Bigfoot pet 27.1.2017 13:39

Za one koji zanimaju talijanski programi (a ima i francuskih, njemačkih, engleskih, turskih, portugalskih, španjolskih, rumunjskih, grčkih, poljskih ruskih, bugarskih... sve po mapama s nazivima država) možete preuzeti KODI zip zvan Kodi Live TV ovdje (isključite AdBlock jer vam pop up prozor daje dowload zipa - dolje na dnu teksta kliknuti na Scarica questo file). Zadnji update zipa je 20.1.2017.

sendjo sri 1.2.2017 15:21

ajd da probam ovdje potražiti pomoč;

prilikom korištenja Youtube add on-a dobijam poruku "kodi no video streams found", probao sam direktno preko add on-a u Kodiju, probao sam preko računala koristeči "Play to Kodi" dodatku za Chrome, probao sam preko Android mobitela i tableta sa instaliranom Kore aplikacijom.. 

Kodi je verzija 16, probao sam deinstalaciju te verzije i probao sa verzijom 17 i opet isto.. 

ima li tko rješenje za moj problem?

press sub 4.2.2017 02:05
lllnuclearlll kaže...

Ima li tko problema s titlovima? Ne rade mi ni s titlovi.com ni s podanpisi.net???

Izbaci grešku:

"Titlovi.com Greška. Provjerite zapis radi više informacija"

Ista stvar i za podnapise. Gledam prek Exodusa.

Pokušaj ih rućno ažurirati

nex987 ned 5.2.2017 08:22
mario.L_hr kaže...

Moj savjet je ne koristiti SuperReppo. Malo prosurfajte i pogledajte, hrpa ekipe je kivna na tog lika jer trpa u svoj reppo njihove add-onove bez ikakve obavijesti ili dozvole.

Onda bi savjetovao da se filmove ne skida preko torrenta i ne gleda preko streama jer su tamo bez ikakve obavijesti ili dozvole. 

Kill Frenzy ned 5.2.2017 17:20

pokusavam instalirat exodusa na komp preko fusion sourcea i kad odem na "from zip file" i na "begin here" nema unutra nista.tj ima samo neki fajl koji nije onaj na koji sam prije isao dfa bi u potpunosti instalirao exodus.

jel zna netko u cemu je problem

Switch ned 5.2.2017 18:57
Kill Frenzy kaže...

pokusavam instalirat exodusa na komp preko fusion sourcea i kad odem na "from zip file" i na "begin here" nema unutra nista.tj ima samo neki fajl koji nije onaj na koji sam prije isao dfa bi u potpunosti instalirao exodus.

jel zna netko u cemu je problem

Kakav "begin here"??

Prati ovo i ne može ne raditi! Link!

mario.L_hr ned 5.2.2017 20:29
nex987 kaže...

Onda bi savjetovao da se filmove ne skida preko torrenta i ne gleda preko streama jer su tamo bez ikakve obavijesti ili dozvole. 

Pogledaj samo koliko ljudi ima problema sa tim SuperReppoom. Lik je unutra nakrcao sve i svašta. Nerijetko su kod njega starije verzije od već instaliranog add-ona. Nakon instalacije imaš problema s add-onom koji je prije uredno radio. Ako imaš SuperReppo, odi pogledaj u njemu sve add-onove koje nisi instalirao preko njega. Vidi što piše uz njih. 

Crojumper ned 5.2.2017 22:21

Je li itko riješio problem s titlovima (kodi 16.1)?

podnapisi.net skida titlove i to samo na Engleskom..

opensubtitles.org kaže da nije u redu user ili pass..(provjerio 10-ak puta i sve je ok)

titlovi.com uopće ne nudi mjesto za upis user i pass

Ako je ovaj SuperReppo jedino riješenje za sada, onda ok.