jocommb pon 14.3.2016 20:55
kizo1 kaže...

Pozdrav

Jel ima tko od Vas forumasa Minix Neo U1?Planiram kupiti novi android box,pa se dvoumim izmedju Minix Neo U1 i Minix Neo X8-H Plus.

Mislim koji je po vama bolji?

Ja imam U1 vec mj dana mislim...i super je...nisam jos stigo sve zivo isprobat smao sam ga naredio da radi jer gledam tv preko njega...ugl nakon x5 mini je razlika nevjerovatna.... :D

kizo1 pon 14.3.2016 21:47
jocommb kaže...

Ja imam U1 vec mj dana mislim...i super je...nisam jos stigo sve zivo isprobat smao sam ga naredio da radi jer gledam tv preko njega...ugl nakon x5 mini je razlika nevjerovatna.... :D

I kako radi Youtube,Iptv i Kodi na tom uredjaju?

jocommb pon 14.3.2016 22:16

odlicno... uredaj ima snage i brzine...sve ide ok....nemogu se pozalit na nista i dobio sam ga u paketu sa A2 Lite daljincem koji isto radi bez problema....strema sve super i kroz lan s laptopa i iptv...neokino odlicno radi...a iptv isto ok...

gorc pon 14.3.2016 22:31

malo smo se razmazili. kad je genesis crko svi smo tražili razno razne addonove i zadovoljili se sa saltsom gdje većinom nije bilo ni 720p sad odjednom bi 5-6 linkova od 1080p. haha

samo nek exodus potraje što duže. niti jednu zamjerku nemam. bitno da ima 720p linkova koji rade. bolje jedan-dva koji rade nego 15 od kojih jedan dva rade i treba ti 10 minuta da ih pronađeš

Blade Runner31 uto 15.3.2016 01:24
gorc kaže...

malo smo se razmazili. kad je genesis crko svi smo tražili razno razne addonove i zadovoljili se sa saltsom gdje većinom nije bilo ni 720p sad odjednom bi 5-6 linkova od 1080p. haha

samo nek exodus potraje što duže. niti jednu zamjerku nemam. bitno da ima 720p linkova koji rade. bolje jedan-dva koji rade nego 15 od kojih jedan dva rade i treba ti 10 minuta da ih pronađeš

Nemoj sirit dezinformacije molim te.Ima ih vise 5 puta nego u exodusu,takodjer puno vise i 1080p ima SALTS no Exodus mi je brzi moram priznat,veci postotak linkova radi a i isti genesis je pa eto.Najbolje imat oba,povezana traktom i miran si jer da nema exodusa SALTS-u nije falilo bas nista,razmazili se to si u pravu

dadotb uto 15.3.2016 11:30

za tenis odlican addon castaway, pa idete na p2p corner, pa torrenttv.ru, pa sports, pa ganjate kanal super tennis HD, slikaaa 1080 full HD, uslov da prije toga instalirate plexus i onda sljaka za 10 !!! tu isto ima i gomila kosarke i fudbala, puno sajtova u full HD

gorc uto 15.3.2016 19:40
Blade Runner31 kaže...
gorc kaže...

Nemoj sirit dezinformacije molim te.Ima ih vise 5 puta nego u exodusu,takodjer puno vise i 1080p ima SALTS no Exodus mi je brzi moram priznat,veci postotak linkova radi a i isti genesis je pa eto.Najbolje imat oba,povezana traktom i miran si jer da nema exodusa SALTS-u nije falilo bas nista,razmazili se to si u pravu

sjećam se dok sam salts koristio da sam redovno 'fulao' linkove i da mi je trebalo 5-6 minuta da pogodim 'pravi'. nekad je pisalo hd a bio je sd ili izlista hd a pola ih ne radi pa izgubiš strpljenje tražeći

u exodusu nemaš šta mudrovati. svaki gvideo (onemovies,dizilab) valja i od prve otvoriš. tako da je ipak salts klasa ispod exodusa  

dennocro uto 15.3.2016 20:42

preporuka za neki addon, kad prebacim seriju u odredjeni folder a npr mi je kodi vec upaljen moram ici pode videos i tamo refreshati folder da ucita seriju ili film, jel postoji mogucnost da mi odma prepozna cim ga kopiram, nasao sam neki addon al mi ne radi bas najbolje.

Switch uto 15.3.2016 22:26
gorc kaže...

sjećam se dok sam salts koristio da sam redovno 'fulao' linkove i da mi je trebalo 5-6 minuta da pogodim 'pravi'. nekad je pisalo hd a bio je sd ili izlista hd a pola ih ne radi pa izgubiš strpljenje tražeći

u exodusu nemaš šta mudrovati. svaki gvideo (onemovies,dizilab) valja i od prve otvoriš. tako da je ipak salts klasa ispod exodusa  

Kakva klasa ispod bokte, o čemu ti pričaš. U zadnje vrijeme exodus u odnosu na Salts je dosta slabiji. Ja teško nailazim na 720 ili 1080p linkove u exodusu.

