timmyzg pet 29.4.2011 17:08
athlon64 kaže...

ma jeb_mu mat_r  inace ne volim gamersku šminku al ovo dobro izgleda ;) aj slikaj staklo kad bude gotovo , zanima me

e neće ipak biti onako kako sam mislio staklo cijelo ali budete vidjeli možda danas a možda ipak sutra :)

(nisam mogao onak jer nismo imali gdje stavit šerafe niti gdje izbušit rupe :/)

Gunner11 pet 29.4.2011 17:16
timmyzg kaže...

evo novih slika :D (nisam mogao ranije nije imala cijela sjevero-istočna hrvatska internet xD)

sad još samo da mi bude gotova stranica i treba izrezat rupu za napajanje i to je to :D

Prodaš kućište? {#}

timmyzg pet 29.4.2011 18:39
Gunner11 kaže...
timmyzg kaže...

evo novih slika :D (nisam mogao ranije nije imala cijela sjevero-istočna hrvatska internet xD)

sad još samo da mi bude gotova stranica i treba izrezat rupu za napajanje i to je to :D

Prodaš kućište? {#}

hhhh pa gle da mi dođe neka jako jako isplativa ponuda zašto ne :D

sad jedino prodajem antec 900 :Đ

Batista pet 29.4.2011 22:02

moji su ofarbani :)

bas su fora ove led-ice u kombinaciji s bijelim ventilatorom, samo da slabije svjetle

ja cu probat nesto dotjerat svoje novo kuciste (u utorak mi dolazi, pa cu vidjet kad cu skoknut po njega u vz)

btw, jako lep modding

timmyzg pet 29.4.2011 22:05
XXX-Man kaže...
timmyzg kaže...

evo za XXX-Man-a :)  (nadam se da pomaže)

odlične slike :D

sad idem izradit jedan takav jer mi se baš sviđa :D

hhh, sam vi dajte :D

vexx5555 kaže...

Jezer vam gajde, sad ću i ja ići farbat ventove.

hahahahahahah, ovo mi je trebalo xD 

slobodno :D 

P.S. samo nemojte zaboraviti staviti slike kada budete gotovi :)

timmyzg pet 29.4.2011 22:07
Batista kaže...

moji su ofarbani :)

bas su fora ove led-ice u kombinaciji s bijelim ventilatorom, samo da slabije svjetle

ja cu probat nesto dotjerat svoje novo kuciste (u utorak mi dolazi, pa cu vidjet kad cu skoknut po njega u vz)

btw, jako lep modding

hvala :D

sam ti slobodno stavi tu slike ako oćeš :D

timmyzg pet 29.4.2011 22:58
Monopol kaže...
E ja sam potrgao neku plastikicu da bi izvadio taj dio za farbanje Coolermaster ventilatora!
Kaj sad dok cu ga vracat bez te plastikice oce se moc drzat samo na magnetu! Hahahha

hmmm pukla plastika kako misliš? kroz na dva dijela ili? ako je skroz pukla na dva djela onda ćeš morat nać takvu negdje (mislim da ima u bauhausu ili tak negdje) jer će ti inaće ispadat

vexx5555 pet 29.4.2011 23:05
timmyzg kaže...

jel pukla matica ili nije?

Ma izgubio je onu malu plastikicu koja drži osovinu-neće ništa bit, ja sam sa svojima CM-ovima isprobavao hoće li ispast ako ga okrenem naopako, ali stoji na mjestu.