Kodi Addonsi

Nema ništa u ovoj temi koliko ja vidim.IMaš 4 poruke od toga su 2 iste,jedan odogvor na osijek addon i pitanje u vezi smrzavanja HD kanala preko Turk playliste.
EDIT
Našao sma sve za streamtvbox.Ali koliko vidim većinu th kanala mogu naći na osijek addonu...Jel ima laggova i takvih stvari kod te liste?
Dali je ista stvar kad se gleda preko smart box-a ili preko npr kompa. u kvaliteti slike itd?
Problem bar kod mene što se tiće tih free listi što jednostavno nisu pouzdane a mrzim kad mi buffer ili lagg dođe usred neke utakmice a to se često zna dogodit kao i da kanal jednostavno ne radi, ima jako puno izvora na osijeku ali iskreno poludim kad mi tak zablokira i buffa 5 minuta pa onda idem tražit novi prođe pola sata i utakmica završi :D
Što se streamtvboxa tiće kao što je kolega rekao sve je na jednom mjestu i ako jedan kanal slučajno ne radi neki drugi će raditi. Lagga nema, tu i tamo koji buffering al vrlo brzo se vrati... Gledam sistemom komp kodi - hdmi tv. Ali danas ću probati preko ps3 da vidim jel funkcionira. Kažem ja sam najviše uzeo zbog ovog američkog sporta jer prenose sve utakmice.

Da ali neznam koliko ima to smisla uzimati kad ima linkova preko acestreama u hdu kojjnnikad ne zalaggaju..
Meni treba netko testirati preko smart box uređaja jer mi je to jedini bitno.Ne mislim gledat preko kompa i ps3 jedino me zanima smart box - tv.

Meni treba netko testirati preko smart box uređaja jer mi je to jedini bitno.Ne mislim gledat preko kompa i ps3 jedino me zanima smart box - tv.
Ako je smartbox dovoljno hardverski jak (recimo quad+, 1GB+ RAM), ganjati Kodi na PCu i Smartboxu trebalo bi dati jednake rezultate.

To me zanima...vidim da svi imaju kodi ali nitko na smart boxu nego preko kompa...Razmislit cu jos o kupovini

A bome meni se često dogodi buffering, ne znam svako ima svoja iskustva

Generalno, bilo koji box sa CPUom iz 2015/2016 bi trebao raditi bez problema, jedino ne preporučam Rockchip procesore.

Jel to na sekundu 2 ili lagg od 10 sekundi i izbacivanje sa streama?
Mislio sam mx max kupiti vidim da ih ima za 500kn.

Za tjedan-dva mi treba doći SCISHION V88 TV Box Rockchip 3229 Quad Core, pa imam par pitanja da se unaprijed pripremim.
Kodi sam do sada vrlo rijetko koristio na PC-u (Biker-ovu free listu), nije mi bilo praktično gledati na monitoru.
Tako da sam skoro pa čisti noob što se tiče Kodi-a.
Koji add-on-ovi i FREE liste (molim preporuku) će mi trebati za gledanje filmova i serija (sa titlovima – HR/BIH/RS/SLO),
spotski kanali mi nisu važni, eventulano glazbeni?
Može li se uz Biker-ovu free listu dodati Croatia on demand tj. može li se paralelno koristiti 2 ili više listi i na koji način (ako može kratka uputa)?
Ako je neki dio odgovora protivan pravilima foruma, može onda poruka na PM.

Jel ima tko problema sa exodusom? Kad stisnem na link izbaci mi da nema streamova. No kad stisnem još jednom nađe streamove bez problema.
Problem je u tome što mi na laptopu to neće nikako raditi. Stalno mi baca da nema streamova. Isti kodi kao na kompu, isti exodus, isti url resolver, očistio cache, reinstalirao sve skupa 2 puta i nula bodova...
Na kompu radi, na laptopu ne...

Je li možda tko napravio video add-on za Kodi za BugTV? Da sad ne listam ovih 27 stranica teme...