Evo dva screena što sam sad uzeo. House of Cards S04E05. U exodusu niti jedan 1080 link.

To mi nije jasno. Odakle Salts vuče 1080p SezonLukDizi a Exodus to ne može a bio je do nedavno i Sezon u exodusu.

joe555 uto 15.3.2016 22:46
Switch kaže...
gorc kaže...

Kakva klasa ispod bokte, o čemu ti pričaš. U zadnje vrijeme exodus u odnosu na Salts je dosta slabiji. Ja teško nailazim na 720 ili 1080p linkove u exodusu.

Evo dva screena što sam sad uzeo. House of Cards S04E05. U exodusu niti jedan 1080 link.

To mi nije jasno. Odakle Salts vuče 1080p SezonLukDizi a Exodus to ne može a bio je do nedavno i Sezon u exodusu.

Ja SezonLukDizi nemam više ni u Exodusu ni u Saltsu. Čitao sam negdje da su se žalili da su im serveri spori kad  ljudi navale na njihove streamove preko Kodi-a.....

Switch sri 16.3.2016 07:11
joe555 kaže...

Ja SezonLukDizi nemam više ni u Exodusu ni u Saltsu. Čitao sam negdje da su se žalili da su im serveri spori kad  ljudi navale na njihove streamove preko Kodi-a.....

U saltsu još nisam naišao da mi SezonLukDizi ne radi ili da ga nema za nove serije. Dok u Exodusu malo ga ima malo nema.
Pogledaj jel ti updatean Salts na zadnju verziju i probaj u postavkama pomaknuti Sezon na prvo mjesto. Ja to odmah napravim svima kojma namještam Salts.

joe555 sri 16.3.2016 09:42
Switch kaže...
joe555 kaže...

U saltsu još nisam naišao da mi SezonLukDizi ne radi ili da ga nema za nove serije. Dok u Exodusu malo ga ima malo nema.
Pogledaj jel ti updatean Salts na zadnju verziju i probaj u postavkama pomaknuti Sezon na prvo mjesto. Ja to odmah napravim svima kojma namještam Salts.

Probat ću ga stavit na pvo mjesto. Kad sam prvi put instaliro Salts radio sam po ovom linku https://seo-michael.co.uk/how-to-install-salts-stream-all-the-sources-for-xbmc-kodi/ tamo piše da ako nemaš Real-Debrid da moraš samo provajdere koji su na listi omogućit,pa mi je među ostalim i Sezon bio ugašen, poslije sam upalio sve al nije bilo razlike. Jel ti korisitiš taj Real-Debrid?

Blade Runner31 sri 16.3.2016 14:28
joe555 kaže...
Switch kaže...
joe555 kaže...

Probat ću ga stavit na pvo mjesto. Kad sam prvi put instaliro Salts radio sam po ovom linku https://seo-michael.co.uk/how-to-install-salts-stream-all-the-sources-for-xbmc-kodi/ tamo piše da ako nemaš Real-Debrid da moraš samo provajdere koji su na listi omogućit,pa mi je među ostalim i Sezon bio ugašen, poslije sam upalio sve al nije bilo razlike. Jel ti korisitiš taj Real-Debrid?

Slazem se s Switchem,on i ja smo smo slicno radili tj vec smo objasnili kako to ide i zaista kod mene nije bilo problema s linkovima i poretkom.Ugl SALTS beta(tknoris) instaliras,auto configure salts kliknes,povezes s traktom i onda si podesis sta zelis tipa kako ce izgledat salts i tako dale.On postaje recimo tako pametniji sto ga duze koristis.Real Debrid on ne koristi niti ja i nije nam nista bilo ugaseno,samo smo isli auto configure salts.Neki su imali problema ali mislim da su imali krivu verziju saltsa.Provjeri dali imas beta salts prvo.Ja imam oba povezana traktom i nezzz,meni netreba apsolutno nisat vise,dobro je to jer u kome god da pogledas nesto ozacuje u oba da si pogledao pa mozes gledat di ti pase.Problem s saltsom je sto ga se treba konfigurirat za razliku od exodusa koj radi odmah bez nekog kopanja sto je ok fala bogu.E da ni meni ne fali Sdeluki u saltsu

Switch sri 16.3.2016 14:33
joe555 kaže...

Ne koristim real debrid. U zadnji 10 dana sam na 4 kompa namjestio salts i svima radi jednako. Ubacim tknorris beta repo, instaliram Salts, napravim auto konfiguraciju, pomaknem sezonlukdizi na prvo mjesto, povežem s traktom i to je to. 5 minuta posla. I sve radi ko sat.

