Bug

Što bi željeli čitati u novom Bugu

J-man čet 19.6.2008 10:45

Ovi ljetni Bug bi stvarno trebao biti prava gejmerska verzija časopisa - odnosno u Games Master rubrici očekujem par recenzija na par stranica: Conan MMO, Mass Effect, GRID... bit će veselja...

mali.ivica87 čet 19.6.2008 10:59
J-man kaže...

Ovi ljetni Bug bi stvarno trebao biti prava gejmerska verzija časopisa - odnosno u Games Master rubrici očekujem par recenzija na par stranica: Conan MMO, Mass Effect, GRID... bit će veselja...

mislim da ti je ovaj ljetni bug već gotov,tj.u tisku....pa teško da će nešto jako mijenjati, možeš se samo nadati da su bez tvog prijedloga stavili ovo kaj si tražio
v_maxcpp čet 19.6.2008 12:15

Da ne otvaram neku novu temu tamo u "Mreža" izdanje ali mislim da je tamo bila tema o bazi podataka u VS-u obrađena pomoću VB-a.
Da li će biti sličnih naslova bilo u BUG-u ,bilo u Mreži ali ovaj put i C# malo dotaknut.

J-man čet 19.6.2008 20:30
mali.ivica87 kaže...
J-man kaže...

mislim da ti je ovaj ljetni bug već gotov,tj.u tisku....pa teško da će nešto jako mijenjati, možeš se samo nadati da su bez tvog prijedloga stavili ovo kaj si tražio
 Upravo tako. Mislim da im tu i moj prijedlog nije uopće potreban. Conan će biti recenziran, to su već rekli u prošlom broju, dok mislim da neće propustiti priliku da također recenziraju Rpg godine, i eventualnu "trku" godine...
sheshnjak pet 27.6.2008 10:11

OFF TOPIC:

Kako ruku odlijepiti od miša i napokon uzeti u ruke nešto mekše i podatnije (ljudi su sisavci, op.a.).

Vodič kroz žene (hrvatice i strankinje) sa navedenim brzim metodama uspjeh, nešto u stilu:

akcija: function(dobraZenska){

this.fuck();

return pleasure;

}

I na kraju, obavezno jedan okvir sa dvije kartice teksta Osobna iskustva najvećeg fakera redakcije.

Disclaimer: Ovaj post je namjenjen samo u svrhu šale na račun stereotipnog h4ck3r4, svaka sličnost sa stvarnim osobama je namjerna. BABE oladite malo, svi mi volimo žene i ne želimo ih vrijeđati.

XTReSeL ned 6.7.2008 23:43

Mislim da nije bilo, a IMO je trebalo biti - test raznoraznih eksternih aktivno-pasivnih hladnjaka za laptope...ljeto je, a zwerima je vruće...prebučan mi je kad mu ventilator stalno puše na maximumu LOL (Asus G2S)

pixelatem pon 18.8.2008 11:44

zelio bih procitati cijenu od 35kn na naslovnici i vise korisnih (normalnih) tema unutra.

Prosli broj su imali test low-end laptopa, ovaj dvobroj gamerskih laptopa, a sljedeci mjesec vec vidim test high-end laptopa i digitalnih aparata naravno.

DR.Ficho pon 18.8.2008 15:57

Ja želim svaki npr. treći mjesec usporedba grafičkih kartica, da nam kažete koja je bolja od te dvije, tri ...

Ali ne neke najbolje (grafičke kartice) jer su preskupe i nitko ih ne kupuje, neke s normalnom cijenom (oko 700 - 1000kn).

Hvala.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ** * * * * *

Svi koji se slažu sa mojim prijedlogom neka se jave.

stoncin3 pon 18.8.2008 21:05

Možda recenzije igara (PC između ostaloga) sa preporučenim konfiguracijama, testovi grafičkih i audio kartica kako dolaze nove, ostale hardware i software (PC) teme sa periferijom za kompjutere i najnovijim IT dostignućima u svijetu. Dakle, sve po starom, možda više "fancy look like".

HappyD pon 18.8.2008 21:34
DR.Ficho kaže...

Ja želim svaki npr. treći mjesec usporedba grafičkih kartica, da nam kažete koja je bolja od te dvije, tri ...

Ali ne neke najbolje (grafičke kartice) jer su preskupe i nitko ih ne kupuje, neke s normalnom cijenom (oko 700 - 1000kn).

Hvala.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ** * * * * *

Svi koji se slažu sa mojim prijedlogom neka se jave.

Potpisujem! No, ne mora biti baš svaki 3. mj., može i veći razmak.
nick sri 27.8.2008 12:11
Donnie Brasco kaže...
nick kaže...

Monitore do 2000kn

Potpisujem!
I kucista do 1000 kn Neodlučan
To nije bilo dugo... Ustvari ne sjecam se kad su zadnji put i bila,al sam siguran da su bila kucista na testu... Smijeh
  ja odkad bug kupujem(oko 2 god)hard test kućišta nisam vidio...