fear619
sri 27.4.2011 16:24
Antec 1200 modding
fear619
sri 27.4.2011 16:24
rooswelt1991
sri 27.4.2011 16:30
Ja i dalje mislim da ti je ovo crno bijela tema pogreška.
probaj sa crno ljubičastom, bar tih uv neonki imaš na bacanje x)
timmyzg
sri 27.4.2011 18:57
fkn awsome dude.
Živo me zanima kak će ispasti jer sam ponosan vlasnik tog kučišta.
Ova tema će se definitivno pratiti. 
hvala hvala i mene zanima sada sam maloprije došao sa sprejevima doma tako da se sada ipak bacam na posao :D
Ja i dalje mislim da ti je ovo crno bijela tema pogreška.
probaj sa crno ljubičastom, bar tih uv neonki imaš na bacanje x)
a jbg ak mi se nebude svidjelo budem jednom opet rastavio i opet ofarbao...
timmyzg
sri 27.4.2011 23:00
evo bio sam izrezao šablonu, i išao sprejat sad kao prije spavanja tak da ujutro bude gotovo i naravno sam sve shebo -.-
imate na 2 i 3 slici tragove jer sam morao sa nitrom maknut tu POGREŠKU, ali budem sutra sve ventove, plstike i tu stranicu ofarbao...
1BIT
sri 27.4.2011 23:18
Evo jedan prijedlog
,probaj ovaj natpis republic of gamers staviti negdje po želji na stranicu,a oko natpisa možeš ispisati imena(da su svi istog fonta(npr ovako nešto) i bijele boje) jezgi procesora(meni imena brutalno zvuće,ali možeš uzeti i nešto drugo,npr imena igrica...) Evo par imena:Kentsfield, Yorkfield, Conroe, Wolfdale, Clarkdale, Bloomfield, Lynnfield...
timmyzg
sri 27.4.2011 23:20
Evo jedan prijedlog
,probaj ovaj natpis republic of gamers staviti negdje po želji na stranicu,a oko natpisa možeš ispisati imena(da su svi istog fonta(npr ovako nešto) i bijele boje) jezgi procesora(meni imena brutalno zvuće,ali možeš uzeti i nešto drugo,npr imena igrica...) Evo par imena:Kentsfield, Yorkfield, Conroe, Wolfdale, Clarkdale, Bloomfield, Lynnfield...
hvala :) ali onakav font nebih radio zato što bi se jako mučio da sve to izrežem da ne odpadne jer radim šablonu pa bi ipak radio samo sa stencil fontom :)
e nisam vidio ovaj crtež :) a tak si ti mislio hmm nez ak bi to radio onda bih bolje dao izradit naljepnice jer mi je pre puno posla rezat slova i onda sprejat jedno po jedno :/
athlon64
sri 27.4.2011 23:39
evo bio sam izrezao šablonu, i išao sprejat sad kao prije spavanja tak da ujutro bude gotovo i naravno sam sve shebo -.-
imate na 2 i 3 slici tragove jer sam morao sa nitrom maknut tu POGREŠKU, ali budem sutra sve ventove, plstike i tu stranicu ofarbao...
isuse kako će ovo dobro bit , bas si lijepo izrezao. EDIT: sta mislis da li bi mi sprej ostao na staklu?
timmyzg
sri 27.4.2011 23:44
imam ti samo nešta za reć jer sam bio toliko glup pa se nisam prije sjetio.... slobodno sprejaj budem i ja :D posprejaš i ako ti ne ispadne dobro uzmeš dvije krpe na jednu malo nitra staviš i onda utrljaš (napraviš jedan krug) i brzo obrišeš suhom krpom i onda dok se posuši ponovo si ljepše posprejaš...
jednom sam napravio jednu pogrešku i opet sam isto napravio jer sam se žurio.... pokrijte cijeli stranicu jer će letit svugdje bijele točkice i položite stranicu na pod (znači ne naslonit negdje) onda iz daleka jedan put ulijevo i onda isto izdaleka udesno i tak par puta sve dok se sve ne pokrije i pazite da ne bude predebel sloj da se ne razljeva :)
timmyzg
čet 28.4.2011 12:38
danas je vrijeme opet odlično kišovito i vjetrovito tako da ništa od danas jedino ako se razvedri...ako je netko prije pokušavao sprejati kejs po vjetru i dok je vlažno kao ja znat će da se ne isplati jer se neće dobro boja primit...
timmyzg
čet 28.4.2011 19:00
i opet sam nasamario samog sebe i ipak sam danas usprkos jakom vjetru išao sprejat što me i zahebalo.... što ćete vidjeti dalje u textu zašto...
prvo su na red došli ventovi koje sam ofarbao i super su ispali (slika 1)
onda sam se odlučio posprejati gornju plastiku. znači ljepo počnem i skoro sam gotov i naprijed malo još posprejam i vidim jednu mušicu leti oko mene i leti i leti i sleti meni na friško posprejan PREDNJI dio, ja ju maknu kad ono ostala OGROMNA rupa zbog mojih prstiju....toliko sam bio živčan da sam tu plastiku jednostavno šutnuo nogom :) počeo sam sprejat preko toga što više boje da se ne vidi pa je ostao debeli sloj, i onda mi je počelo sve curiti dole pa sam odustao od toga i krenuo dalje....
onda sam išao sprejati prednju plastiku i usred sprejanja mi je nestalo spreja tako da sam opet poživčanio...
athlon64
čet 28.4.2011 19:09
i have a feeling this is gonno look soo damn goood , moga bi i ja sebi bojat krilca ventova xd , dobro izgleda , btw ti si iz zg-a ako se ne varam?
timmyzg
čet 28.4.2011 19:09
...e al pošto je moj stari BOOOG i da mu se pomoć makar je operirao ruku prije par dana i jedva ju miće :DD
Slika br. 1- Uzimam Nitro i mićem friško posprejanu boju...
