mcf uto 17.12.2013 21:26

Kazu do 40 igraca na serveru.

Nisam pratio razvoj moda ni igre, ali nekako sam se nadao survival otvorenom svijetu sa par stotina igraca, koji bi formirali klanove, saveze, alijanse saveza i slicno.

alscaul uto 17.12.2013 21:55

pa ja sam igrao popodne na serveru s 65 igrača i vidio sam više takvih servera.

Imam charactera koji je živ 3+ sati i primjetio sam da čim duže igraš i ako dobro održavaš charactera, on postaje više izdržljivi i netreba toliko često jesti i piti, fakat odličan sistem i nagrađuje pažljivu igru a ne Call of Duty Balota-Chernogorsk.

Fakat mi se igra sviđa i mada mi je na početku bilo žao da sam kupio, više nije

Kad dodaju planirane stvari, više raznolikog loota, oružja i fixaju spawn igra će biti stoljećima iznad moda (trenutno se loot niti zombiji ne respawnaju a server se restarta svaka 4 sata pa se tako stvori novi loot)

Oh i yes... na početku praktički svaki udarac zombija vas raskrvari ali nakon što obučete više odječe(ima je puuuuuuuuno) i nakon što character duže vrijeme preživi jako rijetko krvarite i izdržljiviji ste

Lc_syntax_ sri 18.12.2013 01:14

bok,ljudi evo igram i ja dayz vec duze vrijeme no muci me jedan problem, specifikacije kompjuttera su ove pod moj PC (cpu je malo OC na 2,8) armu2 vrti sve na ultra bez problema i u chernu cak,no dayz mi radi na 15 fps no dobro to nije problem da se tako igrat bar meni xd no ako odem u cherno cesto igra zastane i fps mi ne idu preko 9 ,zanima me kakvo bi bilio stanje u Standaloneu po pitanju fps-a  dali su tu sredili sta posto je to jedina igra koju zelim igrati i koju zelim kupiti :) lijep pozdrav

lotar1919 sri 18.12.2013 03:17

Šta je ovo sad bilo j**emti... trčim okolo sat vremena skupljam stvari, nađem m4, pištolj, metke za m4, helmet, torbu veliku, neke vests i sto sitnica ludih, i negdje u pol vybora padnem u nesvjest, iako sam skužio da mi slika postaje sve sivija, a blood nisam gubio jer nisam krvario.. ode sve u vodu.. trš

acca sri 18.12.2013 14:13

Posjetio sam devils mountain i black mountain, sada su to više samo ruševine nego dvorci kao prije

Evo ovaj character je već prošao više od pola mape, krenuo s elektra do černa - balote pa onda do nove military baze,pa do zelengorskog - green mountain - drugi novi military base - Airfield gdje sam ubio jednog lika i kad sam ga lootao počeli su pucati po meni - zatim otišao do devils castle-a - black mountain i sada se nalazim pokraj krasnostava. Evo par slika

Evo  full sam geran, ako mi se netko želi pridružiti neka javi

acca sri 18.12.2013 15:34
ytbapa kaže...

kaj to znaci full gearan?

imati sav pribror koji tražiš, mousin puška s bayonetom i sniper scope nastavkom, m4 s red dotom i silencerom, puno municije (imam 3-4 magazina po oružju i ostalu municiju čuvam bez magazina u specijalnoj kutiji za municiju, čuva mjesta), pištolj s red dot nastavkom, največi backpack, odječa s puno đepova, puno hrane, piča, medicinskih supplya... Nemam više šta lootati. O i character mi je potpuno zdrav i pošto je dugo živ, više je izdržljiv{#}

Btw, kada sam se odlogirao sam izgubio oružje koje držim u ruci, već 2 puta. Znaći ako imate 2 oružja i logoutati se ili idete na drugi server, izgubit čete drugo oružje koje nije dio standranog geara nego samo držite u ruci

AmonZero sri 18.12.2013 16:59

Ja sam jako zadovoljan s alphom. Sviđaju mi se sve te nove lokacije (ono novo područje sjeverno od Kamenke, ajme kolko loota sam skupio tamo) što su dodali, a s 90% zgrada u koje možeš ući i pretražit ih sam oduševljen. 

Danas pao prvi kill :)

Sviđa mi se kako su Zelengorsk izmijenili i sad liči na neki grad, a ne kao u modu neko manje selo. Uputio sam se na sjever i sad se nalazim nekih 1km od Vybor, krenio prema NWA. Ostalo mi samo 10 metaka za M4A1, jedan me lik iznenadio dok sam pretraživao jednu zgradu u Zelengorsk, pa sam dosta metaka potrošio {#}.

Najbolja stvar: trčiš s M4 u main hand, napadne te zombie, u trku mijenjaš wep na sjekiru i u tišini riješiš zombija te nakon toga opet bez stajanja vratiš na M4 {#}

PeTaR_HR sri 18.12.2013 18:54
Lc_syntax_ kaže...

bok,ljudi evo igram i ja dayz vec duze vrijeme no muci me jedan problem, specifikacije kompjuttera su ove pod moj PC (cpu je malo OC na 2,8) armu2 vrti sve na ultra bez problema i u chernu cak,no dayz mi radi na 15 fps no dobro to nije problem da se tako igrat bar meni xd no ako odem u cherno cesto igra zastane i fps mi ne idu preko 9 ,zanima me kakvo bi bilio stanje u Standaloneu po pitanju fps-a  dali su tu sredili sta posto je to jedina igra koju zelim igrati i koju zelim kupiti :) lijep pozdrav

dayz zahtjeva sta jaci cpu za dayz je preporuceno najmanje 4ghz