Darian pon 5.9.2016 18:25

Evo ja sam danas i na računalo instalirao i radi bez problema, prati onaj njegov tutorijal sa stranice koju sam ti dao i mora raditi, provjeri da nisi link krivo upisao kad ga dodaješ pod "Add Source"

razor1988 pon 5.9.2016 19:19
Darian kaže...

Evo ja sam danas i na računalo instalirao i radi bez problema, prati onaj njegov tutorijal sa stranice koju sam ti dao i mora raditi, provjeri da nisi link krivo upisao kad ga dodaješ pod "Add Source"

evo sve sam odradio po uputama no opet ne radi. ovaj puta sve prode super i na kraju kada ga zatvorim i ponovno upalim nista se ne promjeni. znaci kao da nisam nista napravio.

Matozan sub 10.9.2016 12:29

Imam od nedavno Android box i instalirao sam Osijek build.

Zanima me kako se liste osvježavaju, jer mi je zadnja od 31.08. i na njoj mi više ne rade neki stream-ovi koji su mi normalno radili nekoliko dana nakon instalacije.

Uređaj bi trebao sam osvježiti listu ili moram ručno osvježiti - kako?

Gee pet 16.9.2016 21:24

Ekipa koji su vam zadnji programi na croatia on demand - bikerdays listi? Pitam jer na boxu imam zadnji cod i lista staje kod švedskih programa dok na tabu imam stariju verziju na kojoj je lista dulja, a rade i ti streamovi...

hrc987 ned 18.9.2016 09:29

ekipo, može mala pomoć. na kodiju sam instalirao EXODUS ADDON i napravio ointegraciju sa TRAKT.TV..sada me zanima da li je moguće nekako podesiti da me kodi obavijesti kada dođe nova epizoda određene serije ( pa da ne moram svaki puta provjeravati po serijama )

Buhaha ned 18.9.2016 15:57
hrc987 kaže...

ekipo, može mala pomoć. na kodiju sam instalirao EXODUS ADDON i napravio ointegraciju sa TRAKT.TV..sada me zanima da li je moguće nekako podesiti da me kodi obavijesti kada dođe nova epizoda određene serije ( pa da ne moram svaki puta provjeravati po serijama )

imas sa ljeve strane izbornik i tamo inaš za skrivanje već pregledanog tako da ti samo prikazuje nepregledane epizode

Boixus Nois PS ned 18.9.2016 16:11

Mogu li se kako namjestiti naši titolovi?Stavio sam to u opcijama u system-subtitles i kad krene film on me pita odakle da skine titlove.

I izaberem podnapisi ili titlovi.com ali onda titlovi kasne i to kojih 15 sekundi.

Dok engleski titlovi uvijek dobro rade.Sad me znaima kako to rješiti a nekad mi ih i sam ubaci , bez onog biranja ali opet budu jako loši.

Gee pon 19.9.2016 19:29
dado314 kaže...

Croatia on demand - Televizija užvo - LiveTV - Sport ... maloprije gledao Inter-Juve preko Šport1. Nije velika ponuda, ali ima bar nešto.

Na bikerdays listi ti radi dosta njih...dakle i ako ti u toj kategoriji ne radi, može ti radit na glavnoj listi (i obrnuto)

Gee pon 19.9.2016 19:32
dado1977 kaže...

da li vama rade linkovi  na croatia on demand za utakmice? - kategorija sport raspored

utakmice su izlistane ali niti jedan link ne radi

prije je stavrno ok radilo..

Probaj iste kanale na bikerdays listi ili po drugim kategorijama...

hrc987 pon 19.9.2016 19:36
Buhaha kaže...
hrc987 kaže...

imas sa ljeve strane izbornik i tamo inaš za skrivanje već pregledanog tako da ti samo prikazuje nepregledane epizode

to znam, ali me interesira da li ima nešto tipa "library" na drugim addonsima pa da mi se nove epizode prikažu na home screen-u ili da mi dođe neka druga obavijest kada stigne nova epizoda? da ne moram svaki put ići sam provjeravati da li je došlo nešto novo ili ne

Buhaha pon 19.9.2016 21:25
hrc987 kaže...

to znam, ali me interesira da li ima nešto tipa "library" na drugim addonsima pa da mi se nove epizode prikažu na home screen-u ili da mi dođe neka druga obavijest kada stigne nova epizoda? da ne moram svaki put ići sam provjeravati da li je došlo nešto novo ili ne

Dodavanje u library ne radi na EXODUS kao sto je nekada radilo na GENESIS i to je šteta zato ga ni ne koristim neko vrijeme instalirao sam si SPECTO fork genesisa samo zbog "library" 

jigsaw5063 pet 23.9.2016 02:01
Boixus Nois PS kaže...
Jel moguće napraviti vlastitu iptv listu?Htio bih staviti 10-15 programa umjesto ovih 400 koji mi samo smetaju.

moguće, npr. putem ove liste ili slične odvojiš kanale u txt dokument, zatim snimiš kao ime.m3u i učitaš u addon u kodiju

dado314 pet 23.9.2016 15:43
jigsaw5063 kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Jel moguće napraviti vlastitu iptv listu?Htio bih staviti 10-15 programa umjesto ovih 400 koji mi samo smetaju.

moguće, npr. putem ove liste ili slične odvojiš kanale u txt dokument, zatim snimiš kao ime.m3u i učitaš u addon u kodiju

uredio sam svoju listu i u COD preko Preuzimanja sam preuzeo svoju list. da li je samo tako ubuduće mogu otvarati ili se može dodati na početnu listu, na mjesto gdje stoji Bikerdays lista?

jigsaw5063 pet 23.9.2016 16:47
dado314 kaže...
jigsaw5063 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

uredio sam svoju listu i u COD preko Preuzimanja sam preuzeo svoju list. da li je samo tako ubuduće mogu otvarati ili se može dodati na početnu listu, na mjesto gdje stoji Bikerdays lista?

Nisam te u potpunosti razumio, listu primjeniš tako što uđeš u podešavanja od addona PVR IPTV Simple client, u general u addnonu zatim umjesto liste sa neta pronađeš m3u listu na tvom kompu, trebalo bi biti to to, ako neki sttream ne radi samo ga popraviš u m3u listi nije potrebno ulaziti u settings od addona

dado314 pet 23.9.2016 18:59
jigsaw5063 kaže...
dado314 kaže...
jigsaw5063 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Nisam te u potpunosti razumio, listu primjeniš tako što uđeš u podešavanja od addona PVR IPTV Simple client, u general u addnonu zatim umjesto liste sa neta pronađeš m3u listu na tvom kompu, trebalo bi biti to to, ako neki sttream ne radi samo ga popraviš u m3u listi nije potrebno ulaziti u settings od addona

listu sam uspio primijeniti direktno u addonu Croatia on demand, samo sam mislio da njeno ime stoji ispod/iznad, recimo, Bikerdays liste, te da se otvara poput njegove liste, a ne tako da svaki put moram je otvarati preko Preuzimanja. nisam dosad stavljao nikakve liste. sad sam uspio na način kakav si mi rekao. sad mi ima TV u Kodiu i moja (preuređena Bikerdays) lista.

Tnx!