Kodi Addonsi

Postoji li način da se smanji vrijeme prikaza navigacijskih tipki (play, pause, forward...)? Smeta mi što se titlovi ne vide cca 8-10sec. sa svakim prelaskom miša preko ekrana.

Postoji li način da se smanji vrijeme prikaza navigacijskih tipki (play, pause, forward...)? Smeta mi što se titlovi ne vide cca 8-10sec. sa svakim prelaskom miša preko ekrana.
Pa stisni desni klik miša i nestat će odmah.

Poštovani
Moželi mi tko pomoći,na tabletu kada instaliram kodi imam zvuk ali nema slike.Da li je to do tableta ili treba još nešto podesiti u kodiju,hvala
Iskljuci hardware acceleration

Koji skin?

koji je najbolji addon za americke kanale? osim UStvNow jer nema puno free kanala!

El ima ko kakav update za maxtvtogo? ovo crkne svakih par sekundi

Ako je netko voljan odgovoriti na par pitanja u vezi gledanja kodija u Njemačkoj neka se javi na pm ili može ovdje. Hvala unaprijed...

Ako je netko voljan odgovoriti na par pitanja u vezi gledanja kodija u Njemačkoj neka se javi na pm ili može ovdje. Hvala unaprijed...
Što te zanima, pretpostavljam stream. Može bez frke sestri sam složio i gleda hrpetinu serija i filmova. Godinu i pol, za sad se nitko ne prijeti kaznama.

U Hrvatskoj sam jedino gledao exodus addon koji sam uključivao preko mobitela pa bi preko localcast-a "prebacio" na tv na kojem je uključen Google chromecast. Dali mogu to i ovdje u Njemačkoj jer mi se te kazne nimalo ne sviđaju?

U Hrvatskoj sam jedino gledao exodus addon koji sam uključivao preko mobitela pa bi preko localcast-a "prebacio" na tv na kojem je uključen Google chromecast. Dali mogu to i ovdje u Njemačkoj jer mi se te kazne nimalo ne sviđaju?
Samo za torrente dobivas kaznu (a ovo nije torrent)

Sestra isto gleda preko Exodusa, SALTS-a, znači bitno je da je stream. Instalirano na laptop WIN10 i tablet Android, radi bez frke godinu i pol. Nisu potrebni nikakvi VPN ili lažne lokacije.

Hvala vam na odgovorima, pretpostavljam da i titlove mogu bez problema skidati?

Jel treba sta podesit u osijek buildu da mi se ne smrzavaju hd kanali? Krene stream normalno i onda je kockasta slika i stekanje... imam 37 mbit vezu. Sport sa sport365.live normalno radi ali programi sa turk playliste uvijek se smrzava

Evo da i tu odgovorim :)
Ja sam "vlasnik" (zapravo autor) addona Croatia On Demand.
Na zalost, ne mogu dodati Novu i RTL jer nema streamova online (kad god se pojavi, ja ubacim).
Pretplate nema niti ce je ikada biti... Nisam takav da se hvatam za novac, ovo je dobrovoljno i kome god pomaže - super :)
P.S. da pitam IPTV Stalker ima li Comedy Central UK?
Na mali ekrani imaju stream od Nove TV.... mozes li to ubaciti?
BTW zna li netko preko cega se moze gledati Comedy Central na njemackom jeziku?

Nigdje u zakonu nemaju odredbu u kojoj se spominju streaming usluge/servisi pa samim time nisu ni kazne odredene, dakle, kada je u pitanju streaming.... ne boj se.
Torrenta odnosno seedanja i uploadanja se pazi, pogotovo ako se radi o novijim serijama/filmovima i to popularnim.... ali ima i za to rijeselje, npr. NordVPN kojeg koristim vec 2 god za torrente i nikad problema. Pogledaj npr. ovo: https://nordvpn.com/blog/russia-service-update-in-light-of-new-surveillance-law/ ako te mogu zastititi u Rusiji, onda te mogu i u Njemackoj. Medutim, pazi da nemas DNS leak, ukljuci kill switch i pazi da nemas WebRTC leak itd

Jel vam radi Exodus?

