobar i iskren review, pogledajte si i ostale videje na tom channelu ako nekoga zanima TES lore...

https://www.youtube.com/watch?v=ipqGcC-qcMk

Iako se ne slazem sa svim sto je reko, neke stvari koje smatram losima on je hvalio, neke stvari koje mene nisu smetale njega smetaju... ali vecina reviewa je slicna i vecina autora ima slican stav prema igri - razocaravajuci i naprosto "meh".

Dobro je reko, za svaku stvar koju netko kaze da nije losa ili je dobra, moze naci nekoliko MMO-a na trzistu koji su to odradili naprosto bolje.

Najjaca stvar u ovoj igru (uz vec nekoliko puta spomenuti crafting) je cinjenica da je dio TES fransize... Pola vas koji ju hvale bi ju pljuvali da nije TES. A to je tragedija da je Bethesda dozvolila.

weco75 pet 16.5.2014 09:32

Rhodine, nadati se " velikim " promjenama u GW2 dvije godine nakon izlaska igre je čista utopija...  Igra će se prije ugasiti nego da će oni nešto krucijalno promijeniti, samo , ja sam to shvatio par mjeseci nakon izlaska igre kada sam ju i prestao igrati. Sad, u ESO , jedino mi nije jasno što nisu stavili već od početka 12 man dangeone... Ja igram tek 7 dana, ali vidim da ljudi pričaju da je end game bezveze, ( ne računajući pvp )...

Rhodin pet 16.5.2014 09:48

Ali u tome i jest stvar, igra (GW2) nije losa, igri fali (novog) sadrzaja. Jedini problem je sto su krenuli u smjeru living storya sa hrpetinom part-time sadrzaja, umjesto da su kao u GW1 dodali svake godine, ili svakih godinu i pol jednu veliku explanziju (moze i na nacin da svakih mjesec-dva dodaju mapu ili kako je iso living story da se ne odvija na trenutnim mapama, nego svaki living story mjesec da te gurne na novu zonu sa novim sadrzajem, pricom i slicno). Da su postepeno uvodili zone (kao onaj glupi karka island, samo bolje napravljeno), tj. otkljucavali podrucja na onoj ogromnoj karti, dodali do sada novu rasu/oruzje, pokoji perma dungeon (a ne samo privremene) i da je SAB, Queens gauntlet i slicno, ostalo kao trajni sadrzaj, vecina nas ne bi prestala igrat. Ovako imamo isti farm koji smo imali prije 2 godine, koji vise nikoga ne zanima, WvW koji se maltene nije mijenjao (osim nekih sitnih optimizacija) i nista drugo - to ubija ljude.

Sto se ESO tice, oni ce se sad trudit uvodit nove dungeone i uvest raid. To je nesto cemu biste se trebali veselit, jer Cyrodil vas nece drzat nista dulje nego je WvW drzao ljude u GW2, stogod vi mislili o tome. Zenimax ima priliku sredit igru i izvest ju na pravit put, jedino sto je njima teze na neki nacin, je ta pretplata jer ako tempo nije dobar, ljudi ce odustat i igra bi stvarno mogla postat B2P ili cak F2P. GW2 nema taj problem jer kadgod ima nesto sto mi se cini zanimljivim ja ju upalim i malo odigram... recimo 20.05. se vraca festival of four winds i queens gauntlet koji su izvrsni i jako zabavni sadrzaj, taman dok mi ne izadje Wildstar krajem mjeseca.

evang sub 17.5.2014 12:21
evang kaže...

Ako ima neka dobra duša da ima acc koji je još aktivan a ne koristi ga da mi ga posudi na dan-dva samo da isprobam malo igru bio bih mu jako zahvalan {#}.

Bump!

I možda naivno očekivat odgovor na ovom forumu ,ali ipak ću postavit pitanje,što su konkretno Veteran Leveli,da li njih dobivaju svi ili se dobivaju kroz pvp i slično?

Zmalamuth sub 17.5.2014 14:27
evang kaže...
evang kaže...

Ako ima neka dobra duša da ima acc koji je još aktivan a ne koristi ga da mi ga posudi na dan-dva samo da isprobam malo igru bio bih mu jako zahvalan {#}.

Bump!

