Kodi Addonsi

trebam jeftini media player...da može vrtit kodi i to je sve ...koji od ova 2 da kupim :
MXQ 4K - 30 dolara
Beelink x2 - 29 dolara
Nemoj , traži neki sa S905 cpu !!!!
pojasni...
progooglaj...
Po ovom izravnom testu ispada da je stariji S812 bolji u večini stvari.
http://www.cnx-software.com/2016/01/29/amlogic-s905-vs-s812-benchmarks-comparison/

To je jer S812 (stariji 65nm) "vrti" Android 4.4 a S905 (28nm) je na Android 5.1 ,btw i test nije relevantan!

Kolege, je li tko primjetio da su unazad nekoliko dana s Croatia of Demand nestali ARENA 1,2...5. !??
Jučer htio pogledati Hajduk-Dinamo, a ono banana. :-(
Ne radi ni history??

To je jer S812 (stariji 65nm) "vrti" Android 4.4 a S905 (28nm) je na Android 5.1 ,btw i test nije relevantan!
Zašto nije relevantan? Znaći stariji CPU vrti stariji Android a brži je u većini stavki.

Zašto nije relevantan? Znaći stariji CPU vrti stariji Android a brži je u većini stavki.
Pa vjerovatno da su na istom androidu bi bolji bio S905 , kupio sam sebi android box sa S905 zato jer je noviji cpu , ali realno što bi rekli u 5 deka je to !
U svako slučaju bolje je od rockchip tu baš ima negativnih recenzija ponajviše od korisnika (na raznoraznim forumima od onih koji su probali oba) octo core a nije u stanju čisto Kodi vrtiti.

Ne znam, imam isto noviji čip ali nisam vidio neke razlike sa kodijem i kod starijih playera koje sam se imao. Osim kod onih sa gigom RAM-a.

pozdrav ljudi.moze mali odgovor.mislim kupovati tablet sa win8 ili win10 os.pa me zanima dali se moze instalirati kodi na tablet sa win os i dali je isti nacin instaliranja kao i na androidu.nisam bas upucen sa tim.hvala

Ide kodi i na win.Instaliras na isti nacin kao i ostale programe na windowsima.

Vratio se sezonski luka u exodus,bio update.Ako vam u exodusu nema HD u nekim serijama probajte kliknut prvih par sd,ustvari su 720p a ne sd cisto da znate.Do sada sto sam pogledao a nije bilo HD oznake,svaki prvi je bio HD.

Vratio se sezonski luka u exodus,bio update.Ako vam u exodusu nema HD u nekim serijama probajte kliknut prvih par sd,ustvari su 720p a ne sd cisto da znate.Do sada sto sam pogledao a nije bilo HD oznake,svaki prvi je bio HD.
Da, baš sam jučer primjetio. Reko idem House of Cards pogledati a ono Sezon 1080p prvi, lijepo lijepo.
Mogao bi taj update malo i češće raditi kad se poremete izvori, a ne da se mora toliko čekati.
U svakom slučaju ponovo sam na Exodusu. :)

Hvala ti na odgovoru

Hvala ti na odgovoru

Da li vama radi advanced settings kada streamate preko Exodusa ili Saltsa tj. da li vam se učitava video dok je pod pauzom? Ja sam stavio onaj cachemembuffersize na 0 ali mi se ništa ne učitava.

Da li vama radi advanced settings kada streamate preko Exodusa ili Saltsa tj. da li vam se učitava video dok je pod pauzom? Ja sam stavio onaj cachemembuffersize na 0 ali mi se ništa ne učitava.
Nebi ja 0 koristio ali valjda imas svoje razloge,meni ucitava,koliko ovisi o velicini filma,nekad ide brze,nekad sporije.Meni je ja mislim 150mb cashe sto bi znacilo 450mb.Sta ti bas ni malo ne ucita?

Nebi ja 0 koristio ali valjda imas svoje razloge,meni ucitava,koliko ovisi o velicini filma,nekad ide brze,nekad sporije.Meni je ja mislim 150mb cashe sto bi znacilo 450mb.Sta ti bas ni malo ne ucita?
Pa neće nimalo, probo sam ostavit na pauzi po pola sata i na kompu i na laptopu i ništa. Znači tebi je taj cachemembuffersize namješten na 153600? Na koliko otprilike da ja stavim ako imam 4gb RAM-a?

