Kodi Addonsi

dali zna netko kako složiti sportske arena kanale na kodiu?
kupis listu i dobijes 70 sport kanala.... slozenih naravno...

Koji addon koristiti za gledanje filmova s torenta?

Mozda quasarr

Pozdrav, preko koje addona dodati arena kanale?

OPERATION ROBOCOP se vratio

Kako sam tek neki dan saznao za Kodi preko curine kolegice koja mi je opisala da se putem njega može gledati 1000 kanala, što preko tv-a putem usb-a koji se plaća, što instaliranjem programa na komp (bespla). Naime mene zanima ova druga varijanta, i skinio sam program, pratio neki tutorial s youtubea i naravno ne radi. Može li mi netko potvrditi 100% da radi ova free opcija i eventualno dati tipove kako da i meni proradi?

Kako sam tek neki dan saznao za Kodi preko curine kolegice koja mi je opisala da se putem njega može gledati 1000 kanala, što preko tv-a putem usb-a koji se plaća, što instaliranjem programa na komp (bespla). Naime mene zanima ova druga varijanta, i skinio sam program, pratio neki tutorial s youtubea i naravno ne radi. Može li mi netko potvrditi 100% da radi ova free opcija i eventualno dati tipove kako da i meni proradi?
samo procitaj ovde postove, i delaj po njima...jedino da ti dodjem kuci i namjestim sve ???? nema trece...tako smo svi ucili, pa radi i ti, djeluje malo komplikovano, al vjeruj nije..samo se drzi STEP BY STEP

Probaj ovo http://shoutout.wix.com/so/fLFALVCt#/main

prati ovaj tutorial
http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/tut-besplatan-iptv-kodiju/223191.aspx
Vjerojatno ti ne radi jer url liste nije u funkciji,ovaj je provjeren
Ako imaš problema s tim skini si na mobitel lazyiptv i tamo probaj link čisto kao metoda eliminacije te zgodna alternativa.
:-)

prati ovaj tutorial
http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/tut-besplatan-iptv-kodiju/223191.aspx
Vjerojatno ti ne radi jer url liste nije u funkciji,ovaj je provjeren
Ako imaš problema s tim skini si na mobitel lazyiptv i tamo probaj link čisto kao metoda eliminacije te zgodna alternativa.
:-)
E hvala ti lave, ovo radi...doduše ne svi kanali koje sam probao ali hrtovi, rtl i to šljaka super. Jedino ne nadjem arene i sport klub , jel postoji koji addon za njih i kako ih dodajem, promjenim adrese samo? i jel moguće spremiti ove programe i dodati još neke (aludiram na sportske) pa da sve imam na jednom mjestu?

CASTAWAY - Za mene najbolji sportski addon ...Po meni bolji i od sportsdevila...više updata ima i bolje linkove prema stranicama

Dosta se trudim oko Castawaya, morate znati da oko live streaming addona uvijek ima jako puno posla, stalno se nesto pokvari itd.
Za najbolji dozivljaj, najbolje je da update-ate librtmp (ima na YT tutoriala) jer ce vam tako raditi puno vise strimova iz Castawaya.
Preporucam vam:
atdhe.net -> najstabilnija stranica i linkovi (nogomet, kosarka, svasta ostalo)
zunox.hk -> isto vrlo stabilno
Live TV -> sports-x.net : ovdje su svi linkovi za sportske dogadaje i strimovi su Arene i SK kanali
Ako imate dobar internet, onda svakako P2P sekcija koja ima odlicne acestream linkove u visikoj kvaliteti.
Za snimke utakmica:
thefootballcouch za nogomet ima utakmice, highlights i engleske emisije
NBA GO za nba snimke u HD rezoluciji
Preporucam takoder da se registrirate besplatno na stranicu streamlive.to i ubacite podatke u settings od Castawaya te u sekciji Live TV -> streamlive.to imat cete kanale odlicne kvalitete.
tvone1.com odlicno za UK televiziju
toliko od mene zasad :)

Natko, je li potrebno updateat librtmp ako imam instaliran ovaj najnoviji Kodi s google playa?

GENIE TV - Drama addon nema čeka nema,preporuka

Dali je netko od vas probao the royal we addon. Ja sam jucer probao i jako sam zadovoljan. Koje je vaše mišljenje?

