Boixus Nois PS uto 23.8.2016 10:52
Klipson kaže...
Streamtvbox, po meni fenomenalna usluga, imaš moj osvrt na temi gledanje tv programa preko interneta.

Nema ništa u ovoj temi koliko ja vidim.IMaš 4 poruke od toga su 2 iste,jedan odogvor na osijek addon i pitanje u vezi smrzavanja HD kanala preko Turk playliste.

EDIT

Našao sma sve za streamtvbox.Ali koliko vidim većinu th kanala mogu naći na osijek addonu...Jel ima laggova i takvih stvari kod te liste?

Dali je ista stvar kad se gleda preko smart box-a ili preko npr kompa. u kvaliteti slike itd?

Klipson uto 23.8.2016 14:01
Boixus Nois PS kaže...
Klipson kaže...
Streamtvbox, po meni fenomenalna usluga, imaš moj osvrt na temi gledanje tv programa preko interneta.

Nema ništa u ovoj temi koliko ja vidim.IMaš 4 poruke od toga su 2 iste,jedan odogvor na osijek addon i pitanje u vezi smrzavanja HD kanala preko Turk playliste.

EDIT

Našao sma sve za streamtvbox.Ali koliko vidim većinu th kanala mogu naći na osijek addonu...Jel ima laggova i takvih stvari kod te liste?

Dali je ista stvar kad se gleda preko smart box-a ili preko npr kompa. u kvaliteti slike itd?

prvi post http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/gledanje-tv-programa-preko-interneta/168692.aspx?page=60

Problem bar kod mene što se tiće tih free listi što jednostavno nisu pouzdane a mrzim kad mi buffer ili lagg dođe usred neke utakmice a to se često zna dogodit kao i da kanal jednostavno ne radi, ima jako puno izvora na osijeku ali iskreno poludim kad mi tak zablokira i buffa 5 minuta pa onda idem tražit novi prođe pola sata i utakmica završi :D

Što se streamtvboxa tiće kao što je kolega rekao sve je na jednom mjestu i ako jedan kanal slučajno ne radi neki drugi će raditi. Lagga nema, tu i tamo koji buffering al vrlo brzo se vrati... Gledam sistemom komp kodi - hdmi tv. Ali danas ću probati preko ps3 da vidim jel funkcionira.  Kažem ja sam najviše uzeo zbog ovog američkog sporta jer prenose sve utakmice.

Boixus Nois PS uto 23.8.2016 14:08

Da ali neznam koliko ima to smisla uzimati kad ima linkova preko acestreama u hdu kojjnnikad ne zalaggaju..

Meni treba netko testirati preko smart box uređaja jer mi je to jedini bitno.Ne mislim gledat preko kompa i ps3 jedino me zanima smart box - tv.

Jovanka uto 23.8.2016 14:14
Boixus Nois PS kaže...
Da ali neznam koliko ima to smisla uzimati kad ima linkova preko acestreama u hdu kojjnnikad ne zalaggaju..

Meni treba netko testirati preko smart box uređaja jer mi je to jedini bitno.Ne mislim gledat preko kompa i ps3 jedino me zanima smart box - tv.

Ako je smartbox dovoljno hardverski jak (recimo quad+, 1GB+ RAM), ganjati Kodi na PCu i Smartboxu trebalo bi dati jednake rezultate.

Klipson uto 23.8.2016 14:35
Boixus Nois PS kaže...

A bome meni se često dogodi buffering, ne znam svako ima svoja iskustva

Matozan uto 23.8.2016 15:04

Za tjedan-dva mi treba doći SCISHION V88 TV Box Rockchip 3229 Quad Core, pa imam par pitanja da se unaprijed pripremim.
Kodi sam do sada vrlo rijetko koristio na PC-u (Biker-ovu free listu), nije mi bilo praktično gledati na monitoru.
Tako da sam skoro pa čisti noob što se tiče Kodi-a.

Koji add-on-ovi i FREE liste (molim preporuku) će mi trebati za gledanje filmova i serija (sa titlovima – HR/BIH/RS/SLO),
spotski kanali mi nisu važni, eventulano glazbeni?
Može li se uz Biker-ovu free listu dodati Croatia on demand tj. može li se paralelno koristiti 2 ili više listi i na koji način (ako može kratka uputa)?
Ako je neki dio odgovora protivan pravilima foruma, može onda poruka na PM.