I možda naivno očekivat odgovor na ovom forumu ,ali ipak ću postavit pitanje,što su konkretno Veteran Leveli,da li njih dobivaju svi ili se dobivaju kroz pvp i slično?

Do 50 dojdeš nakon što rješiš sve zone svoje frakcije, nakon toga možeš ići u zone ostale 2 frakcije, i tamo odrađuješ sve njihove questove i dalje normalno levelaš "Veteran" Lvl-e.

Tako da nemoraš imat charactera u svakoj frakciji da vidiš cijelu igru.

evang sub 17.5.2014 14:52

A čitam malo po nekim forumima gdje se može pročitati čak i konstruktivna kritika sa vremena na vrijeme,da li sam ja krivo skužio ili ne ,ali šta nisu ti Vet Lvli sa jačim mobovima i slično?

Igrao sam nešto sitno betu,da li se frakcije nakon nekog vremena razgranaju jer ako se ne varam svi su počinjali u istoj oni,kaj ne?

Zmalamuth sub 17.5.2014 18:37
evang kaže...

A čitam malo po nekim forumima gdje se može pročitati čak i konstruktivna kritika sa vremena na vrijeme,da li sam ja krivo skužio ili ne ,ali šta nisu ti Vet Lvli sa jačim mobovima i slično?

Igrao sam nešto sitno betu,da li se frakcije nakon nekog vremena razgranaju jer ako se ne varam svi su počinjali u istoj oni,kaj ne?

Svaka frakcija ima svoje 4 zone, znaci ukupno 12 Zona (+ PvP Cyrodill + jos pola mape je neiskorišteno), s tim da kad zavrsis svoje zone i dojdes do LVL50, krenes Veteran levele, i mobovi su dignuti na veteran level, (inace bi bilo "to easy" :D ).

Rhodin sub 17.5.2014 19:52

Ako pod "konstruktivnije kritike" mislis na iskljucivo poruke koje hvale igru, da, onda smo neki od nas mozda ovdje dosta "nekontruktivni", iako sam osobno misljenja da ako odredjeni broj ljudi govori da je nebo zeleno, a ostali naprosto sute, ono nece postat nista manje plavo niti ce te izjave biti "konstruktivne", ali to sam samo ja.

Sto se tice max levela i veteran mobova i ostalog, mozes ici u zone ostalih frakcija, radit njihove questove, ali u zasebnoj fazi, bez doticaja sa njihovom nativnom populacijom. Nema nikakvog doticaja sa ostalim rasama/frakcijama osim u Cyrodilu i u biti, osim quest rewarda, istrazivanja i bla bla, nema neke koristi od toga. Dapace vecina ljudi se slaze da je bolje/korisnije rolat lika te frakcije i naprosto proc taj sadrzaj sa altom - bolji je dozivljaj sa nekog RPG aspekta - to je jedna od stvari gdje se ljudi ne mogu dogovorit jel smrdi il mirise, jel dobro ili lose odradjeno, iako, da kazem misljenje sebe (i vecine onih cije review sam gledao) dobio bih jos koji TD. Ja osobno ne vidim prednost u tome naspram podjele na PvE i PvP server i onda ko voli moze rolat lika na PvP serveru i imat full interakciju sa ostalim rasama u njihovim zonama, ili oni koje to smeta naprosto odu na PvE server i nikad ne postave zastavicu, ali vjerujem da ce se nac ljudi koji ce me uvjerit kako je i ovo dobra odluka.

evang sub 17.5.2014 20:20

Rhodin jel igraš ESO?

Sudjelujem na nekim forumima sa ljudima sa kojima i protiv kojih sam igrao mmorpgove unazad 13 godina,i cijenim njihovo mišljenje više nego vas par tu,ljudi koji igraju i mogu navest što objektivno valja a što ne valja,to je konstruktivna kritika,ne zadrti fenbojizam niti stav "svi ste debili igrajte XY igru jer je bolja i svi kul klinci je igraju".

Koliko sam shvatio VR ima 10 lvl i svaki lvl ti diže stat cap,može se lvlat kroz questove ali i kroz pvp se dobiva xp za to,jel sam dobro skonto?

