PC igre

OMSI - Der Omnibus Simulator

KiCo77 čet 9.10.2014 22:42

Za početak trebaš imat steam account, registriraj se i prijavi. Zatim odi na taj link, dodaj u košaricu, plati paypalom, karticom, paysafecardom ili cime god zelis.

Kad zavrsis sa placanjem igra ce se dodati u tvoj acc i mozes je skinuti sa interneta, kad se skine i instalira ti je samo upalis i igras.

RIO DE pet 10.10.2014 14:37
KiCo77 kaže...

Za početak trebaš imat steam account, registriraj se i prijavi. Zatim odi na taj link, dodaj u košaricu, plati paypalom, karticom, paysafecardom ili cime god zelis.

Kad zavrsis sa placanjem igra ce se dodati u tvoj acc i mozes je skinuti sa interneta, kad se skine i instalira ti je samo upalis i igras.

Znaci ja mogu na bilo koji kompjuter instalirat? Ili samo na jedan? Pitam zato sto sam jos jedno mjesec i pol dana u Hrvatskoj pa se selim a dok sam u Hrvatskoj mislim igrat,a i kada se preselim msm i tamo ali ne na isto kompjuteru.Pa me zanima dali cu to moci u neogranicenom broju instalirati?

macgyver 53 sri 17.2.2016 18:05

Jel igra vise itko ovo cudo od igre? Kako nastimat zmigavce da rade na volanu sve ostalo radi samo oni ne, sjecam se da sam i prije imao taj problem al se ne sjecam kako sam ga rjesio, volan je Logitech DFGT. LP!

EDIT: Uspio sam slozit