OMSI - Der Omnibus Simulator

Pozdrav,jel mi moze ko' dati link za kupit OMSI 2?
Hvala,jesi ti mozda kupio preko toga? Ako jesi kako to ja dobijem....sa CD-om ili?

Za početak trebaš imat steam account, registriraj se i prijavi. Zatim odi na taj link, dodaj u košaricu, plati paypalom, karticom, paysafecardom ili cime god zelis.
Kad zavrsis sa placanjem igra ce se dodati u tvoj acc i mozes je skinuti sa interneta, kad se skine i instalira ti je samo upalis i igras.

Za početak trebaš imat steam account, registriraj se i prijavi. Zatim odi na taj link, dodaj u košaricu, plati paypalom, karticom, paysafecardom ili cime god zelis.
Kad zavrsis sa placanjem igra ce se dodati u tvoj acc i mozes je skinuti sa interneta, kad se skine i instalira ti je samo upalis i igras.
Znaci ja mogu na bilo koji kompjuter instalirat? Ili samo na jedan? Pitam zato sto sam jos jedno mjesec i pol dana u Hrvatskoj pa se selim a dok sam u Hrvatskoj mislim igrat,a i kada se preselim msm i tamo ali ne na isto kompjuteru.Pa me zanima dali cu to moci u neogranicenom broju instalirati?

Hoćeš, moći ćeš instalirati na svakom kompjutoru.

Hvala

izvini jel znas kako mogu da vozim sa volanom nema opcije u omsi 1 kao u omsi 2 ako znas odg

jel znas kako da vozim omsi1 sa voanom nema kao omsi 2 opciju

Možete li mi pomoći?Skinuo sam cijelu igru(Full Version)OMSI i sad instaliro i traži me aktivacijski kod a ja nemam kutiju.Može pomoć?

Možete li mi pomoći?Skinuo sam cijelu igru(Full Version)OMSI i sad instaliro i traži me aktivacijski kod a ja nemam kutiju.Može pomoć?
ako nisi kupio igricu nema pomoci.

Kako nastimat Logitech Driving Force GT?

Ćao ja sam novi samo jedno pitanje može li mi neko pomoći da nađem grešku 2 evo slika [img]http://www.dodaj.rs/f/3Z/112/3w4LikYF/snimak-ekrana-10.png[/img]

Jel igra vise itko ovo cudo od igre? Kako nastimat zmigavce da rade na volanu sve ostalo radi samo oni ne, sjecam se da sam i prije imao taj problem al se ne sjecam kako sam ga rjesio, volan je Logitech DFGT. LP!
EDIT: Uspio sam slozit

Igra se ali imamo podforum na forumu autobusi.org-tamo su svi i sve.

Igra li tko OMSI 2

Jel moguce igrat ovu igru ali piratiziranu ?
Htio bih je probat posto je kao slicna Fernbusu pa ak mi se svidi da ju kupim...

ja sam je kupio i dobra je a ima i masu dodataka

Jel moguce igrat ovu igru ali piratiziranu ?
Htio bih je probat posto je kao slicna Fernbusu pa ak mi se svidi da ju kupim...
Mozes ja sam igrao...

zanima me kako krenut s busom, skužio sam da su 8 i 2 5 i 6 naredbe za gas, kočnicu, lijevo desno, no kako spustit ručnu i krenit?

ja kad sam igrao spustao sam s misem kliknes na nju i vuces gore dolje inace ti je sa lijeve strane

ja kad sam igrao spustao sam s misem kliknes na nju i vuces gore dolje inace ti je sa lijeve strane
ja imam onog prvog mana te ne mogu nikako dokučit gdje je ručna,,,
Pozdrav,jel mi moze ko' dati link za kupit OMSI 2?
http://store.steampowered.com/app/252530/