4 GHz club

Smanjiš množitelj i time ti rami kucaju na nižoj frekvenciji.
To ti je pod memory multiplier u biosu

Rekao sam Vam da dolazim...zasada sam na 4250Mhz stabilan

Hvala....ploča mi undervolta...u biosu sam na 1.4375V, ali u everestu i drugdje pokazuje 1.41V....fsb sam stavio na 340 mislim.....sada sam na 350....množitelj mi je 12.5.....sad sam trenutno na 4375Mhz...idem testirat malo, mada sumnjam da bude stabilno!
Nego prati ovo Luxx....nemam objašnjenja za ovo....tako je i kad je sve na stock.....nema veze sa OC.....ne razumijem.....je li do everesta ili mog biosa, rasporeda memorijskih utora???
Ostalo sve ispisuje ali ovaj parametar stalno je 0

Hvala....ploča mi undervolta...u biosu sam na 1.4375V, ali u everestu i drugdje pokazuje 1.41V....fsb sam stavio na 340 mislim.....sada sam na 350....množitelj mi je 12.5.....sad sam trenutno na 4375Mhz...idem testirat malo, mada sumnjam da bude stabilno!
Nego prati ovo Luxx....nemam objašnjenja za ovo....tako je i kad je sve na stock.....nema veze sa OC.....ne razumijem.....je li do everesta ili mog biosa, rasporeda memorijskih utora???
Ostalo sve ispisuje ali ovaj parametar stalno je 0

OK. Javim se u noći....sad sam zapeo na 4375Mhz srušio se....povećao sam mu voltažu u biosu na 1.45.....u everestu prikazuje i dalje 1.41/1.42 do koliko da idem....temperatura mi je max u full load 53

Probaj nekak izvuc validacije za sve iznad 4.3ghz.
Mislim da je i rekord u hwbotu tu negdje
Pa ga okaciš tamo i tim slobodno izaberi OCteam croatia

Nekako sam uspio odvrtiti testove u everestu i sandri....eto...kasnije ću probat na 4.4Ghz, pa testirat sa prime95 ili sl.
Da ne spamam uređujem.....nije mi jasna validacija sa cpuz....valjda je to ovo??
Izgleda da je stabilan na 4375Mhz.....voltaža u biosu mi je na 1.47, u everestu i cpuz 1.42/1.43

Fino fino.
I koristi CPU-Z verziju 1.50. inace ti nece priznat rezu.
uglavnom fini primjerak. Ima nade ima nade samo deri

Jako čudno.....memorija koja mi je prije radila na 1000Mhz, sada neće ni na 980Mhz....proc mi je stabilan ko kamen na 4250Mhz i tu ga držim.....naišao sam na nekakav bug....brijem da je do biosa koji je beta, ali i jedini koji podržava ovaj procesor.....naime imam 965 chipset....stvar je u tome da ne prihvaća druge množitelje osim maximalnog.....prihvati on njih, ali ni na jednom računalo nije stabilno. Bez obzira stavio ja 4Ghz ili 4.4Ghz Sada vozim memoriju na 900Mhz i fali mi onih 100....točno se osjeti, pogotovo u sintetičkim testovima....kao da imam nekakvu rupu u fsb-u....mislim da je do ploče, no posudit ču i provjerit sa nekom drugom memorijom!

Evo malo mi bilo dosadno pa evo iso malo OC-at svoj E8400 sa stock coolerom... slika kaze vise od rijeci

Bravo, no to nije gotovo...ja ti sad bacim sliku sa 4.6Ghz sa mojim procom od 489kn, iz Winoza, ali pitanje je kako je stabilan (naravno da nije)....pusti ti lijepo prime 95 sa tih 4.5Ghz i stock kulerom pa neka radi bez grešaka 2 sata i pošalji nam sliku.

Bravo, no to nije gotovo...ja ti sad bacim sliku sa 4.6Ghz sa mojim procom od 489kn, iz Winoza, ali pitanje je kako je stabilan (naravno da nije)....pusti ti lijepo prime 95 sa tih 4.5Ghz i stock kulerom pa neka radi bez grešaka 2 sata i pošalji nam sliku.

Posudiš ga meni ?
Moja ide do FSB 600 i dvostrani ballistixi su isto tu
Fini primjerak. Morao bi dobro potegnut

Posudiš ga meni ?

Posudiš ga meni ?

Posudiš ga meni ?

Posudiš ga meni ?

Posudiš ga meni ?

Posudiš ga meni ?

To ce sigurno.
Svaka ce potegnut do nekih 550-580 sve iznad je sreca
ili uzmeš jeftiniju ali nimalo lošiju biostarku.
Kod mene je išla do 585FSB
objasni sto sa tim dobivam.. mozda ja nesto neznam a ti znas.. opet moram jos vise povecavat fsb.. sto je jos gore.