Danas sam otkrio o vukodlacima/vampirima,jel može itko pojasniti malo to?(ako se ne varam da bi postao vampir treba te ugrist vampir (mob) i dobivas seriju buffova ali i debuffova,i to stanje moraš održavat jer ako se npr ne hraniš buffovi se smanjuju a debufovi pojačavaju-moram priznat da mi zvuči prilično kul.)

Kakva je razlika sa vukodlacima i da li postoji još opcija?

Reanimator sub 17.5.2014 21:13
evang kaže...

Rhodin jel igraš ESO?

Sudjelujem na nekim forumima sa ljudima sa kojima i protiv kojih sam igrao mmorpgove unazad 13 godina,i cijenim njihovo mišljenje više nego vas par tu,ljudi koji igraju i mogu navest što objektivno valja a što ne valja,to je konstruktivna kritika,ne zadrti fenbojizam niti stav "svi ste debili igrajte XY igru jer je bolja i svi kul klinci je igraju".

Koliko sam shvatio VR ima 10 lvl i svaki lvl ti diže stat cap,može se lvlat kroz questove ali i kroz pvp se dobiva xp za to,jel sam dobro skonto?

Danas sam otkrio o vukodlacima/vampirima,jel može itko pojasniti malo to?(ako se ne varam da bi postao vampir treba te ugrist vampir (mob) i dobivas seriju buffova ali i debuffova,i to stanje moraš održavat jer ako se npr ne hraniš buffovi se smanjuju a debufovi pojačavaju-moram priznat da mi zvuči prilično kul.)

Kakva je razlika sa vukodlacima i da li postoji još opcija?

Ja sam bio naišao na mladi mjesec na pravom mjestu i pustio da me ubiju određeni NPCovi i postao vamp. Ako hoćeš mogu te gricnuti for free (to bi bio moj prvi griz XD) i onda ti se otvara čitavi novi skill tree sa ako se ne varam 2 aktivna abilitya, jednim ultimatom i dosta korisnih pasivnih abilitya. Meni osobno je jako drag i spasio mi je puno puta život Drain essence. U biti što radi je to da radi dmg neprijatelju (istovremeno ga stuna) i sav taj damage vraća tebi 150 %  kao health i staminu. Izvrsna stvar. Drugi aktivni ability, Mist form, ti smanjuje za 75 % štetu koju ti nanesu neprijatelji. Pasivne abilitiye iz vampire skilll treeja nisam još sve otključao. No ako recimo naletiš u PVPu na likove koji koriste većinu ili isključivo abilitye iz Fighters Guild skill treeja, e onda si nahebao, pošto su to redom sve anti-vampirski abilitiji. No ako ti se sve ovo i ne svidi možeš u bilokojem trenutku odraditi quest za nalaženje antidota i postaneš natrag normalan.

smiglcro sub 17.5.2014 23:24
Reanimator kaže...
evang kaže...

A vukodlak shema?Jel postoji još koja opcija?

Pošto nemožeš biti istovremeno i vukodlak i vampir ovo drugo nisam ni probavao pa nisam sa tim upoznat

javljam se za ugriz :) 

Virty ned 18.5.2014 21:25
smiglcro kaže...
Reanimator kaže...
evang kaže...

A vukodlak shema?Jel postoji još koja opcija?

Pošto nemožeš biti istovremeno i vukodlak i vampir ovo drugo nisam ni probavao pa nisam sa tim upoznat

javljam se za ugriz :) 

smiglcro uto 20.5.2014 09:48

Broja različitih buildova je stvarno zapanjiv. Mislio sam da Rift ima puno buildova ali me ESO baš iznenadio. Ispada da svaka klasa može biti sve. Night blade (rogue) može odlično tenkati, odličan dps ali ima i toliko support buildova, od grupnog hilanja do cc.ova da party buffova. Da ne pričam da možeš nositi i igrati sa SVIM vrstama oružja u igri i da sve možeš prilagoditi svom stilu. Samo si zamislite u glavi stealth dps sa 2 hand sjekirom, ili range dps/cc/support. Do tipa caster rogue sa staffovima. Pretpostavljam da je tako i za ostale klase. Odlično!

Samo da kreteni nisu stavili tako skupi respec pa bi se moglo isprobati svašta.

chaselol uto 20.5.2014 10:16
smiglcro kaže...

