Kodi Addonsi

Meni opensub, titlovi i podnapisi rade normalno. 16.1

Ja sam dodao drugi open subtitles by open subtitles org.
Što se tiče prikaza titlova tj odabira jezika trebaš postaviti hrvatski kao defaultni jezik, za titlove, u postavkama te u svakom add-onu (ako ima tu opciju).
EDIT: Mislim da probleme s titlovima imaju oni koji su na Kodiju 17.

Meni na 17 titlovi.com ne rade, opensubtitles rade normalno, ali njih primarno i koristim, titlovi.com su backup, tako da nije toliko problem. Mada mi nekad javi da username I password nisu dobri, pokušam ponovo i proradi

Svi ti problemi su i na kodi 17.

Po meni problem zasto ne radi Plugin titlovi.com jer je su oni napravili novi sajt koji na naslovnoj strani ima novosti o filmovima itd. a link ka titlovima je sad http://titlovi.com/titlovi/ a ne kao prije titlovi.com tako da ako ko zna autora plugina treba ga pitati da promjeni url
Nije do Kodija 17 jer sam ja imao Kodi 17 i plugin je radio odlicno dok nisu napravili novi sajt.

System-settings-addons-My addons-Subtitles-OpenSubtitles-Configure
Hmmm, traži podatke kreditne kartice prilikom registraciije...

Po meni problem zasto ne radi Plugin titlovi.com jer je su oni napravili novi sajt koji na naslovnoj strani ima novosti o filmovima itd. a link ka titlovima je sad http://titlovi.com/titlovi/ a ne kao prije titlovi.com tako da ako ko zna autora plugina treba ga pitati da promjeni url
Nije do Kodija 17 jer sam ja imao Kodi 17 i plugin je radio odlicno dok nisu napravili novi sajt.
To sam i ja pomislio kad sam vidio novi sajt, al nisam imao pojma kad su postavili novi sajt jer ih nisam posjećivao pošto s kodijem vučem titlove...
inače, u kodi se može titl postaviti ručno, kao i u svaki drugi media player... pa ću tako i raditi dok ne osposobe plugin.

To sam i ja pomislio kad sam vidio novi sajt, al nisam imao pojma kad su postavili novi sajt jer ih nisam posjećivao pošto s kodijem vučem titlove...
inače, u kodi se može titl postaviti ručno, kao i u svaki drugi media player... pa ću tako i raditi dok ne osposobe plugin.
I ja cu tako dok ne proradi plugin.

Naravno da može isto kao što se može pogledati/poslušati bilo kakav drugi multimedijski sadržaj s lokalnog diska. Meni je to super za prikaz videa snimljenog mobitelom sa zasheranog OneDrive foldera.

Kaj se događa sa Osijek buildom ?

nista.radi ko sat

Moze objasnjenje kako postaviti titlove ručno..
Hvala.

Moze objasnjenje kako postaviti titlove ručno..
Hvala.
skineš titl na usb, staviš usb u utor na uređaju na kojem imaš kodi, pokreneš film i onda imaš audio gumb na desnoj strani (kraj gumba di inače skidaš prijevode) i kada stisneš imaš gumb imaš unutra "browse for subtitles" i odabereš usb i stisneš na titl koji si skinuo i viola

Što se tiče Exodus plugina repozitorij je zaključan i ne može mu se pristupiti. Navodno su autora exodusa, Lambdu, pokušali razotkriti i doznati njegov pravi identitet. Čovjek se štitio i u Exodus ugradio kod koji je pingao nekakvu stranicu pa su ga optužili da je dodao kod za DDoS napade. Nakon debate na tvaddons.ag forumu u koju je bio uključen i autor exodusa, i koji se ispričao, dio korisnika to nije prihvatio pa je autor Exodusa bacio ručnik u ring. Drugim riječima povukao se sa scene i napustio razvoj adona. Budući da tvaddons ne dozvoljava addone sa malicioznim kodom repo je blokiran. Navodno će netko sa foruma preuzeti i nastaviti Lambdin rad na Exodus addonu.

Titlovi su redizajnirali stranicu i u procesu ubili developer API kojim se pristupalo i pretraživalo njihovu bazu titlova. Što je tužnije ne kuže uopće kakvu su si antireklamu napravili jer njihovi admini ne koriste kodi i nije im prioritet napraviti novi api. Nadam se da će ljudi koji rade titlove početi iste uploadati na konkurenciju pa možda progledaju.

@ Kill Frenzy
Ok, radi kad je već instaliran, ali probaj ga update-at ili od nule instalirat na drugi uređaj !

Znači trenutno ne mogu instalirat Exodus? Šta ću sad?

Znači trenutno ne mogu instalirat Exodus? Šta ću sad?
Koristi Specto koji je fork Exodusa Genesisa.

Googlaj i traži zip file koji ćeš ručno instalirati

evo, ovaj tren instaliral kodi, exodus i subtitlove (opensub, titlovi, bsplayer i podnapisi) i sve radi ko podmazano, pa ne kužim otkud frka da nekaj ne radi

Kod mene titlovi ne rade na podnapisi i titlovi , imam kodi 17.

Ok, radi kad je već instaliran, ali probaj ga update-at ili od nule instalirat na drugi uređaj !
instalirao jučer na kodi 17 i sve radi ok osim titlova sa titlovi.com

Hi ljudi,
da li je moguce u YouTube addonu namjestiti autoplay kao što youtube ima ?

Da li ima neko da preporuci neki iptv addon za gledanje HBO kanala, ja koristim Ultimate IPTV i linkove koji se apdejtuju svakog dana ali je tesko naci dobar stream tj po ure treba da listas kanale da bi nasao HBO.
Hvala unaprijed.

@Kill Frenzy
Probao sam na više uređaja i ne može se spojit na server.
Prije radilo svugdje i na w10, android 5, 6, 7...
Koji točno postupak, url ??
Radio sam to sto puta i sad neće.

Instalirao sam novi kodi 17 i nakon njega onaj exe od osijek builda i to je bilo to. Nista vise. Ako ti treba link exe filea imas na njihovoj fb stranici

Instalirao sam novi kodi 17 i nakon njega onaj exe od osijek builda i to je bilo to. Nista vise. Ako ti treba link exe filea imas na njihovoj fb stranici
Kakav je postupak instalacije Osijek Builda na Android Box?

https://www.facebook.com/groups/osijekbuild/permalink/1690049184649496/
ako niste clan posaljite zahtjev da vas prime i tamo sve pise.

Čitao sam da je Lambda opet odustao, no više ne znam otkud je vijest došla. Sad čak ni forumi ne rade na https://forums.tvaddons.ag/ . Kako god, Lambda i njegov repository je ogroman dio cijelog tvaddons.ag-a.
I mene to zanima, ako tko zna u cemu je problem..
Ja sam probao sve ali bez uspjeha..
A sve osim titlovi.com mi je bez veze..