Bug

Što bi željeli čitati u novom Bugu

mali.ivica87 ned 25.5.2008 23:09
melkajk kaže...

Još nisam prešao na Linux, a volio bih. .....    ........ i mislim da je vrijeme da se taj OS popularizira iz ovih i onih razloga - od sigurnosti do pakosti bahatom Microsoftu. Razlog zbog kojeg još nisam prešao na nj je upravo  nesigurnost koju BUG-ovci mogu ispraviti kod velikog dijela ljudi tako da objavljuju više tekstova o alternativama, hakeraju, ''što u slučaju pada sustava'' itd. temama, a manje o cool gadgetima .

Potpisujem!!!!!
Brajki čet 29.5.2008 10:30
Miro kaže...
Brajki kaže...

Naravno da prate što se tu piše, uvijek mogu dobiti neku ideju i povratnu informaciju što (barem dio ljudi) želi čitati.

Ma jasno, nadam se da je to suvišno i objašnjavati...

Samo treba znati da je dug put do realizacije neke opširnije teme, pa mogu proći i mjeseci dok se ona napokon ne ugleda u Bugu.
 Dal to znači da ćemo imati za koji mjesec možda recenziju jednog jako igranog MMO naslova? Namigiva
rooswelt1991 ned 15.6.2008 20:22

ako oni zele poslusat nase zahtjeve onda mislim daj bi vecini bilo najzanimljivije nesto po uradi sam postupku

medjutim svaki put kad mislim da ce sljedeci bug biti bezveze cim ga otvorim shvatim da  ta ekipa zna svoj posao i da ove gluposti koje mi pisemo vjerovatno nece uroditi plodom jer oni rade kako oni hoce i to rade najbolje a mi mozemo bogu pisat ako hocemo ali cemo ipak prolistat novi broj bezobzira na tu njihovu aroganciju i opet se diviti tim listovim papira kao da su od zlata.

Assassin ned 15.6.2008 21:12
rooswelt1991 kaže...

ako oni zele poslusat nase zahtjeve onda mislim daj bi vecini bilo najzanimljivije nesto po uradi sam postupku

medjutim svaki put kad mislim da ce sljedeci bug biti bezveze cim ga otvorim shvatim da  ta ekipa zna svoj posao i da ove gluposti koje mi pisemo vjerovatno nece uroditi plodom jer oni rade kako oni hoce i to rade najbolje a mi mozemo bogu pisat ako hocemo ali cemo ipak prolistat novi broj bezobzira na tu njihovu aroganciju i opet se diviti tim listovim papira kao da su od zlata.

Ima nesto u tome! Slazem se!
mali.ivica87 ned 15.6.2008 21:24
Assassin kaže...
rooswelt1991 kaže...

Ima nesto u tome! Slazem se!
 pa vjerujem i ja da ima, i da to jako dobro rade....

ali rjetko koji mjesec pročitam baš cijeli časopis.....jednostavno preskočim djelove koji me ne zanimaju (znam da možda baš to zanima ostale ljude koji čitaju) ali opet bi barem malo želio skrenuti, na neki način, pažnju na teme koje i mene zanimaju, a vjerujem da i bi za te teme dosta ljudi pokazalo veliki interes.

neka probaju malo s anketama vidjet interes javnosti za neke teme koje su ovdje predložene.

mali.ivica87 pon 16.6.2008 08:58
Davor kaže...

Evo, da jednom za svagda okoncamo spekulacije - da, redakcija aktivno prati ovaj thread i generalno se slazemo da su mnoge ideje i prijedlozi na mjestu!

e to sam čekao....sad mi je odmah lakše, jer ipak znam da moj trud i trud ostalih korisnika koji su nešto napisali na tu temu nije beskoristan Osmijeh
ajde ljudi, svaki novi prijedlog je dobro došao!
Brajki uto 17.6.2008 15:16

Čuo sam da ATIjeve kartice bolje rade u kombinaciji sa AMD-ovim procesorima (možda je totalna glupost), a Nvidijine sa intelovim.

Mislim da bi (ako to nije totalna glupost i fakat nešto ima u tome) bilo bi dobro napraviti i neki test kako se ponašaju ATIjeve i Nvidijine na sličnim AMD-ovim i Intelovim platformama.

Hacker-ri uto 17.6.2008 15:49
daddy_cool kaže...

Kako postaviti kućni server (hardversko i softversko rješenje)

NOVI BUG.
ali i dalje neki ostaju u cudu :)
nikakvih "uputa za neznalice"
Ono step by step for idiots kad toga nema ja se ne snalazim u mrezi