lobotomac90 ned 3.4.2016 10:16

Kako sam tek neki dan saznao za Kodi preko curine kolegice koja mi je opisala da se putem njega može gledati 1000 kanala, što preko tv-a putem usb-a koji se plaća, što instaliranjem programa na komp (bespla). Naime mene zanima ova druga varijanta, i skinio sam program, pratio neki tutorial s youtubea i naravno ne radi. Može li mi netko potvrditi 100% da radi ova free opcija i eventualno dati tipove kako da i meni proradi?

dadotb ned 3.4.2016 11:06
lobotomac90 kaže...

Kako sam tek neki dan saznao za Kodi preko curine kolegice koja mi je opisala da se putem njega može gledati 1000 kanala, što preko tv-a putem usb-a koji se plaća, što instaliranjem programa na komp (bespla). Naime mene zanima ova druga varijanta, i skinio sam program, pratio neki tutorial s youtubea i naravno ne radi. Može li mi netko potvrditi 100% da radi ova free opcija i eventualno dati tipove kako da i meni proradi?

samo procitaj ovde postove, i delaj po njima...jedino da ti dodjem kuci i namjestim sve ???? nema trece...tako smo svi ucili, pa radi i ti, djeluje malo komplikovano, al vjeruj nije..samo se drzi STEP BY STEP

orke ned 3.4.2016 13:12
lobotomac90 kaže...

Probaj ovo http://shoutout.wix.com/so/fLFALVCt#/main

Ikarus01 ned 3.4.2016 19:23
lobotomac90 kaže...

prati ovaj tutorial

http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/tut-besplatan-iptv-kodiju/223191.aspx

Vjerojatno ti ne radi jer url liste nije u funkciji,ovaj je provjeren

Ako imaš problema s tim skini si na mobitel lazyiptv i tamo probaj link čisto kao metoda eliminacije te zgodna alternativa.

:-)

lobotomac90 ned 3.4.2016 21:17
Ikarus01 kaže...
lobotomac90 kaže...

prati ovaj tutorial

http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/tut-besplatan-iptv-kodiju/223191.aspx

Vjerojatno ti ne radi jer url liste nije u funkciji,ovaj je provjeren

Ako imaš problema s tim skini si na mobitel lazyiptv i tamo probaj link čisto kao metoda eliminacije te zgodna alternativa.

:-)

E hvala ti lave, ovo radi...doduše ne svi kanali koje sam probao ali hrtovi, rtl i to šljaka super. Jedino ne nadjem arene i sport klub , jel postoji koji addon za njih i kako ih dodajem, promjenim adrese samo? i jel moguće spremiti ove programe i dodati još neke (aludiram na sportske) pa da sve imam na jednom mjestu? 

natko1412 pon 4.4.2016 18:54

Dosta se trudim oko Castawaya, morate znati da oko live streaming addona uvijek ima jako puno posla, stalno se nesto pokvari itd.

Za najbolji dozivljaj, najbolje je da update-ate librtmp (ima na YT tutoriala) jer ce vam tako raditi puno vise strimova iz Castawaya. 

Preporucam vam:

atdhe.net -> najstabilnija stranica i linkovi (nogomet, kosarka, svasta ostalo)

zunox.hk -> isto vrlo stabilno

Live TV -> sports-x.net : ovdje su svi linkovi za sportske dogadaje i strimovi su Arene i SK kanali

Ako imate dobar internet, onda svakako P2P sekcija koja ima odlicne acestream linkove u visikoj kvaliteti.

Za snimke utakmica:

thefootballcouch za nogomet ima utakmice, highlights i engleske emisije

NBA GO za nba snimke u HD rezoluciji

Preporucam takoder da se registrirate besplatno na stranicu streamlive.to i ubacite podatke u settings od Castawaya te u sekciji Live TV -> streamlive.to imat cete kanale odlicne kvalitete.

tvone1.com odlicno za UK televiziju

toliko od mene zasad :)

dennocro sri 13.4.2016 21:49

moze mala pomoc, do sad mi je kodi radio na drugom monitoru/Tv samsung preko hdmi je spojen, sad sam stavio nove win u napravio backup svega od prije i sve super al sam mogao npr raditi na lijevom monitoru a desno je i dalje kodi bio upaljen, sad kad odem da lijevo monitor desni tv di je kodi ode na minimize al i dalje zvuk radi, kako da namjestim da ostane preko ekrana?

RJESENO: use fullscreen window se ugasio

Thorin20 uto 19.4.2016 11:33

Ima sljedeći problem koji se ponavlja na nekoliko računala (win 10/win 8.1/7/Mint) problem je sljedeći kad se gleda film ili serija preko dodatka neokino nema titlova. Probao sam reinstalaciju kodia, reset kodia, ponovnu instalaciju dodatka i nista ne pomaze. Moze pomoc

Switch uto 19.4.2016 13:02
Thorin20 kaže...

Ima sljedeći problem koji se ponavlja na nekoliko računala (win 10/win 8.1/7/Mint) problem je sljedeći kad se gleda film ili serija preko dodatka neokino nema titlova. Probao sam reinstalaciju kodia, reset kodia, ponovnu instalaciju dodatka i nista ne pomaze. Moze pomoc

Kakvo božje neokino?! Pokraj Exodusa i Saltsa da koristite te kikiriki dodatke..to mi ne ide u glavu!

Btw namjestite si na mobitel Kore aplikaciju za kontroliranje Kodija. Aplikacija je do jaja!

https://www.youtube.com/watch?v=Gyg_bpdbMuo

JackIsBack sri 20.4.2016 13:01
Jim Carrey kaže...

Ne znam gdje bi smjestio pitanje pa da ovdje pitam. Da li se može gledati preko interneta arena hd svi kanali te sk kanali ( sport ) ?

Za besplatno gledanje instaliraj natkov repo odnosno castaway addon u kodi. tamo ima i arena i sk ali mislim da nisu u HD-u. U HDu imaš neke druge streamove koje prenose ligu prvaka, lige petice itd.

Imaš još i opciju IP tv listi koje se plaćaju (većinu tih listi možeš dobiti na test na 24 sata). Na ovoj temi se možeš detaljnije informirati.

na kraju ostaje ti još i opcija max tv go (najskuplja opcija).

Conrad ned 24.4.2016 19:01

Iznenada mi Acestrimovi ne rade u  P2P Sport/P2P Streams/Plexus addonovima, izbacuje mi nekakvu grešku...Ima li još netko taj problem odnosno savjet kako problem riješiti? 

EDIT: Riješio, bilo je potrebno samo reinstalirati Acestream Engine...   

Ikarus01 sub 30.4.2016 00:40
jomla kaže...

Pozdrav,

da li možda netko zna tražim neki addon gdje bi se moglo gledati

nešto u vezi aviona,nešto kao militari kanal ili slično.

hvala unaprijed.

kad bi postojao takav addon,a ne kažem da ne postoji...

Interes velike skupine ljudi ne bi bio velik. Stoga skini exodus i salts i istražuj na imdb te tvdb što ti se sviđa. Od aviona volim mayday, a od vojne tehnologije Future weapons iako sam stvarno volio The future of... Zeznuto je što nema žanra kao dokumentarca u spomenutim addonsima što govori i o samom interesu ljudi vezanom za tu tematiku, tako da ćeš morati uložiti malo truda. :-)