Pa neće nimalo, probo sam ostavit na pauzi po pola sata i na kompu i na laptopu i ništa. Znači tebi je taj cachemembuffersize namješten na 153600? Na koliko otprilike da ja stavim ako imam 4gb RAM-a?
Meni je 157286400 i imam 8gb rama.Probaj 100mb(ustvari je to 300mb) ali navodno se rusi Kodi ako pretjeras,meni jos nije i mozda je bolje da netko strucniji kaze,meni tako stoji i sve je ok

Meni je 157286400 i imam 8gb rama.Probaj 100mb(ustvari je to 300mb) ali navodno se rusi Kodi ako pretjeras,meni jos nije i mozda je bolje da netko strucniji kaze,meni tako stoji i sve je ok
Ok hvala na savjetu, budem poslije probo još štimat to..

za sve koji vole sport nema boljeg od acetreama i torrent.ru, nema sta nema od dogadjaja, slika vrlo cesto HD

kako da ih ubacim u kodi ? Mislim na acetream i torrent.ru

kako da ih ubacim u kodi ? Mislim na acetream i torrent.ru
P2P Sport, P2P Streams ili Castaway

Kad vec spominjete acestream meni svaki puta kad prekinem sa gledanjem me izbaci kompletno iz kodija, a često se zna dogoditi i dok gledam nesto, pa aoo netko zna sto je u pitanju i jel ima neka caka za rijesiti to

fakat nesto ti nije ok, meni se to ne desava

mozda da deinstaliras pa opet instaliras ...msm na plexus

tako je, ides na castaway pa p2p corner i ganjaj torrent.ru, cackaj malo, lako je

Ma to mi se desava vec duže vremena, i na raznim verzijama kodija, deinstalirao sam nekoliko puta i uvijek isto, inače gledam na minx x6 boxu

instalirao kodi 17 verziju krypton, bilo mi je podeseno prije da mi odma otvori tv(iptv) i sad nakon sto sam updateao ne mogu opce nista u kodiu ko da zasteka, probao vratiti staru verziju al ista stvar. stoji glavna slika od kodi i ne mrda, ima neko neki savjet kako da vratim na staro al da ne moram deinstalirati jer tolko toga imam unutra podeseno, a ne znam dal sam napravio backup

Pronađi datoteku od kodija.Zove se na androidu org.kodi.com (tako nekako).Preimenuj je u 1org.kodi.com.
Deinstaliraj Kodi.
Skini kodi s google playa.Nakon instalacije NEMOJ ga pokrenuti.
Preimenovanu datoteku 1org.kodi.com opet preimenuj u originalni naziv org.kodi.com
Nakon toga pokreni kodi,svi addoni i postavke ti ostaju sacuvani.

VIDTIME
PRO SPORT
THE ILLUMINATY
HEVC BLURAY H.265
TV TIME

Deinstaliraj Kodi.
Skini kodi s google playa.Nakon instalacije NEMOJ ga pokrenuti.
Preimenovanu datoteku 1org.kodi.com opet preimenuj u originalni naziv org.kodi.com
Nakon toga pokreni kodi,svi addoni i postavke ti ostaju sacuvani.
Citiram sam sebe :)
Ovako, ako netko od vas koristi Kodi, a želi se prebaciti na SPMC (neslužbena verzija Kodija, po mnogima i bolja za android,navodno čita više audio i video formata), također možete zadržati sve addone i postavke koje ste imali na Kodiju. Jednostavno idete u mapu gdje se nalaze Kodi datoteke (na Androidu ide putanja otprilike ovako: Android/org.kodi.com/files/addons..., kopirate sve što se nalazi u datoteci files i to sve kopirate u mapu SPMC-a (ona se naziva nešto kao org.semperpax).
Više o SPMC-u imate ovdje:
trebam jeftini media player...da može vrtit kodi i to je sve ...koji od ova 2 da kupim :
MXQ 4K - 30 dolara
Beelink x2 - 29 dolara
Nemoj , traži neki sa S905 cpu !!!!
pojasni...
progooglaj...