Broja različitih buildova je stvarno zapanjiv. Mislio sam da Rift ima puno buildova ali me ESO baš iznenadio. Ispada da svaka klasa može biti sve. Night blade (rogue) može odlično tenkati, odličan dps ali ima i toliko support buildova, od grupnog hilanja do cc.ova da party buffova. Da ne pričam da možeš nositi i igrati sa SVIM vrstama oružja u igri i da sve možeš prilagoditi svom stilu. Samo si zamislite u glavi stealth dps sa 2 hand sjekirom, ili range dps/cc/support. Do tipa caster rogue sa staffovima. Pretpostavljam da je tako i za ostale klase. Odlično!

Moja omiljena klasa trenutno, range-templar-caster :D
Za PVP je smijesno kako je lud izbor, niko ti ne moze prici a kad ti pridje jednostavno ga "knockback" od sebe i opet :) 

Zmalamuth uto 20.5.2014 13:09
smiglcro kaže...

obzirom da trenutno u igri ima cca 300 skill pointova, mislim da se mogu otkljucati sve specijalizacije, ali se moras ograniciti na samo 2 crafting tree inace nemas dovoljno pointova.

Problem je sto dosta ljudi uzima sve crafting skillove na jednom charu, pa im onda nedostaje pointova.

Ja si buildam "battle mage-a" sa templarom, kao sto sam igrao u svakim elder scrollsim-a, i stvar funkcionira odlicno.

anarchyST pet 23.5.2014 15:20

Stigao ogromni patch v1.1.2

"This version contains our first major content update: the Adventure Zone Craglorn, as well as many other fixes and refinements.

You’ll need allies to take on the new challenges—Craglorn’s quests and exploration are designed for groups of four Veteran Rank 10+ characters. (You can enter Craglorn and play the content earlier than Veteran Rank 10.)

We’ve also added our first Trials in Craglorn, 12-player adventures meant to test even the strongest heroes. In Trials, your team will have a limited number of resurrections to use as you attempt to reach the final boss. If you finish the Trial quickly, you might earn a place on the leaderboards and receive extra rewards!

Another new feature is the Death Recap. This screen will help you understand what contributed to your death and hints that can help improve your performance next time.

Alongside the new content, we’re deploying bug fixes and improvements to make your adventures in Tamriel even better. You’ll see fixes for quests and skill line abilities, updates to systems and quests in Cyrodiil (including bonuses for outnumbered alliances), and much more..."

Radament ned 25.5.2014 14:47

Igram od early accessa, naravno da igra ima pluseve i neke minuse kao i svaka. Prije ESO-a sam igrao WOW 6 godina, s tim da sam u tih 6 godina isprobavao različite druge MMOe jer mi je od Cataclysma želja bila quitat WOW ali bi mu se uvijek iz nekog razloga ponovno vratio.

ESO je drugačiji od ostalih, najsličniji mu je možda GW2 ali opet istovremeno su jako različiti. Ako planirate počet igrat ESO najbolje je da zaboravite sve ostale MMOe i ne uspoređujete ga sa ničim jer zbilja nemate ništa sa čim bi ga ravnopravno mogli usporedit. ESO je praktički uzeo znane sisteme is drugih MMOa i renovirao ih do neprepoznatljivosti...crafting je najbolji primjer za to, nakon toga dolaze skill sistem i combat.

Questing je najsličniji Skyrimu ali nemojte mislit da je ESO Skyrim Online jer nije...ali da sličnosti ima.

Ako želite zbilja uživat u ESOu jednostavno se morate uživit u igru...slušat dialoge i čitat sve šta vam je ponuđeno, jer to nije takva igra ko WOW da jednostavno možete radit quest bez da znate zašto ga radite.

Whinat zbog bugova nemojte, svaka igra ih u releasu ima ali Zenimax zapravo radi jako dobar posao u fixanju istih, prekjučer je došao ogroman patch koj je osim nove adventure zone doneso ogromnu količinu bug-fixeva.

Botovi su trenutno največi problem...ali uopće ne sumnjam da će vrlo brzo i njima stat na kraj.

Naših ljudi ima jako malo, u ovih skoro 2 mjeseca ako sam najviše na njih 7 naišao.

