Kodi Addonsi

Za one koji zanimaju talijanski programi (a ima i francuskih, njemačkih, engleskih, turskih, portugalskih, španjolskih, rumunjskih, grčkih, poljskih ruskih, bugarskih... sve po mapama s nazivima država) možete preuzeti KODI zip zvan Kodi Live TV ovdje (isključite AdBlock jer vam pop up prozor daje dowload zipa - dolje na dnu teksta kliknuti na Scarica questo file). Zadnji update zipa je 20.1.2017.

ajd da probam ovdje potražiti pomoč;
prilikom korištenja Youtube add on-a dobijam poruku "kodi no video streams found", probao sam direktno preko add on-a u Kodiju, probao sam preko računala koristeči "Play to Kodi" dodatku za Chrome, probao sam preko Android mobitela i tableta sa instaliranom Kore aplikacijom..
Kodi je verzija 16, probao sam deinstalaciju te verzije i probao sa verzijom 17 i opet isto..
ima li tko rješenje za moj problem?

Zna li netko postoji li mobdro addon koji radi na kompu? meni izbacuje error check log

Pozdrav,
može neki tutorial za instalaciju KODI-ja i addonova? Probao sam ih par, ali mi ne radi na računalu.

KODI instaliras kao i svaki drugi program. addone npr: Exodus npr.
na tom linku imaš Tips, Kodi addons, Popular.... ja sam sve addone pomoću ove stranice instalirao (lijepo ti piše korak po korak kako instalirati pojedini addon ili repository)

Pozdrav,
može neki tutorial za instalaciju KODI-ja i addonova? Probao sam ih par, ali mi ne radi na računalu.
https://www.youtube.com/watch?v=ca0eof8mot4&t=1100s

Izašla finalna verzija KODI-a 17.0

Ima li tko problema s titlovima? Ne rade mi ni s titlovi.com ni s podanpisi.net???
Izbaci grešku:
"Titlovi.com Greška. Provjerite zapis radi više informacija"
Ista stvar i za podnapise. Gledam prek Exodusa.

Ima li tko problema s titlovima? Ne rade mi ni s titlovi.com ni s podanpisi.net???
Izbaci grešku:
"Titlovi.com Greška. Provjerite zapis radi više informacija"
Ista stvar i za podnapise. Gledam prek Exodusa.
Pokušaj ih rućno ažurirati

i meni ne rade titlovi.com, niti nakon ručnog ažuriranja, ali rade opensubtitles.org (možda jer sam još na Kodi 16.1)

Ja sam na 16.1 i već dulje vrijeme mi opensubtitlese.org ne rade, a od sinoć niti titlovi.com. Samo podnapisi.net mi rade

Izgleda da je gotovo sa Exodusom..

Za Open subtitles treba imati account, koji se unese u Exodus, I nema problema. A titlovi.com su meni jučer radili normalno. Koristim kodi 17 i 16, na oba rade uredno

meni ni Opensubtitles nije radio jedno vrijeme, ali kad sam u postavkama ponovo unio šifru (ispod korisničkog imena) proradilo je.

Titlovi.com ne rade na obje verzije a podnapisi.net rade ali samo engleski prijevod. Ne kontam gdje je nas prijevod ili i i tu treba nesta namjestat.

I gdje se tocno unosi ta sifra za opensubtitles? Hvala.

System-settings-addons-My addons-Subtitles-OpenSubtitles-Configure

Jel koristi tko Osijek build? Url za install im ne radi, tj. neki novi je a ne mogu naći nigdje.

Koji addon koristiti umjesto Exodusa?

Pa i dalje ce drugi developeri raditi na Exodusu. Imas drugi npr Specto ili Phoenix

Dado napravio sam to i opet ista stvar. Upisujem bilo koju lozinku ili?

Ima u SuperRepo adonn za open sub koji ne traži korisničko ime i lozinku,
a za ovaj se moraš registrirati na https://www.opensubtitles.org/hr

Moj savjet je ne koristiti SuperReppo. Malo prosurfajte i pogledajte, hrpa ekipe je kivna na tog lika jer trpa u svoj reppo njihove add-onove bez ikakve obavijesti ili dozvole.

Moj savjet je ne koristiti SuperReppo. Malo prosurfajte i pogledajte, hrpa ekipe je kivna na tog lika jer trpa u svoj reppo njihove add-onove bez ikakve obavijesti ili dozvole.
Onda bi savjetovao da se filmove ne skida preko torrenta i ne gleda preko streama jer su tamo bez ikakve obavijesti ili dozvole.

Pozdrav svima,
ima li kakav addon za HRTi sada otkad se Croatia on Demand više ne obnavlja?

pokusavam instalirat exodusa na komp preko fusion sourcea i kad odem na "from zip file" i na "begin here" nema unutra nista.tj ima samo neki fajl koji nije onaj na koji sam prije isao dfa bi u potpunosti instalirao exodus.
jel zna netko u cemu je problem

pokusavam instalirat exodusa na komp preko fusion sourcea i kad odem na "from zip file" i na "begin here" nema unutra nista.tj ima samo neki fajl koji nije onaj na koji sam prije isao dfa bi u potpunosti instalirao exodus.
jel zna netko u cemu je problem
Kakav "begin here"??
Prati ovo i ne može ne raditi! Link!

Onda bi savjetovao da se filmove ne skida preko torrenta i ne gleda preko streama jer su tamo bez ikakve obavijesti ili dozvole.
Pogledaj samo koliko ljudi ima problema sa tim SuperReppoom. Lik je unutra nakrcao sve i svašta. Nerijetko su kod njega starije verzije od već instaliranog add-ona. Nakon instalacije imaš problema s add-onom koji je prije uredno radio. Ako imaš SuperReppo, odi pogledaj u njemu sve add-onove koje nisi instalirao preko njega. Vidi što piše uz njih.

Je li itko riješio problem s titlovima (kodi 16.1)?
podnapisi.net skida titlove i to samo na Engleskom..
opensubtitles.org kaže da nije u redu user ili pass..(provjerio 10-ak puta i sve je ok)
titlovi.com uopće ne nudi mjesto za upis user i pass
Ako je ovaj SuperReppo jedino riješenje za sada, onda ok.
novi web stream site za gledanje serija i filmova http://www.gledalica.com/