PC igre

OMSI - Der Omnibus Simulator

mantgxtruck pon 13.8.2012 21:15

Prva 2 linka za Jelcz L100i a 3. link je za MAN Nl202. Prva 2 linka instaliraš tako da zamjeniš onu sliku sa već postojećom istom u vozilu L100i a 3. link tako da zamjeniš komplet texture mapu... (početnik sam nemojte zamjerit ;)))))))

luxxxfromhell pon 13.8.2012 21:48
mantgxtruck kaže...

Prva 2 linka za Jelcz L100i a 3. link je za MAN Nl202. Prva 2 linka instaliraš tako da zamjeniš onu sliku sa već postojećom istom u vozilu L100i a 3. link tako da zamjeniš komplet texture mapu... (početnik sam nemojte zamjerit ;)))))))

Gdje mogu skinut nl202, jer tamo na omsisimulator.netu je link file izbrisan..

CroatianRacer uto 14.8.2012 01:32
luxxxfromhell kaže...
mantgxtruck kaže...

ovo ti je isti NL202 http://omsibussimulator.net/forum/index.php/topic,100.0.html

luxxxfromhell uto 14.8.2012 08:42
CroatianRacer kaže...
luxxxfromhell kaže...
mantgxtruck kaže...

ovo ti je isti NL202 http://omsibussimulator.net/forum/index.php/topic,100.0.html

Jel postokji kakav sličan skin za njega?

mantgxtruck uto 14.8.2012 11:14

lux@ tu imaš nekoliko repainta Hrvatski bus (slika), BiH(slika), autoherc, promet Split, Rijeka promet, Globtour, neki što je u Apz Imotski ali nema oznake firme i nije registriran (crno zeleni)......nez ni ja više ;)))))) valjda će ti se koji svidit

Kiki287 čet 16.8.2012 08:42

Ajme taj Lion's coach je katastrofa zato sto ga convertaju iz vBusa, opcenito vecina autobusa koji su za skinuti su obican conert koji je vec u vBusu lose napravljen, zato je NL202 jos uvijek najbolji bus koji se moze skinuti, te ima jos par ruskig Ikarusa i Liaza i to je to.

Ja jedva cekam da "Julian" zavrsi svoju seriju Mercedesa, bas sam pricao s njim jucer te je ovo rekao:

Za sada je napravio Mercedes O405 N2, trenutno radi O405N1 (znaci ta dva su niskoprohodna), nakon njega ide obicni O405 (visoko prohodni), te na kraju O407 ;)

mantgxtruck čet 16.8.2012 11:37

Meni su draži ovi turistički visokopodni. Većina modela koji izađu u Omsiju izvana su extra ali ga loše naprave unutra. Po meni je cockpit i prostor vozača najbitniji jer je ovo simulator i igraš iz pozicije vozača. Nadam se da će biti dobar ;)

royalhero čet 16.8.2012 13:27
mantgxtruck kaže...

U stvarnom životu i mene živcira automatik (osim kod šlepera) ali na simulatoru mi je možda i draži automatik jer je svejedno kad samo stisneš gumb i on prišalta :)

Gradski autobusi moraju imati automatik. Jer se vozi po gradu, gužva, uvjek stajanje polazak... Da sve to šaltaš otpala bi ti ruka. Kod šlepera je automatik smeće, šaltaš samo pri polasku do 7-8, onda jedno te ista, samo mjenjaš velika-mala. Automatik nije dobar kod uzbrdica.

Kiki287 čet 16.8.2012 13:47

Da tako je. Gradski autobusi su odlicni automatikom (pogotovo ZF mijenjac) ali kad mi stave na prigradske linije autmatika sere mi se (npr MB Integro automatik , fujjj).

Sto se mene tice ja uvik biram manual i kod busa i kod slepera ;)

mantgxtruck čet 16.8.2012 14:04

Bus koji je po priči vozača ove firme (meni jedan reka) "muka Isusova" za šaltat, a neki ga šaltaju tako dobro da sumnjam u priču drugih. ;) Ja da vozim za njih bilo bi "Kud Higer tu i ja" obožavam taj bus zbog brzine, ljuljanja i moćna izgleda...posebno cockpit

Kiki287 čet 16.8.2012 14:47

Da voith je takoder odlican mijenjac, a posto ovdje u ZD su vecina metcedesi onda mi je ZF malo drazi.

A sto se mene tice ja obozavam starije manual buseve tipa MB O307/407, a od MAN-ova SU220/240. 

Kad bi ikoji od tih bio u OMSI-u ja zadovoljan