Ja vjerujem da sam nakon dugo dugo vremena napokon našao igru koja će mi zamjenit WOW. Pa evo ako igrate ESO i ako ste kojim slučajem Vampir ili želite postat jedan (ili jednostavno želite osnovat neki mini Cro/Balkan Guild) javite mi se ingame jer trenutno vodim Vampire-Only Guild @RadamentX .

Rhodin pet 30.5.2014 09:25

Ovo ce sad bit malo zlocesto od mene... doista nenamjerno, ali ne znam kako drugacije pitat... Trudio sam se drzat dalje od teme, dobio vecinu informacija sa ostalih foruma (stranih), ali zanima me vas utisak.

S obzirom da su ljudi bijesni jer je release za konzole odgodjen 6 mjeseci!!!! te da iz dana u dan, kao gljive poslije kise, nicu teme popust "is ESO dying" ili "feeling kinda lonely in ESO atm" i slicno, te prepirki po stranim forumima jesu li kampanje prazne, guild chat mrtav, ili si naprosto na krivom serveru i igra ce zivjet vjecno, kakav je vas utisak? Jel doista igrate trenutno igru koja izgleda da se tek puni i novi igraci prste sa svih strana, ili ovo drugo?

Cuo sam da su EU serveri puni,, medjutim tu u 10 dana ima 5 poruka, pa cisto me zanima... ova tema je zarmla, zatrovana nama trolerima koji smo vam unistili dozivljaj, ili je naprosto ESO dozivio fijasko?

evang pet 30.5.2014 10:32

@Rhodin

Isto ne planiram bit zločest ali mislim da ste ovu temu  ti i još nekoliko ljudi koji su napravili 50tak stranica prepucavanja i odbili ljude da pokušaju ovdje dobiti bilo kakve normalne informacije.

Iako ne igram,zbog nedostatka vremena, aktivan sam na jednom forumu di su mješani EU/ameri sa kojima sam igrao DAoC(koji nikad nije imao službene forume pa su to postali kao "neslužbeni") još od cca 2003,hrpa njih govori da je igra najbliže pravom RvR-u koji su do sada iskusili,a dobar postotak njih isproba doslovno svaki mmorpg koji izađe,neki i žive od toga.

Meni se čini da su oni fulali,ali gadno, vrijeme izlaska, ja bi probao igru,ali jednostavno svaki put kad nađem vremena i poklopi mi se da bude neko normalno vrijeme odem nekamo van kuće,uvijek sam imao osjećaj da je sezona izlazaka tipa 10 do 12 mjesec,zima blagdani i to.

smiglcro pet 30.5.2014 10:43
Rhodin kaže...

Ovo ce sad bit malo zlocesto od mene... doista nenamjerno, ali ne znam kako drugacije pitat... Trudio sam se drzat dalje od teme, dobio vecinu informacija sa ostalih foruma (stranih), ali zanima me vas utisak.

S obzirom da su ljudi bijesni jer je release za konzole odgodjen 6 mjeseci!!!! te da iz dana u dan, kao gljive poslije kise, nicu teme popust "is ESO dying" ili "feeling kinda lonely in ESO atm" i slicno, te prepirki po stranim forumima jesu li kampanje prazne, guild chat mrtav, ili si naprosto na krivom serveru i igra ce zivjet vjecno, kakav je vas utisak? Jel doista igrate trenutno igru koja izgleda da se tek puni i novi igraci prste sa svih strana, ili ovo drugo?

Cuo sam da su EU serveri puni,, medjutim tu u 10 dana ima 5 poruka, pa cisto me zanima... ova tema je zarmla, zatrovana nama trolerima koji smo vam unistili dozivljaj, ili je naprosto ESO dozivio fijasko?

Nemam nikakav osjecaj usamljenosti, dapače oko questova i POI.a je uredno puno ljudi i nikada ništa ne fali. Ja sam tek lv 39 i stalno ima ljudi oko mene na mom levelu. Ukoliko negdje zapnem i ne mogu sam nešto ubiti dovoljno je sjesti 2-3 minute i netko će sigurno naići tko ima ima quest kao ja. Naš guild koji je stvoren ovdje na forumu sam nedavno napustio. Mozda su aktivni na nekom voicu ili nesto ali g chat je bio prazan. Trenutno sam u 5 guildi. 4 čisto zbog trgovine i 1 pravoj guildi gdje je ekipa old school baza igrača koji svoje mmo korjene vuku od EQ, TRO, Ultima....