Switch uto 23.8.2016 18:12

Jel ima tko problema sa exodusom? Kad stisnem na link izbaci mi da nema streamova. No kad stisnem još jednom nađe streamove bez problema.

Problem je u tome što mi na laptopu to neće nikako raditi. Stalno mi baca da nema streamova. Isti kodi kao na kompu, isti exodus, isti url resolver, očistio cache, reinstalirao sve skupa 2 puta i nula bodova...

Na kompu radi, na laptopu ne...

Wolverine pon 29.8.2016 14:46
4mal kaže...

Imam na kompu kody jel mogu na samsung tizen isfurat direkt tj bez kupnje media playera i sl. :')

P.s kap smart app ga nema na tizenu grrrrr

spojiš hdmi ili vga kablom komp sa televizorom za video, a izlaz za zvučnike na kompu sa ulazom na televizoru za zvuk

jigsaw5063 čet 1.9.2016 02:09
acarnoje kaže...

Imam sony android tv. I imam instaliran kosi i exodus. Stalno mi kad kliknem film  kaže nema streamova pa tek 2 ili 3 put kad stisnem onda nađe streamove. Zna li netko kakvo riješenje?

Kodi ti je na našem jeziku, stavi ga na english

acarnoje pet 2.9.2016 10:00

Sad imam jedan problem. Stavio na engleski i sad radi ok. Međutim radi žene moram gledati filmove sa prijevodima a kad stavim kodi na engleski ne prikazuje mi č i ć. Ne znam šta da napravim. Probao sam mijenjati fontove ali ništa.

dado16 pet 2.9.2016 10:13
acarnoje kaže...

Sad imam jedan problem. Stavio na engleski i sad radi ok. Međutim radi žene moram gledati filmove sa prijevodima a kad stavim kodi na engleski ne prikazuje mi č i ć. Ne znam šta da napravim. Probao sam mijenjati fontove ali ništa.

Nije u mijenjanu fontova nego neznam sad napamet onaj šit di ti pise windows utf, iso itd.... moras namjestit na windows iso tako nekako

Wolverine pet 2.9.2016 13:46
dado16 kaže...
acarnoje kaže...

Nije u mijenjanu fontova nego neznam sad napamet onaj šit di ti pise windows utf, iso itd.... moras namjestit na windows iso tako nekako

pod settings > video > subtitles

Preferred subtitle language - Croatian

- character set - Central Europe (ISO)

razor1988 ned 4.9.2016 11:56

evo sam po prvi puta instalirao i podesio kodi po uputama sa youtube-a.. 

manje vise sve sto me zanima vidim da imam na exodus, da li ima jos neki add on koji je jednako dobar? ili mi je ovaj sasvim dovoljan?

mozete li mi preporuciti neki add on gdje bih mogao gledati sport u live stream-u? ne gledam cesto ali npr. tekme lige prvaka i slicno volim pogledati.

hvala!

Darian ned 4.9.2016 12:30
razor1988 kaže...

evo sam po prvi puta instalirao i podesio kodi po uputama sa youtube-a.. 

manje vise sve sto me zanima vidim da imam na exodus, da li ima jos neki add on koji je jednako dobar? ili mi je ovaj sasvim dovoljan?

mozete li mi preporuciti neki add on gdje bih mogao gledati sport u live stream-u? ne gledam cesto ali npr. tekme lige prvaka i slicno volim pogledati.

hvala!

Instaliraj Osijek build i u njemu imaš posloženo manje više sve što je dostupno preko Kodija :)

http://ramirboljkovac.wixsite.com/index

razor1988 ned 4.9.2016 15:22
Darian kaže...
razor1988 kaže...

hvala!

Instaliraj Osijek build i u njemu imaš posloženo manje više sve što je dostupno preko Kodija :)

http://ramirboljkovac.wixsite.com/index

kada pokusam dodati osijek add on izbaci mi poruku "unable to connect".. kako to popraviti??