Blade Runner31 sri 16.3.2016 14:36
Switch kaže...
joe555 kaže...

Ne koristim real debrid. U zadnji 10 dana sam na 4 kompa namjestio salts i svima radi jednako. Ubacim tknorris beta repo, instaliram Salts, napravim auto konfiguraciju, pomaknem sezonlukdizi na prvo mjesto, povežem s traktom i to je to. 5 minuta posla. I sve radi ko sat.

Tako je,jedino ja nisam Sezondeluki stavljao na prvo mjesto,trideseti je po redu ali opet prvi izadje u pretragi,valjda se salts opametio :) sad cu ga stavit za svaki slucaj

joe555 sri 16.3.2016 14:51

Hvala na odgovoru i pomoći. Jel je ovaj repository.tknorris.beta-1.0.5 da instaliram i onda iz njega Salts?

Edit: Skužio sam u čemu je bio problem vezano za sezonlukdizi, samo sam trebao Scarper Timeout povećat s 20 na 30 sec jer očito 20 sec nije bilo dovoljno da učita sve provajdere,sad napokon dobivam sezonlukdizi.....

dadodd sri 16.3.2016 18:22
joe555 kaže...
dadodd kaže...

nova zajednica, slobodno za pridruzite, rasprava o svim problemima u vezi Kodia, tek smo počeli pa svaka pomoć dobro došla

http://exyukodi.tk/

Ne radi stranica. "Stranica hosta exyukodi.tk ne funkcionira....Hostu exyukodi.tk bilo je potrebno previše vremena za odgovor."

sranje, mislim da pojedini provideri blokiraju .tk domene..morat cu naci neku drugu jeftinu opciju....javim

dadodd sri 16.3.2016 21:36
dadodd kaže...
joe555 kaže...
dadodd kaže...

nova zajednica, slobodno za pridruzite, rasprava o svim problemima u vezi Kodia, tek smo počeli pa svaka pomoć dobro došla

http://exyukodi.tk/

Ne radi stranica. "Stranica hosta exyukodi.tk ne funkcionira....Hostu exyukodi.tk bilo je potrebno previše vremena za odgovor."

sranje, mislim da pojedini provideri blokiraju .tk domene..morat cu naci neku drugu jeftinu opciju....javim

evo slobodno nam se pridruzite, vlastiti loga za kodi a nadamo se uskoro i epg

http://exyukodi.info/forum/

gorc sri 16.3.2016 22:34
Switch kaže...
gorc kaže...

pa po tome što nemaš šta podešavati. instaliraš i gledaš. nemoraš se jebati sa podešavanjima scrapera sourceva i ostalih pizdarija koje 'običnog' korisnika živciraju

i još imaju imdb account što mi je nešto najpotrebnije. tako da je meni to dovoljno za klasu iznad saltsa. jbg. svatko ima svoj ukus

Switch sri 16.3.2016 23:07
gorc kaže...

pa po tome što nemaš šta podešavati. instaliraš i gledaš. nemoraš se jebati sa podešavanjima scrapera sourceva i ostalih pizdarija koje 'običnog' korisnika živciraju

i još imaju imdb account što mi je nešto najpotrebnije. tako da je meni to dovoljno za klasu iznad saltsa. jbg. svatko ima svoj ukus

O čem ti sad pričaš?? Šta se Exodus ne mora podešavati? Kako ćeš namjestiti imdb account ako ga ne podesiš sam? To je opet jebavanje za "običnog" korisnika.

Jednako vremena treba da se namjesti Salts i Exodus. Ne znam šta je običnom korisniku teško napraviti jedan klik na Autoconfigure Salts da bi se on podesio. A to je doslovno sve što je potrebno.

Ja uspoređujem ta dva addona po kvaliteti streamova a ne s čime ih sve mogu povezati. Osnovna namjena Saltsa i Exodusa je gledanje filmova i serija i to mora raditi ko sat. Ako to ne radi, kakve koristi trakt ili imdb account. To je samo evidencija onoga što pogledaš i što pratiš, a šta će ti evidentirati ako to ne možeš pogledati??

Iskreno, nakon početne euforije zbog exodusa, ovaj tjedan mi je splasnulo oduševljenje. Definitivno je brži od Saltsa, ljepši, pregledniji...no to je sve. Po osnovnoj namjeni nije bolji sigurno, a ne znam zašto je to tako. Prošli tjedan je sve radilo prefektno, bilo je fullhd linkova na pretek. Sad ništa... Dok je salts s te strane konstantan.

Evo jučer sam stavio screenove od House of Cards. Krenem gledati Gotham sada i još gora stvar. 1 HD link u Exodusu. U saltsu standarno Sezondizi 1080p.