Dali je netko od vas probao the royal we addon. Ja sam jucer probao i jako sam zadovoljan. Koje je vaše mišljenje?
...ce vidimo za 1-2 mjeseca

moze mala pomoc, do sad mi je kodi radio na drugom monitoru/Tv samsung preko hdmi je spojen, sad sam stavio nove win u napravio backup svega od prije i sve super al sam mogao npr raditi na lijevom monitoru a desno je i dalje kodi bio upaljen, sad kad odem da lijevo monitor desni tv di je kodi ode na minimize al i dalje zvuk radi, kako da namjestim da ostane preko ekrana?
RJESENO: use fullscreen window se ugasio

Ima sljedeći problem koji se ponavlja na nekoliko računala (win 10/win 8.1/7/Mint) problem je sljedeći kad se gleda film ili serija preko dodatka neokino nema titlova. Probao sam reinstalaciju kodia, reset kodia, ponovnu instalaciju dodatka i nista ne pomaze. Moze pomoc

Ima sljedeći problem koji se ponavlja na nekoliko računala (win 10/win 8.1/7/Mint) problem je sljedeći kad se gleda film ili serija preko dodatka neokino nema titlova. Probao sam reinstalaciju kodia, reset kodia, ponovnu instalaciju dodatka i nista ne pomaze. Moze pomoc
Kakvo božje neokino?! Pokraj Exodusa i Saltsa da koristite te kikiriki dodatke..to mi ne ide u glavu!
Btw namjestite si na mobitel Kore aplikaciju za kontroliranje Kodija. Aplikacija je do jaja!

pa gledaj preko SALTSA, neokino ne gledaj preko Kodija nego direkt preko sajta da imaju i oni neku korist od gledanja

Ne znam gdje bi smjestio pitanje pa da ovdje pitam. Da li se može gledati preko interneta arena hd svi kanali te sk kanali ( sport ) ?

Ne znam gdje bi smjestio pitanje pa da ovdje pitam. Da li se može gledati preko interneta arena hd svi kanali te sk kanali ( sport ) ?
Za besplatno gledanje instaliraj natkov repo odnosno castaway addon u kodi. tamo ima i arena i sk ali mislim da nisu u HD-u. U HDu imaš neke druge streamove koje prenose ligu prvaka, lige petice itd.
Imaš još i opciju IP tv listi koje se plaćaju (većinu tih listi možeš dobiti na test na 24 sata). Na ovoj temi se možeš detaljnije informirati.
na kraju ostaje ti još i opcija max tv go (najskuplja opcija).

Iznenada mi Acestrimovi ne rade u P2P Sport/P2P Streams/Plexus addonovima, izbacuje mi nekakvu grešku...Ima li još netko taj problem odnosno savjet kako problem riješiti?
EDIT: Riješio, bilo je potrebno samo reinstalirati Acestream Engine...

Haj, instalirao sam danas Kodi na Xperiu Z3, tak iz znatiželje i radi ali Live TV ili TV kak već mi nije uopće prikazan.
Kak da to upalim?

Pod settings moras enablat tv i npr. Simple IPTV addon i imati neki link od liste programa koju želiš gledati...

To sam i napravio, enable, upalio taj simpletv, ukucao http://pastebin.com/raw.php?i=FX2KVpfv">
valjda je to, probao i bez "> ali mi se TV ne pali.
Edit: Riješio, ukucao ispravnu listu.

Pozdrav,
da li možda netko zna tražim neki addon gdje bi se moglo gledati
nešto u vezi aviona,nešto kao militari kanal ili slično.
hvala unaprijed.

Pozdrav,
da li možda netko zna tražim neki addon gdje bi se moglo gledati
nešto u vezi aviona,nešto kao militari kanal ili slično.
hvala unaprijed.
kad bi postojao takav addon,a ne kažem da ne postoji...
Interes velike skupine ljudi ne bi bio velik. Stoga skini exodus i salts i istražuj na imdb te tvdb što ti se sviđa. Od aviona volim mayday, a od vojne tehnologije Future weapons iako sam stvarno volio The future of... Zeznuto je što nema žanra kao dokumentarca u spomenutim addonsima što govori i o samom interesu ljudi vezanom za tu tematiku, tako da ćeš morati uložiti malo truda. :-)

Exodus je super, ali SALTS mi je bez veze, ništa ne otvara. Odličan je i Specto...fork/ novi Genesis
dali zna netko kako složiti sportske arena kanale na kodiu?