SinCr0 čet 12.1.2017 10:15
Milan AS kaže...

Silent hunter addon, jeli streama ili downloada film? Problem je što sam u Njemačkoj pa mogu koristiti samo addonse koji streamaju... 

Kad si u Njemačkoj problem ti je ako addon koristi torrente, pa onda ti seedaš, koliko ja znam...

dado16 pet 13.1.2017 12:58
SinCr0 kaže...
Milan AS kaže...

Silent hunter addon, jeli streama ili downloada film? Problem je što sam u Njemačkoj pa mogu koristiti samo addonse koji streamaju... 

Kad si u Njemačkoj problem ti je ako addon koristi torrente, pa onda ti seedaš, koliko ja znam...

Cak ni to nije problem.... Problem je ak je javni torrent sto popularniji film serija veca sansa da ce oni bas taj torrent nadgledat i vidit tvoj ip pa si onda prdnuo kaznu.....Tipa privatni torrent nemogu nikako naci niti dati kaznu za istu...

dado16 sub 14.1.2017 12:53
SinCr0 kaže...
Znam pouzdano i da je problem kad je u pitanju Popcorn Time i slicno, evo konkretno iz druge ruke znam da ces popusit kaznu ako gledas Majstore iluzije 2 preko Popcorn Time-a, hahahah. XD

Popcorn se bazira na tom da kad gledas automatski i seedas, a seedanje je to sto ti vuce kaznu.....

mario.L_hr ned 15.1.2017 18:27
kbenzema kaže...
Jel se još nekom desilo da mu ne rade sportski kanali na Osijek buildu? Probao i na kodiju 16.1 i 17.0 i skinuo nove verzije Osijek builda i sve radi osim sporta

Ako koristš Castaway, Croatia on Demand ili bikersovu listu onda ne rade. Ja ti predlažem da koristiš Phoenix sports ili Sport Devill.

acarnoje pon 16.1.2017 01:59

Nasao sam addon besplatan za kodi i tamo imaju svi kanali iz uk, amerike i bein u hd. Cak ima i baja tv. Bas me zanima di oni nabavljaju te stremove? Zna netko? Necu reci ime addona koga zanima nek istrazi.

Edit: šta lupati td?  Stavio sam vam addons dole. 

Sum_of_all_fears pon 16.1.2017 09:45
acarnoje kaže...

Nasao sam addon besplatan za kodi i tamo imaju svi kanali iz uk, amerike i bein u hd. Cak ima i baja tv. Bas me zanima di oni nabavljaju te stremove? Zna netko? Necu reci ime addona koga zanima nek istrazi.

Nećemo ti reć, istraži ako te zanima.

SHELBY_09 pon 16.1.2017 12:05
acarnoje kaže...

Hvala na td-ovima. Razmišljao sam da stavim adon ali ako stavim i previše ljudi počne gledat povući će kanale... 

Pa ako si ti uspio naći taj addon, znači da ga je taj netko objavio da i drugi mogu korisiti... Ako već nisi htio podijeliti s ekipom nisi triba niti spominjat da si našao!

Dubravko1967 pon 16.1.2017 12:13
SHELBY_09 kaže...
acarnoje kaže...

Hvala na td-ovima. Razmišljao sam da stavim adon ali ako stavim i previše ljudi počne gledat povući će kanale... 

Pa ako si ti uspio naći taj addon, znači da ga je taj netko objavio da i drugi mogu korisiti... Ako već nisi htio podijeliti s ekipom nisi triba niti spominjat da si našao!

plugin.video.SkynetTV.zip

acarnoje pon 16.1.2017 13:09

Ok.  Budem ga stavio popodne. 

Edit: evo ga link.  https://www.tvaddons.ag/kodi-addons/show/plugin.video.LiveIPTV/

Popodne ću staviti direkt download. Treba instalirati i f4m tester. Neki kanali se ruše bez njega. 

Samo baja TV se ruši.  Ovi drugi ne. One prve linkove  koristite.  Satiptv  links. Oni se svaki dan refreshaju.  Tamo je i baja... Besplatnoooooo... 

Edit2: 

https://raw.githubusercontent.com/ramicspa/kodi/master/zips/plugin.video.LiveIPTV/plugin.video.LiveIPTV-1.7.zip 

To je direkt link za preuzimanje.  Treba otići na install add on from zip file.. 

press uto 17.1.2017 16:12

Edit2: 

https://raw.githubusercontent.com/ramicspa/kodi/master/zips/plugin.video.LiveIPTV/plugin.video.LiveIPTV-1.7.zip 

To je direkt link za preuzimanje.  Treba otići na install add on from zip file.. 

Gdje ga nađem kada odem u install add on from zip file ( možda je moje pitanje malo glupasto ali nisam neki expert za kodi , ali se polako ućim pa mi je svaka pomoć dobro došla )

om-prat uto 17.1.2017 16:45
press kaže...

Edit2: 

Gdje ga nađem kada odem u install add on from zip file ( možda je moje pitanje malo glupasto ali nisam neki expert za kodi , ali se polako ućim pa mi je svaka pomoć dobro došla )

Tamo di si downloada zip file....ili mislis kad instaliras zip?  Onda pod video,video addons. Mos i ovisno o skinu na pocetni zaslon dodat ka izbornik, podizbornik, widget....

acarnoje uto 17.1.2017 20:01
press kaže...

Edit2: 

Ako si na windowsima staviš ga na desktop i onda install from zip I onda C users...  desktop.  Ako je Android staviš ga u root i ista procedura... 

kaw_liga sub 21.1.2017 21:19

Instalirao sam kodi po upustvima sa youtuba...prvi na nasem jeziku..sve kao i on sem sto je kod mene novija verzija kodija pa sam se morao snalaziti po datotekama..

I kad sam sve zavrsio nigdje filmova niti ista...sta uraditi dal sve ponovo ili ako da gdje viditi neki noviji tut ? hvala unaprijed

mario.L_hr sub 21.1.2017 21:23
kaw_liga kaže...

Instalirao sam kodi po upustvima sa youtuba...prvi na nasem jeziku..sve kao i on sem sto je kod mene novija verzija kodija pa sam se morao snalaziti po datotekama..

I kad sam sve zavrsio nigdje filmova niti ista...sta uraditi dal sve ponovo ili ako da gdje viditi neki noviji tut ? hvala unaprijed

Jesi li instaliro neki od Add-onova? Nema Add-onova, nema filmova. Osim onih koje lokalno imaš na nekom disku.

kaw_liga sub 21.1.2017 23:27
mario.L_hr kaže...
kaw_liga kaže...

Jesi li instaliro neki od Add-onova? Nema Add-onova, nema filmova. Osim onih koje lokalno imaš na nekom disku.

Mislim da jesam kao u upustvima ukucavao sam adresu onda zip itd itd koliko znam mislim da je to to..

Crojumper ned 22.1.2017 13:40

Od prije 2 dana ne radi u Phoenix addonu stream utakmica..jučer ih nisam vidio uopće izlistane na Acestream plexus unutar Phoenixa..

Možda netko nešto više zna o ovome?

Edit:: Evo radi pod acestream futball