Switch pet 8.7.2016 23:26
Frenzy kaže...

Postoji li način da se smanji vrijeme prikaza navigacijskih tipki (play, pause, forward...)? Smeta mi što se titlovi ne vide cca 8-10sec. sa svakim prelaskom miša preko ekrana.

Pa stisni desni klik miša i nestat će odmah.

Soto sub 9.7.2016 05:55
dell12 kaže...

Poštovani

Moželi mi tko pomoći,na tabletu kada instaliram kodi imam zvuk ali nema slike.Da li je to do tableta ili treba još nešto podesiti u kodiju,hvala

Iskljuci hardware acceleration

Soto sub 9.7.2016 05:56
Frenzy kaže...

Postoji li način da se smanji vrijeme prikaza navigacijskih tipki (play, pause, forward...)? Smeta mi što se titlovi ne vide cca 8-10sec. sa svakim prelaskom miša preko ekrana.

Koji skin?

nex987 sub 23.7.2016 18:14
Milan AS kaže...

Ako je netko voljan odgovoriti na par pitanja u vezi gledanja kodija u Njemačkoj neka se javi na pm ili može ovdje. Hvala unaprijed... 

Što te zanima, pretpostavljam stream. Može bez frke sestri sam složio i gleda hrpetinu serija i filmova. Godinu i pol, za sad se nitko ne prijeti kaznama. 

Milan AS sub 23.7.2016 22:09

U Hrvatskoj sam jedino gledao exodus addon koji sam uključivao preko mobitela pa bi preko localcast-a "prebacio" na tv na kojem je uključen Google chromecast. Dali mogu to i ovdje u Njemačkoj jer mi se te kazne nimalo ne sviđaju? 

dado16 ned 24.7.2016 07:10
Milan AS kaže...

U Hrvatskoj sam jedino gledao exodus addon koji sam uključivao preko mobitela pa bi preko localcast-a "prebacio" na tv na kojem je uključen Google chromecast. Dali mogu to i ovdje u Njemačkoj jer mi se te kazne nimalo ne sviđaju? 

Samo za torrente dobivas kaznu (a ovo nije torrent)

nex987 ned 24.7.2016 07:49
Milan AS kaže...

Sestra isto gleda preko Exodusa, SALTS-a, znači bitno je da je stream. Instalirano na laptop WIN10 i tablet Android, radi bez frke godinu i pol. Nisu potrebni nikakvi VPN ili lažne lokacije.

Klipson čet 28.7.2016 10:30

Jel treba sta podesit u osijek buildu da mi se ne smrzavaju hd kanali? Krene stream normalno i onda je kockasta slika i stekanje... imam 37 mbit vezu. Sport sa sport365.live normalno radi ali programi sa turk playliste uvijek se smrzava

lovac82 sub 30.7.2016 23:54
natko1412 kaže...

Evo da i tu odgovorim :)

Ja sam "vlasnik" (zapravo autor) addona Croatia On Demand.

Na zalost, ne mogu dodati Novu i RTL jer nema streamova online (kad god se pojavi, ja ubacim).

Pretplate nema niti ce je ikada biti... Nisam takav da se hvatam za novac, ovo je dobrovoljno i kome god pomaže - super :)

P.S. da pitam IPTV Stalker ima li Comedy Central UK?

Na mali ekrani imaju stream od Nove TV.... mozes li to ubaciti?

BTW zna li netko preko cega se moze gledati Comedy Central na njemackom jeziku?

lovac82 ned 31.7.2016 00:41
Milan AS kaže...

Nigdje u zakonu nemaju odredbu u kojoj se spominju streaming usluge/servisi pa samim time nisu ni kazne odredene, dakle, kada je u pitanju streaming.... ne boj se.

Torrenta odnosno seedanja i uploadanja se pazi, pogotovo ako se radi o novijim serijama/filmovima i to popularnim.... ali ima i za to rijeselje, npr. NordVPN kojeg koristim vec 2 god za torrente  i nikad problema. Pogledaj npr. ovo: https://nordvpn.com/blog/russia-service-update-in-light-of-new-surveillance-law/ ako te mogu zastititi u Rusiji, onda te mogu i u Njemackoj. Medutim, pazi da nemas DNS leak, ukljuci kill switch i pazi da nemas WebRTC leak itd

nex987 pet 5.8.2016 07:40
Wolverine kaže...
nex987 kaže...

Jel vam radi Exodus? 

meni je danas normalno radio. probaj pod Tools -  Clear Cache

ok rješenje problema je bilo kliknuti 2 puta na stream, prvi put izbaci da nema izvora a drugi put izbaci popis linkova

danmarki uto 9.8.2016 22:52

Pozdrav, molim za pomoc. Instalirao sam KODI na windows 10 komp i imam problem sa iLiveTV add-onom. Sve kanale mi lijepo prikaze (Jarvis) ali nijedan nece da mi streama, ne znam u cemu je problem. Izbaci mi error kao na slici

Konkretno, htio bih HBO i Cinestar stream u HD ako je izvedivo, pa molim za rjesenje.

nex987 čet 18.8.2016 11:10

Pozdrav. ovako imam Android TV, Philips 6501 i na njemu instaliran Kodi 16.1, na tv je preko USB ulaza spojen hard disk s filmovima. U kodi-u je sve lijepo namješteno da su na njemu filmovi u Storage/sda1/filmovi. no nakon nekog vremena (valjda kad disk ode u sleep ili se tv ugasi) disk više nije na sda1 nego na sdb1 npr. i naravno Kodi više ne pronalazi filmove. Ima li rješenja da ostane isti path ili da kodi prepozna promjenu?

nex987 čet 18.8.2016 11:10

Pozdrav. ovako imam Android TV, Philips 6501 i na njemu instaliran Kodi 16.1, na tv je preko USB ulaza spojen hard disk s filmovima. U kodi-u je sve lijepo namješteno da su na njemu filmovi u Storage/sda1/filmovi. no nakon nekog vremena (valjda kad disk ode u sleep ili se tv ugasi) disk više nije na sda1 nego na sdb1 npr. i naravno Kodi više ne pronalazi filmove. Ima li rješenja da ostane isti path ili da kodi prepozna promjenu?

MatejMM21 sub 20.8.2016 21:32

Pozdrav, instalirao sam Kodi 16.1. , zanima me koji je najbolji add on za gledanje utakmica engleske, španjolske i njemačke nogometne lige te Lige prvaka? Volio bih ako bi se mogli gledati filmovi i serije. Hvala

Boixus Nois PS pon 22.8.2016 21:15

Mislim kupiti max mx smart box da bi ga povezao sa tv-om i gledao utakmice LP.

E sad me zanima dali ima problema sa lagovima prilikom gledanja i traženja kanala jer koliko vidim većina kanala za sport meni ne radi (trenutno na mobitelu).

Ne bih onda uzimao uopće smart box ako je tako.

dado16 pon 22.8.2016 22:11
Boixus Nois PS kaže...

Mislim kupiti max mx smart box da bi ga povezao sa tv-om i gledao utakmice LP.

E sad me zanima dali ima problema sa lagovima prilikom gledanja i traženja kanala jer koliko vidim većina kanala za sport meni ne radi (trenutno na mobitelu).

Ne bih onda uzimao uopće smart box ako je tako.

Ako imas free listu ni ne cudi se sto ti ne radi...