Imam na kompu kody jel mogu na samsung tizen isfurat direkt tj bez kupnje media playera i sl. :')
P.s kap smart app ga nema na tizenu grrrrr

Imam na kompu kody jel mogu na samsung tizen isfurat direkt tj bez kupnje media playera i sl. :')
P.s kap smart app ga nema na tizenu grrrrr
spojiš hdmi ili vga kablom komp sa televizorom za video, a izlaz za zvučnike na kompu sa ulazom na televizoru za zvuk

Je li možda tko napravio video add-on za Kodi za BugTV? Da sad ne listam ovih 27 stranica teme...
Nema takvo sta, al bi se dalo lako napraviti ,par linija koda

Imam vec tak tj gledam na taj nacin ...nezelim vise komp palit za streaming ...aj mi preporuci neki dobar 4k hevc android
Ako se ipak odlucim za tako nesto

Ovdje je tema o Android TV boxevima: http://www.bug.hr/forum/topic/digitalna-televizija-dvb-tcs-iptv-hd-3d/android-tv-box-molim-preporuku/226428.aspx

moze preporuka za neki 4k addo-n

Imam sony android tv. I imam instaliran kosi i exodus. Stalno mi kad kliknem film kaže nema streamova pa tek 2 ili 3 put kad stisnem onda nađe streamove. Zna li netko kakvo riješenje?

Imam sony android tv. I imam instaliran kosi i exodus. Stalno mi kad kliknem film kaže nema streamova pa tek 2 ili 3 put kad stisnem onda nađe streamove. Zna li netko kakvo riješenje?
Kodi ti je na našem jeziku, stavi ga na english

Sad imam jedan problem. Stavio na engleski i sad radi ok. Međutim radi žene moram gledati filmove sa prijevodima a kad stavim kodi na engleski ne prikazuje mi č i ć. Ne znam šta da napravim. Probao sam mijenjati fontove ali ništa.

Sad imam jedan problem. Stavio na engleski i sad radi ok. Međutim radi žene moram gledati filmove sa prijevodima a kad stavim kodi na engleski ne prikazuje mi č i ć. Ne znam šta da napravim. Probao sam mijenjati fontove ali ništa.
Nije u mijenjanu fontova nego neznam sad napamet onaj šit di ti pise windows utf, iso itd.... moras namjestit na windows iso tako nekako

Nije u mijenjanu fontova nego neznam sad napamet onaj šit di ti pise windows utf, iso itd.... moras namjestit na windows iso tako nekako
pod settings > video > subtitles
Preferred subtitle language - Croatian
- character set - Central Europe (ISO)

Preporucam i trakt.tv addon za watchliste sa svih izvora

evo sam po prvi puta instalirao i podesio kodi po uputama sa youtube-a..
manje vise sve sto me zanima vidim da imam na exodus, da li ima jos neki add on koji je jednako dobar? ili mi je ovaj sasvim dovoljan?
mozete li mi preporuciti neki add on gdje bih mogao gledati sport u live stream-u? ne gledam cesto ali npr. tekme lige prvaka i slicno volim pogledati.
hvala!

evo sam po prvi puta instalirao i podesio kodi po uputama sa youtube-a..
manje vise sve sto me zanima vidim da imam na exodus, da li ima jos neki add on koji je jednako dobar? ili mi je ovaj sasvim dovoljan?
mozete li mi preporuciti neki add on gdje bih mogao gledati sport u live stream-u? ne gledam cesto ali npr. tekme lige prvaka i slicno volim pogledati.
hvala!
Instaliraj Osijek build i u njemu imaš posloženo manje više sve što je dostupno preko Kodija :)

Darian je znas neki addon za 4k a da radi ...probao sam instalat TT ali mi je zbrijeko osijek budild ..dok ovi ostali iz 2k15 ne rade ili su migrirali

Nažalost neznam, ja još uvijek imam plazmu koja nije ni full HD pa nisam previše ni istraživao 4k izvore, al ako naiđem na nešto gledljivo javim.

hvala!
Instaliraj Osijek build i u njemu imaš posloženo manje više sve što je dostupno preko Kodija :)
kada pokusam dodati osijek add on izbaci mi poruku "unable to connect".. kako to popraviti??

Moraš imati Kodi 16.1 Jarvis da bi prošla instalacija. Na Minixovom XBMC-u ne prolazi kod mene pa sam skinio Kodi sa play store.
Nema ništa u ovoj temi koliko ja vidim.IMaš 4 poruke od toga su 2 iste,jedan odogvor na osijek addon i pitanje u vezi smrzavanja HD kanala preko Turk playliste.
EDIT
Našao sma sve za streamtvbox.Ali koliko vidim većinu th kanala mogu naći na osijek addonu...Jel ima laggova i takvih stvari kod te liste?
Dali je ista stvar kad se gleda preko smart box-a ili preko npr kompa. u kvaliteti slike itd?