AmonZero sri 18.12.2013 18:54

TIPS:

- Ak su vam svi serveri većinom puni, odite u filtere i stavte da vam ne prikazuje pune servere i refreshajte dok se ne otvori prazno mjesto.

- Uvijek uzimajte zelenu odjeću i ruksak. Bit će te manje upadljivi i protivnik vas vjerovatno neće ni primijetit ako se na nekoj livadi ili šumi.

acca sri 18.12.2013 19:03

od melee weapona najjači je firefigher ax, 1 shota zombije i 2 shota ljude, dosta slabija je druga crna sjekira, ostali melee weaponi su sh!ty - mislim na fire extinguisher, baseball bat, kitchen knife... 

Super mi je što največi backpackovi koji imaju 35 slota nisu najbolji, jer su dosta primjetljivi. Ja sam svoj zamjenio za 30 slota military backpack koji ima dobru karmoflažu

Ipe77 sri 18.12.2013 19:08
AmonZero kaže...

Alfa je. Šta si ti očekivo ?

s obzirom da je izdaje rocket nisam očekivao ni ništa više od onog ali ovo jako loše izgleda za tu cijenu prem da se slažem da je to tek Alpha ali opet je puno jer je po meni ispod očekivanja ovo je ipak igra a ne mod a koliko sam ja vidio nema neke razlike između moda i igre dapače po meni je trenutno bolji DayZero a čujem da nije niti malo optimizirana i da je FPS u modu i ovdje u igri jako sličan razlika cca 5 FPS-a {#}

lotar1919 sri 18.12.2013 19:16

Ajmo jedno pametno pitanje, kako melee-at zombije? Šta god ja koristio, palicu ili onu vatrogasnu sjekiru, meni treba jedno 10 udaraca kako bih ga uspio udarit, a dotle me izubija ko kretene i krvarim na sve strane... help?

lotar1919 sri 18.12.2013 20:11
acca kaže...

ja ih 1 shotam, lootaj firefighter ax, ima slični model sjekiri s moda, baseball bat je poprilično loši

Ma imam taj axe, ali nije stvar u tome, nego udaram zombija i nikako da ga udari, u prazno izgleda udara, di ciljaš nije mi jasno, i jeli iz prvog ili trećeg lica?

AmonZero sri 18.12.2013 20:25
acca kaže...

od melee weapona najjači je firefigher ax, 1 shota zombije i 2 shota ljude, dosta slabija je druga crna sjekira, ostali melee weaponi su sh!ty - mislim na fire extinguisher, baseball bat, kitchen knife... 

Moj prvi kill je bio s tom stvari. On palicu za baseball imo i dobro opremljen bio, a ja samo ono našo i sredio sam ga {#}

acca sri 18.12.2013 20:30
lotar1919 kaže...
acca kaže...

ja ih 1 shotam, lootaj firefighter ax, ima slični model sjekiri s moda, baseball bat je poprilično loši

Ma imam taj axe, ali nije stvar u tome, nego udaram zombija i nikako da ga udari, u prazno izgleda udara, di ciljaš nije mi jasno, i jeli iz prvog ili trećeg lica?

bilo koje, inače ja sprintam prema zombiju kad udaram

i da... serveri su problematični, teško je ući u igru

smrad06 sri 18.12.2013 20:51
Đapa club kaže...

Jel ima netko sličan problem, ugl. piše mi wait for host i ništa se ne događa..

steam ima neke probleme trenutno pa se čeka da to srede... uglavnom ljudi koji su u igri ne osjete ali mi koji želimo uć ne možemo

AmonZero čet 19.12.2013 19:32

Spawnam se danas (nakon server wipe-a) u Novy i odma se uputim prema NWA. Usput obišao Stary i  malo se opremio, ono najosnovnije. I uputio se na airfield da si nađem neki gun. Došo tamo malo pretražio zgrade, našao M4A1, i šanžere, ali bez metaka. I tako ja pregledavam jednu zgradu u potrazi za municijom kad ono preko direktnog chata govori mi lik da izađem iz zgrade i predam se. Odem onak do ruba zida da izvidim situaciju kad ono njih 3-ica ispred i svi full oprema. Ja imo samo onaj loš "crni" axe (nisam imo baš neke šanse) i odem gore na kat zgrade i sakrijem se, te reće oni meni da mi neće ništa samo da odložim axe i da oni mogu na miru lootat zgradu. Ajd reko odložit ću (šteta da umrem sad kad sam na NWA, bit će previše da trčim ponovo vamo). Odložim ja axe, a oni meni lisice stavili. Za nekih 10 sec oslobodim se lisica, i stave mi druge i nakon opet nekih 10-ak sec opet se oslobodim i izrešetaju me nakon toga. Samo da sam našao neku municiju, bilo bi rusvaja.

Unix čet 19.12.2013 19:40
lotar1919 kaže...

Sinoć su popravljali neki bug pa nisu radili serveri, danas je došao update i sad sve šljaka.. evo dvije slikice nabrzinu..

Nadam se da će u narednim updateovima popraviti taj font, katastrofa je.

lotar1919 čet 19.12.2013 19:41
Unix kaže...
lotar1919 kaže...

Sinoć su popravljali neki bug pa nisu radili serveri, danas je došao update i sad sve šljaka.. evo dvije slikice nabrzinu..

Nadam se da će u narednim updateovima popraviti taj font, katastrofa je.

Uopće me nebrine taj font i iskreno me briga haha...