Bug

Što bi željeli čitati u novom Bugu

Paolo2612 sri 23.4.2008 20:11

pc-haker kaže...
Tko zna možda prate ovu temu i biraju što bi pisali....
Ovdje nastaje problem.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition

Horagio pet 9.5.2008 10:14
tommy2103 kaže...

Meni bi pasalo da vise govore o igrama,znam da to nije iskljucivo gamerski časopis ali vise igara nebi skodilo,barem meni!

onda si kupi PCPlay

http://www.freewebs.com/horagio/
Miro pet 9.5.2008 21:55
Brajki kaže...

Naravno da prate što se tu piše, uvijek mogu dobiti neku ideju i povratnu informaciju što (barem dio ljudi) želi čitati.

Ma jasno, nadam se da je to suvišno i objašnjavati...

Samo treba znati da je dug put do realizacije neke opširnije teme, pa mogu proći i mjeseci dok se ona napokon ne ugleda u Bugu.
Superbeast pon 19.5.2008 17:38

Ma ne znam bas dal Bug ima vremena za citat pisma nas "obicnih smrtnika"

Npr trebali bi se napravit neki natjecaj..

Moglo bi se:

Slozi jak komp za 6500 kn i osvoji Brand new GF 8800 GS OC-kanu

Ali dobro to su samo ideje

Ili npr neki kvizovi iz informatike tko prvi odgovori na pitanje dobi MP3 uredjaj 2GB

Tako nesto u tom stilu...

Ma mozete vi mene sad popljuvat koliko god hocete ali to ne bi bilo lose da je u Bugu,Bug bi bio vise citan (npr zbog nagrada) :P

Nadam se da nitko nema isti avatar kao ja..ako ima sry nisam znao
Batista pon 19.5.2008 20:03

Ima ljudi koji stvarno imaju super ideje, npr. da pišu o Linuxu, jeftinijim SLI, Crossfire grafičkim sustavima, onda rubrika " Uradi sam ". Recimo ja bih još dodao da češće pišu o modingu kučišta.

WWE
Dodinho pon 19.5.2008 20:08

Nisam siguran da li su bugovci obradili temeljitu recenziju svih paketa Windows Viste, volio bih da to učine, jer me malo zanima šta koja vista može, a ako želim igrati igre u DX10 moram imati Vistu.

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, Radeon X1600/1650 series
mali.ivica87 sub 24.5.2008 12:07
Gion kaže...

Želio bih kao temu broja nešto malo opširniji prikaz i sučeljavanje audio-programa,raznih alata za obradu audia kao npr.Sound forge,Sonar,Cool edit,Cubase i sl.O zvučnim karticama je pisano malo opširnije ali pravo  sučeljavanje  i  ozbiljne  recenzije na gore navedene programe u zadnje 3 godine nisam našao izuzev nekoliko članaka zasebno o nekim programima(Cubase).

O  Audacityju  pišete  svaki  broj..te  besplatan,te  ovo,te  ono...ajmo  malo  trgnite  se....

Potpisujem....i ja bi malo više čitao o tome!!!
mali.ivica87 sub 24.5.2008 12:25
Assassin kaže...

Bas bi mogli dat temu top sto ne-besplatnih programa! To se ne sjecam kad je bilo zadnji put ako je uopce bilo!

(vec dugo nisam otvaro torrent pa malo da dobijem ideja...)Namigiva

e ovo bi moglo biti zanimljivo široj javnosti.......

ja bi htio čitati o hakerima,ne sad da pišu kak se provali u neki sustav ili nekaj slično,al onak općenito bi bilo sasvim ok,da ljudi bar malo znaju o tome tko su hakeri,i što sve oni mogu napraviti.....nadam se da to još nekog zanima osim mene, jer koliko ja čitam bug, nikad nisam pročitao nešto o tome

btw:još se nisam naviknuo na ove nove funkcije, koje su nedavno dodane, pa zato još uvijek svakog posebno citiram

Edit:malo sam pretraživao o ovome, i vido sam da se t nekad davno, davno pisali o hakerima i takvim stvarima.....pa kad bi tu temu ponovili, naravno u suvremenom izdanju,jer je ono bilo davno

Armor ned 25.5.2008 16:58

Ljudi, napravite Ultimate gaming periferija test/upute!

Od miša do posebnog sjedala sa volanom, tj. kokpita.

Uključeno sa zvukom.

Nek ljudi vide na koje sve načine mogu poboljšati svoje gaming iskustvo.

I napravite tzv. ideal gamer most have!!

Ajmo BugovciCool

melkajk ned 25.5.2008 22:33

Još nisam prešao na Linux, a volio bih. Nisam power user, radim na kompovima 8 god. i mislim da je vrijeme da se taj OS popularizira iz ovih i onih razloga - od sigurnosti do pakosti bahatom Microsoftu. Razlog zbog kojeg još nisam prešao na nj je upravo  nesigurnost koju BUG-ovci mogu ispraviti kod velikog dijela ljudi tako da objavljuju više tekstova o alternativama, hakeraju, ''što u slučaju pada sustava'' itd. temama, a manje o cool gadgetima .