Iskreno sada igra mi je jako dobra. Nisam neki eso fan, odigrao sam samo skyrim i to onak na brzaka kroz story i kasnije uz pomoc cheatova stavio sve armore na sebe da vidim kako izgleda i to je bilo to.

Ovdje je priča i voice acting meni sve. Slušati svaki quest, svaku priču i onda sudjelovati u tome mi je odlično. Combat mi je tak tak, postane monoton i živcira me delay na skilovima ali za sada ništa opasno da bi odustao od igre. Dapače pretplata ističe za koji dan i drage volje ću uplatiti još 30 dana iako igrati stignem samo od 22-24h. Nitko se iz guilde ne žali da nema što raditi ili da je nešto dosadno, a pričamo o jako zdravoj bazi starih igrača. Inače guilda je posebna strana priča, svi imamo ista prava i jednake pristupe svemu. Guild banka je potpuno otvorena sa masom itema i love, svi si međusobno pomažemo i dijelimo sve. Baš posebna i jako rijetka guilda.

Igra ima puno mmo sitnica koja me jako vesele kao i neke za koje ne mogu vjerovati da koriste zastarjeli model. Tipa nema soulbound itema. Ono lik mi je skoro full epic na 39 levelu jer povlacim iteme iz guild banke. Kada "prerastem" item jednostavno ga vratim u g banku da ga netko drugi moze koristiti. Questovi su odlicni, grinda ima jako malo i jako rijetko. Evo iskreno se uopce ne mogu sjetiti questa u kojem sam morao ubiti xx mobova. Crafting sustav je poseban i meni jako zanimljiv. Ima i on svojih mušica ali nista bitno. Živcira me inv broj slotova. UŽAS! nema nikakvih torbi, ne mogu ili ne znam kako podici broj slotova kod lika. Banka se ubitačno brzo puno i svaki slijedeci upgrade od 10 slotova postaje jeb.. skup. Najgora stvar od svega je RESPEC! Igra UBIJA mogucnost isprobavanja buildova i specova. BRUTALNO je skupo respecati, posebno se placaju slikovi a posebno statsi. Mene na 39 levelu respec svega košta 8k golda!!! Trenutno nakon sto sam kupio konja sada imam nesto oko 10k golda. Nisam nikada bio dobar s parama :) Ali to je meni brutalna cijena za 1 respec koji moze poci po krivu i tek sam onda nahebo. Ne postojanje dual speca mi je potpuno nejasno.... Htio sam isprobati tenkanje pa cak i heal i sa nepostojanjem dual speca i onim cijenama respeca to jednostavno za mene nije opcija. I to me ljuti :) Ako imas konkretnih pitanja slobodno šibaj pa ti kažem svoje mišljenje.

I da ESO je na mojoj preporuci prijateljima koji traže kvalitetan MMO. Barem za sada, ovisno kako ce razvijati igru.

Hystorian pet 30.5.2014 10:50

Drago mi je da uzivas u igri, imho igra i je jako dobra za ljude koji si vole dati oduska u levelanju, istrazivanju i tako, ne zure nikud vec se uzive u taj svijet. I to je po meni OK

Ja nisam takav i u tim stvarima ne uzivam, pa mi to i nije sjelo. Inace ovo sto si negativno naveo za trosak respeca i jos dosta toga sam im ja sve napisao kad sam otkazivao pretplatu.

Rhodin pet 30.5.2014 10:56

Ovo je super za cuti, puno crnije je to izgledalo na nekim izvorima.

Koliko se sjecam iz bete ima trgovac koji ti prodaje inventory space upgrades jednako kako se prosiruju i bank slotovi. Nisam vise siguran kako/gdje, ali nekako mi je to ostalo po sjecanju.

Krafting je meni bio daleko najbolji dio igre. Ljude je ljutilo sto dugo traju oni researchi, ali meni je upravo to davalo draz cijelom craftingu, pogotovo sa nacinom na koji se itemi upgradaju iz obicnog prema boljima.