Jel vam radi Exodus?
meni je danas normalno radio. probaj pod Tools - Clear Cache

Jel tko instalirao ovaj novi Libreelec na raspberry?
Meni izbacuje grešku kad hoću instalirati addon: Croatia on demand od Natka.
Piše: failed to install dependency.
Jel zna netko rješenje?
Hvala

Jel vam radi Exodus?
meni je danas normalno radio. probaj pod Tools - Clear Cache
ok rješenje problema je bilo kliknuti 2 puta na stream, prvi put izbaci da nema izvora a drugi put izbaci popis linkova

Pozdrav, molim za pomoc. Instalirao sam KODI na windows 10 komp i imam problem sa iLiveTV add-onom. Sve kanale mi lijepo prikaze (Jarvis) ali nijedan nece da mi streama, ne znam u cemu je problem. Izbaci mi error kao na slici
Konkretno, htio bih HBO i Cinestar stream u HD ako je izvedivo, pa molim za rjesenje.

Pozdrav. ovako imam Android TV, Philips 6501 i na njemu instaliran Kodi 16.1, na tv je preko USB ulaza spojen hard disk s filmovima. U kodi-u je sve lijepo namješteno da su na njemu filmovi u Storage/sda1/filmovi. no nakon nekog vremena (valjda kad disk ode u sleep ili se tv ugasi) disk više nije na sda1 nego na sdb1 npr. i naravno Kodi više ne pronalazi filmove. Ima li rješenja da ostane isti path ili da kodi prepozna promjenu?

Pozdrav. ovako imam Android TV, Philips 6501 i na njemu instaliran Kodi 16.1, na tv je preko USB ulaza spojen hard disk s filmovima. U kodi-u je sve lijepo namješteno da su na njemu filmovi u Storage/sda1/filmovi. no nakon nekog vremena (valjda kad disk ode u sleep ili se tv ugasi) disk više nije na sda1 nego na sdb1 npr. i naravno Kodi više ne pronalazi filmove. Ima li rješenja da ostane isti path ili da kodi prepozna promjenu?

Pozdrav, instalirao sam Kodi 16.1. , zanima me koji je najbolji add on za gledanje utakmica engleske, španjolske i njemačke nogometne lige te Lige prvaka? Volio bih ako bi se mogli gledati filmovi i serije. Hvala

Instaliraj osijek build, tamo imaš sve.

Mislim kupiti max mx smart box da bi ga povezao sa tv-om i gledao utakmice LP.
E sad me zanima dali ima problema sa lagovima prilikom gledanja i traženja kanala jer koliko vidim većina kanala za sport meni ne radi (trenutno na mobitelu).
Ne bih onda uzimao uopće smart box ako je tako.

Mislim kupiti max mx smart box da bi ga povezao sa tv-om i gledao utakmice LP.
E sad me zanima dali ima problema sa lagovima prilikom gledanja i traženja kanala jer koliko vidim većina kanala za sport meni ne radi (trenutno na mobitelu).
Ne bih onda uzimao uopće smart box ako je tako.
Ako imas free listu ni ne cudi se sto ti ne radi...

ma dobro nisam ni očekivao ništa posebno...Zanima me kakva je situacija na smartboxu?
Evo sad sam skinio osijek addon i radi skroz ok.Ima li gdje za kupiti listu kanala ali da je kvalitetna?

Streamtvbox, po meni fenomenalna usluga, imaš moj osvrt na temi gledanje tv programa preko interneta.

Streamtvbox, po meni fenomenalna usluga, imaš moj osvrt na temi gledanje tv programa preko interneta.
Poštovani
Moželi mi tko pomoći,na tabletu kada instaliram kodi imam zvuk ali nema slike.Da li je to do tableta ili treba još nešto podesiti u kodiju,hvala