Slika br. 2- Vidite nitro koji sam koristio (jako pouzdan nitro, moj oslonac za sve probleme)
Slika br. 3- Prednja plastika nakon šopinga ofarbana do kraja :)
Slika br. 4- Isto kao kod Slike br. 3
Slika br. 5- Hellyeah popraljeno je uz pomoć mog starog koji je to jako lijepo pošmirglao mokrim šmirgl papirom :) link
Slika br. 6- Ofarban Antec ''big boy'' vent (stavio sam selotej pa ga budem maknuo neće sve biti bijelo :))
Slika br. 7- Isto kao Slika br. 3 i Slika br. 4
timmyzg
čet 28.4.2011 19:10
i have a feeling this is gonno look soo damn goood , moga bi i ja sebi bojat krilca ventova xd , dobro izgleda , btw ti si iz zg-a ako se ne varam?
ne varaš se :)
timmyzg
čet 28.4.2011 22:46
athlon64
čet 28.4.2011 22:50
evo ventovi gotovi :D (samo ja uspijem vent slikat dok je u pogonu kao da je na mjestu xD)
AWSOME
timmyzg
čet 28.4.2011 22:58
evo ventovi gotovi :D (samo ja uspijem vent slikat dok je u pogonu kao da je na mjestu xD)
AWSOME
aj hvala bogu pa nisam jedini koji komentira, hvala jer bi se inače osjećao kao idiot :D
EDIT:evo par slika sam da budete ''uzbuđeni'' xD
sastavio sam kejs slike za 10 min :D i da evo vam dole jedno glasanje :)
Pitanje glasi: dali da ofarbam hdd cage-ove u bijelo
timmyzg
čet 28.4.2011 23:19
hvala vam na glasanju, nisam ni mislio sprejat te cageove u bijelo :D
još jedno glasanje:
dal da izrežem rupu da mogu okrenut napajanje naopačke?
maxlac
čet 28.4.2011 23:28
znaci susjed sve si zavrsio bravo svaka cast,moramo moju lian li ljubimicu srediti :D
Brega55
čet 28.4.2011 23:31
jako si dobro to izveo 
ovako obojano bijelo kuciste s bijelim ventovima me podsjeca na NZXT Phantom (white)
timmyzg
čet 28.4.2011 23:37
znaci susjed sve si zavrsio bravo svaka cast,moramo moju lian li ljubimicu srediti :D
hahah dok ja skužim ko je to xD ma naravno naravno :D
jako si dobro to izveo 
ovako obojano bijelo kuciste s bijelim ventovima me podsjeca na NZXT Phantom (white)
hahahah u jednom trenutku kada sam ga sprejao sam se i ja tog sjetio xD
Intel&ATI
čet 28.4.2011 23:42
Odlicno, keep up the good work 
leobugi
čet 28.4.2011 23:43
Ljepo, ljepo. 
Samo pitanje jedno jel sve farbaš sprejem baš za plastiku?
Don Kihoty
čet 28.4.2011 23:44
Osobno, nikad nebi imao dijelove (ili nedaj bože cijelo) bijeloga na kućištu.
A ventove također (osim ako su tvornički takvi).
Mene samo zanma kako si skinuo rotor ventova sa osovine?
Samo me to zanima..
timmyzg
čet 28.4.2011 23:45
Odlicno, keep up the good work 
hvala puno :D znam da je malo kasno ali sad upravo sam završio sa sprejanjem preostalih ventova :Đ
Ljepo, ljepo. 
Samo pitanje jedno jel sve farbaš sprejem baš za plastiku?
hvala :)
ne kupio sam neke sprejeve u chromosu jedan košta 23,99 (basic quality spray paint)
athlon64
čet 28.4.2011 23:47
Samo me to zanima..
zašto ?
pa valjda je skinuo naljepnicu venta sa donje strane , skinuo onu zastitu i izvukao krilca
Haf932
čet 28.4.2011 23:50
Lijepo izgleda,svaka cast.
timmyzg
čet 28.4.2011 23:56
Samo me to zanima..
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardwera-pitanja--odgovori/62866.aspx?jumpto=1890290&sort=asc&view=flat&page=7
evo tu imaš bio sam objasnio nekom useru :)
timmyzg
čet 28.4.2011 23:56
Lijepo izgleda,svaka cast.
hvala :D
timmyzg
pet 29.4.2011 16:11
evo novih slika :D (nisam mogao ranije nije imala cijela sjevero-istočna hrvatska internet xD)
sad još samo da mi bude gotova stranica i treba izrezat rupu za napajanje i to je to :D
timmyzg
pet 29.4.2011 16:54
sad mi je još samo preostalo otiči po staklo koje je gotovo danas u 17:00
posprejat onaj REPUBLIC OF GAMERS logo
i izrezat rupu ispod napajanja :)

fkn awsome dude.
Živo me zanima kak će ispasti jer sam ponosan vlasnik tog kučišta.
Ova tema će se definitivno pratiti.