Popusti, akcije i dobre ponude za igre

super tema, iskreno sam razmisljao o njoj al nisam vidio nekog interesa ljudi ovdje oko toga
pošto si otvoril temu bil bi red pitat te, osim igrica, možemo i akcije hardwarea stavit? (i Pevecove limex tačke na akciji)

Takoder na steamu je akcija Overlord Complete Pack (Overlord, Overlord Rasing Hell i Overlord II) za 8,75 evra....

Best of Indie Bundle UK Vol. 2 £59.95 £14.95

Crysis i Crysis Warhead svaki za £14.99
http://store.steampowered.com/sub/992/
Možda bi bilo dobro da se ova tema stavi sticky tako da je više ljudi vidi i možda bi više ljudi sudjelovalo....

Frontlines : Fuel of War na steamu 2,49€
Star Wars Galaxies : The Complete Online Adventures na steamu 9,99€

Uzmite FFOW za tu lovu.
Ovo je igra sa vrhunskim potencijalom koji na žalost nije ispunila online. Ali SP je odličan i vrijedi pišljiva dva i pol eura.

učinjeno još jučer...sad se skida
EVO multiplayer...fascinantno za jednu "neslavnu" igru

Svaka cast na topicu. I svaka cast liku koji je uspio dat tumbdown za ovakvu ideju, biser.
Steam - Star Trek DAC 6.99 eura
Ricochet Infinity 4.99 eura

Odlična tema!
Jel možemo stavljati akcije i dobre ponude na procesore, grafičke i tak?

Takvu bi temu trebalo otvoriti pod Hardware, ovo je samo za igre....

Pohvala za ideju. Izvjestavajte:)

kak kupim igru prek steame.. ja ju skinem i posaljem pare.. il mi on posalje pa ja njemu pare?

kak kupim igru prek steame.. ja ju skinem i posaljem pare.. il mi on posalje pa ja njemu pare?
iste sekunde kad uplatiš, igra ti se počne skidat preko steama

tnx

Jel se mogu ja na PayPal regat i onda preko njega plaćati igre na Steamu? Ne želim glupu kreditnu ticukar!

Frontlines : Fuel of War na steamu 2,49€
Star Wars Galaxies : The Complete Online Adventures na steamu 9,99€
Kakav je taj Star Wars Galaxies...
Jel ga ko igrao...
E I DAL JE BESPLATNO IGRAT ONLINE AKO IMAS ORIGINAL
BTW Odlična tema

Zamolio bih vas da ovdje samo pisete popuste, akcije i dobre ponude jer ce ako se krene raspravljati kakve je koja igra tema nece se vidi ono zbog čega je tema otvorena......

Plants vs Zombies 4,99€ na steamu: http://store.steampowered.com/app/3590/

Evo Steam se kompletno raspistoljio, izmedjuostalog i Far Cry 2 na popustu.

To sam cekao da Batman bude na popustuuuuuuuuuuu..... 25 eura.... hehehehe
Jbt. Grid za samo 5 eura, steta sto ga vec imam

Grand theft auto IV - £9.95
Champions online - £12.50
Resident Evil 5 - £14.95
Mount and blade - £12.50
Hearts of iron 3 - £6.50
Cities XL LE - £20.95
http://www.direct2drive.co.uk/holiday/
P.S Gledam na steamu akciju.. Kaže 5 dana traje, svaki dan druga akcija i onda vidim odbrojavanje 32h 12m zqa trenutnu akciju, zar nije to malo više od dana :D

Plemenita ideja ali redundantna. Na steamunpowered.eu stalno objavljuju dealove za sve poznate servise (Steam, Gamersgate, D2D, IMpulse,..) pa je dovoljno pratiti taj site.

reci mi taj directtodrive site ima li ko iskustva s njime dali sve ok priliikom donwlodanja u nasu zemlju???

reci mi taj directtodrive site ima li ko iskustva s njime dali sve ok priliikom donwlodanja u nasu zemlju???
Sve je OK ako naslov nije regionalno ograničen a dosta ih je. Još i sad plačem za Riddickom za 5$ koji nisam imao šanse skinuti. Ne pomažu nikakve makinacije, provjeravaju preko kartice i PayPala da li adresa vlasnika odgovara regiji za koju je igra.
Npr. kod GameStopa provjeravaju samo kod ubacivanja u košaru a kasnije ne. Npr. tako sam kupio GTA vice city - bio je ograničen na US pa sam otišao na site preko proxya, ubacio u košaru i onda normalno preko svog PayPala koji je vezan na moju hrvatsku karticu kupio. Opet me zezao malo kod downloada ali je i to proxy riješio.

Evo danasnje ponude sa steama:
Left 4 Dead: Game of the Year Edition - 75% off
Order of War™ - 75% off
Resident Evil™ 5 - 50% off
Ghostbusters: The Videogame - 50% off
SPORE™ and everything else SPORE™ - 50% off
Trine - 50% off
City of Heroes® Architect Edition - 50% off
Borderlands - 33% off
Uzeo RE5 i Trine, a jos se neckam za Borderlands, mozda da pricekam jos malo sigurno ce biti oko Bozica jos na vecem popustu bar 50%... sta vi mislite

Left4Dead2 30$ - jedino je problem postarina koja iznosi ogromnih 50$ pa ako imate nekoga u USA ovo je super ponuda...

Left4Dead2 30$ - jedino je problem postarina koja iznosi ogromnih 50$ pa ako imate nekoga u USA ovo je super ponuda...
Koja pljačka na poštarini. I nije 50 nego 60$. Iz principa ne treba na takvim mjestima kupovati. Na game.co.uk je 2,5 funte a naručivao sam i iz Indije preko ebay-a za par dolara poštarine. Ne davati novac lopovima, tih 60 zelembaća bi imalo smisla jedino da ti igru osobno dostave tri striptizete.

Sve mi se cini da je ovo neka vrsta socioloskog eksperimenta. Jer kako da ne uzmem Secret of Monkey Island za 2 eura, pa vise se ne bih mogao smatrati ljubiteljem avantura!
Imam osjecaj da ce im akcija bit nesluceni uspjeh (zivo me zanima koliko im se povecao promet) a tko zna, mozda sve skupa potakne i buduce snizavanje cijena igara... Mislim, mozemo se bar nadat :p

Evo ljudi, steam se bacio na velike popuste, neke igre čak 75% jeftinije
Evo već neko vrijeme po raznim temama napišem kada je dobra ponuda za kupnju neke igre.
U pravilu je to na steamu, ali ima i po drugim shopovima.
Pa sam po prijedlogu nekog od forumaša otvorio temu gdje ćemo obavještavati ostale, koji možda nisu primjetili, o dobrim ponudama i akcijama.
Pa eto da počnem.
Ovaj vikend na steamu je akcija 50% off za Crysis i Crysis Warhead. Što znači da svaki možete dobiti za 15 eura.
Na game.co.uk je pak deal of the week Sacred 2 collectors edition za 16 funti.
Eto, pa ubuduće tu možemo napisati šta smo našli za male novce.