timmyzg sri 27.4.2011 18:57
fear619 kaže...

fkn awsome dude.

Živo me zanima kak će ispasti jer sam ponosan vlasnik tog kučišta.

Ova tema će se definitivno pratiti. {#}

hvala hvala i mene zanima sada sam maloprije došao sa sprejevima doma tako da se sada ipak bacam na posao :D

rooswelt1991 kaže...

Ja i dalje mislim da ti je ovo crno bijela tema pogreška.

probaj sa crno ljubičastom, bar tih uv neonki imaš na bacanje x)

a jbg ak mi se nebude svidjelo budem jednom opet rastavio i opet ofarbao...

timmyzg sri 27.4.2011 23:00

evo bio sam izrezao šablonu, i išao sprejat sad kao prije spavanja tak da ujutro bude gotovo i naravno sam sve shebo -.-

imate na 2 i 3 slici tragove jer sam morao sa nitrom maknut tu POGREŠKU, ali budem sutra sve ventove, plstike i tu stranicu ofarbao...

1BIT sri 27.4.2011 23:18

Evo jedan prijedlog{#},probaj ovaj natpis republic of gamers staviti negdje po želji na stranicu,a oko natpisa možeš ispisati imena(da su svi istog fonta(npr ovako nešto) i bijele boje) jezgi procesora(meni imena brutalno zvuće,ali možeš uzeti i nešto drugo,npr imena igrica...) Evo par imena:Kentsfield, Yorkfield, Conroe, Wolfdale, Clarkdale, Bloomfield, Lynnfield...

timmyzg sri 27.4.2011 23:20
1BIT kaže...

Evo jedan prijedlog{#},probaj ovaj natpis republic of gamers staviti negdje po želji na stranicu,a oko natpisa možeš ispisati imena(da su svi istog fonta(npr ovako nešto) i bijele boje) jezgi procesora(meni imena brutalno zvuće,ali možeš uzeti i nešto drugo,npr imena igrica...) Evo par imena:Kentsfield, Yorkfield, Conroe, Wolfdale, Clarkdale, Bloomfield, Lynnfield...

hvala :) ali onakav font nebih radio zato što bi se jako mučio da sve to izrežem da ne odpadne jer radim šablonu pa bi ipak radio samo sa stencil fontom :)

e nisam vidio ovaj crtež :) a tak si ti mislio hmm nez ak bi to radio onda bih bolje dao izradit naljepnice jer mi je pre puno posla rezat slova i onda sprejat jedno po jedno :/

athlon64 sri 27.4.2011 23:39
timmyzg kaže...

evo bio sam izrezao šablonu, i išao sprejat sad kao prije spavanja tak da ujutro bude gotovo i naravno sam sve shebo -.-

imate na 2 i 3 slici tragove jer sam morao sa nitrom maknut tu POGREŠKU, ali budem sutra sve ventove, plstike i tu stranicu ofarbao...

isuse kako će ovo dobro bit , bas si lijepo izrezao. EDIT: sta mislis da li bi mi sprej ostao na staklu?

timmyzg sri 27.4.2011 23:44

imam ti samo nešta za reć jer sam bio toliko glup pa se nisam prije sjetio.... slobodno sprejaj budem i ja :D posprejaš i ako ti ne ispadne dobro uzmeš dvije krpe na jednu malo nitra staviš i onda utrljaš (napraviš jedan krug) i brzo obrišeš suhom krpom i onda dok se posuši ponovo si ljepše posprejaš...

jednom sam napravio jednu pogrešku i opet sam isto napravio jer sam se žurio.... pokrijte cijeli stranicu jer će letit svugdje bijele točkice i položite stranicu na pod (znači ne naslonit negdje) onda iz daleka jedan put ulijevo i onda isto izdaleka udesno i tak par puta sve dok se sve ne pokrije i pazite da ne bude predebel sloj da se ne razljeva :)

timmyzg čet 28.4.2011 12:38

danas je vrijeme opet odlično kišovito i vjetrovito tako da ništa od danas jedino ako se razvedri...ako je netko prije pokušavao sprejati kejs po vjetru i dok je vlažno kao ja znat će da se ne isplati jer se neće dobro boja primit...

