Što bi željeli čitati u novom Bugu

poster od nove maticne sa 3 crossfire 3870 i 8gb ddr3 rama sa 2 intel quad procesora...

Pa ako idu po svim živim sajmovima moglii bi stavit poster sa booth babesima

Ovi ljetni Bug bi stvarno trebao biti prava gejmerska verzija časopisa - odnosno u Games Master rubrici očekujem par recenzija na par stranica: Conan MMO, Mass Effect, GRID... bit će veselja...

Ovi ljetni Bug bi stvarno trebao biti prava gejmerska verzija časopisa - odnosno u Games Master rubrici očekujem par recenzija na par stranica: Conan MMO, Mass Effect, GRID... bit će veselja...

Ja bi da je jedan test gamepada, joysticka i volana.
Sve skupa namjenjeno za vožnje.

Da ne otvaram neku novu temu tamo u "Mreža" izdanje ali mislim da je tamo bila tema o bazi podataka u VS-u obrađena pomoću VB-a.
Da li će biti sličnih naslova bilo u BUG-u ,bilo u Mreži ali ovaj put i C# malo dotaknut.

Recenziju ovoga:
Line6 Toneport ux1(za snimanje vokala,bassa i gitare na racunalo)

OFF TOPIC:
Kako ruku odlijepiti od miša i napokon uzeti u ruke nešto mekše i podatnije (ljudi su sisavci, op.a.).
Vodič kroz žene (hrvatice i strankinje) sa navedenim brzim metodama uspjeh, nešto u stilu:
akcija: function(dobraZenska){
this.fuck();
return pleasure;
}
I na kraju, obavezno jedan okvir sa dvije kartice teksta Osobna iskustva najvećeg fakera redakcije.
Disclaimer: Ovaj post je namjenjen samo u svrhu šale na račun stereotipnog h4ck3r4, svaka sličnost sa stvarnim osobama je namjerna. BABE oladite malo, svi mi volimo žene i ne želimo ih vrijeđati.

Možda da napišete nešto o IMAP protokolu? Po meni je protokol puno bolji od POP3, ali malo ljudi ga koristi....

Možda da napišete nešto o IMAP protokolu? Po meni je protokol puno bolji od POP3, ali malo ljudi ga koristi....

Mislim da nije bilo, a IMO je trebalo biti - test raznoraznih eksternih aktivno-pasivnih hladnjaka za laptope...ljeto je, a zwerima je vruće...prebučan mi je kad mu ventilator stalno puše na maximumu LOL (Asus G2S)

Mislim da je vrijeme za Best-buy konfe...

test HD 4870

JA ŽELIM DA NAS PRESTANU MALTRETIRATI SA OVIM FOTO APARATIMA U LJETNOM DVOBROJU.
BEZVEZE TEMA KOJA ZAUZME 30-40 STRANICA BUG-a .

Monitore do 2000kn

Opširno obrađenu GPGPU temu sa usporedbama pojednih modela kartica

zelio bih procitati cijenu od 35kn na naslovnici i vise korisnih (normalnih) tema unutra.
Prosli broj su imali test low-end laptopa, ovaj dvobroj gamerskih laptopa, a sljedeci mjesec vec vidim test high-end laptopa i digitalnih aparata naravno.

Ja želim svaki npr. treći mjesec usporedba grafičkih kartica, da nam kažete koja je bolja od te dvije, tri ...
Ali ne neke najbolje (grafičke kartice) jer su preskupe i nitko ih ne kupuje, neke s normalnom cijenom (oko 700 - 1000kn).
Hvala.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ** * * * * *
Svi koji se slažu sa mojim prijedlogom neka se jave.

Možda recenzije igara (PC između ostaloga) sa preporučenim konfiguracijama, testovi grafičkih i audio kartica kako dolaze nove, ostale hardware i software (PC) teme sa periferijom za kompjutere i najnovijim IT dostignućima u svijetu. Dakle, sve po starom, možda više "fancy look like".

Ja želim svaki npr. treći mjesec usporedba grafičkih kartica, da nam kažete koja je bolja od te dvije, tri ...
Ali ne neke najbolje (grafičke kartice) jer su preskupe i nitko ih ne kupuje, neke s normalnom cijenom (oko 700 - 1000kn).
Hvala.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ** * * * * *
Svi koji se slažu sa mojim prijedlogom neka se jave.

Ja bi želio da u svakom broju napišete nešto o samogradnji.Kao što ste napisali u broju 179 na stranici 144.

Monitore do 2000kn

Monitore do 2000kn

Zaželio sam se teme o digitalnim fotoaparatima......

Zaželio sam se teme o digitalnim fotoaparatima......

Po meni bi bilo bolje da s Bugom dobijemo poster.(kao Enter)