timmyzg čet 28.4.2011 19:00

i opet sam nasamario samog sebe i ipak sam danas usprkos jakom vjetru išao sprejat što me i zahebalo.... što ćete vidjeti dalje u textu zašto...

prvo su na red došli ventovi koje sam ofarbao i super su ispali (slika 1)

onda sam se odlučio posprejati gornju plastiku. znači ljepo počnem i skoro sam gotov i naprijed malo još posprejam i vidim jednu mušicu leti oko mene i leti i leti i sleti meni na friško posprejan PREDNJI dio, ja ju maknu kad ono ostala OGROMNA rupa zbog mojih prstiju....toliko sam bio živčan da sam tu plastiku jednostavno šutnuo nogom :) počeo sam sprejat preko toga što više boje da se ne vidi pa je ostao debeli sloj, i onda mi je počelo sve curiti dole pa sam odustao od toga i krenuo dalje....

onda sam išao sprejati prednju plastiku i usred sprejanja mi je nestalo spreja tako da sam opet poživčanio...

timmyzg čet 28.4.2011 19:09

...e al pošto je moj stari BOOOG i da mu se pomoć makar je operirao ruku prije par dana i jedva ju miće :DD

Slika br. 1- Uzimam Nitro i mićem friško posprejanu boju...

Slika br. 2- Vidite nitro koji sam koristio (jako pouzdan nitro, moj oslonac za sve probleme)

Slika br. 3- Prednja plastika nakon šopinga ofarbana do kraja :)

Slika br. 4- Isto kao kod Slike br. 3

Slika br. 5- Hellyeah popraljeno je uz pomoć mog starog koji je to jako lijepo pošmirglao mokrim šmirgl papirom :) link

Slika br. 6- Ofarban Antec ''big boy'' vent (stavio sam selotej pa ga budem maknuo neće sve biti bijelo :))

Slika br. 7- Isto kao Slika br. 3 i Slika br. 4

timmyzg čet 28.4.2011 22:58
athlon64 kaže...
timmyzg kaže...

evo ventovi gotovi :D (samo ja uspijem vent slikat dok je u pogonu kao da je na mjestu xD)

AWSOME

aj hvala bogu pa nisam jedini koji komentira, hvala jer bi se inače osjećao kao idiot :D

EDIT:evo par slika sam da budete ''uzbuđeni'' xD

sastavio sam kejs slike za 10 min :D i da evo vam dole jedno glasanje :)

Pitanje glasi: dali da ofarbam hdd cage-ove u bijelo

timmyzg čet 28.4.2011 23:37
maxlac kaže...

znaci susjed sve si zavrsio bravo svaka cast,moramo moju lian li ljubimicu srediti :D

hahah dok ja skužim ko je to xD ma naravno naravno :D

Brega55 kaže...

jako si dobro to izveo {#}

ovako obojano bijelo kuciste s bijelim ventovima me podsjeca na NZXT Phantom (white)

hahahah u jednom trenutku kada sam ga sprejao sam se i ja tog sjetio xD

timmyzg čet 28.4.2011 23:45
Intel&ATI kaže...

Odlicno, keep up the good work {#}

hvala puno :D znam da je malo kasno ali sad upravo sam završio sa sprejanjem preostalih ventova :Đ

leobugi kaže...

Ljepo, ljepo. {#}

Samo pitanje jedno jel sve farbaš sprejem baš za plastiku?

hvala :)

ne kupio sam neke sprejeve u chromosu jedan košta 23,99 (basic quality spray paint)

athlon64 čet 28.4.2011 23:47
Don Kihoty kaže...

Osobno, nikad nebi imao dijelove (ili nedaj bože cijelo) bijeloga na kućištu.

A ventove također (osim ako su tvornički takvi).

Mene samo zanma kako si skinuo rotor ventova sa osovine?

Samo me to zanima..

zašto ?

pa valjda je skinuo naljepnicu venta sa donje strane , skinuo onu zastitu i izvukao krilca