Audio i video uređaji

Pomoć oko odabira auto zvučnika

kekec01 ned 13.7.2014 21:11

Dvosistemski?? To bude dobro?? Nije baš da kužim skroz razliku između dvo,tro i četverosistemca ali ono. Predpostavljam da je ovo jeftinija varijanta?? Imaju li kakvu alternativu kod Alpine, Pioneera,Kenwooda??

I ovi 130.4 mi ne odgovaraju. Prednji su mi 10-e a ne 13-e {#}

Mislio si na ECX 100.4 ??

XXX-Man ned 13.7.2014 22:47

Googlaj za razliku :)

Dobri budu dvosistemski, ne brini :) A nešto od tog što si naveo neželim preporučivati pa u tom slučaju usporedi specifikacije ako znaš što treba gledati i biraj.

Krivo sam pročitao, jbg :) Onda 100.4 :)

auker pet 18.7.2014 13:58

Pozdrav!

Trebam zvucnike i mozda radio (cd-mp3...) za Hyundai Accent 2001. godiste. Radio koji imam je Kenwood KRC-178R (kazetofon, ali vecinom ionako slusam radio), zvucnici su isto Kenwoodovi (13 cm, neznam model). 2 zvucnika rade dobro, 2 se raspadaju.

Treba li mijenjati radio, trebaju li sva 4 nova zvucnika (mozda da 2 kupim sad, 2 kasnije)?

Sto bi preporucili za cim manju cijenu (a da donekle prosjecno zvuci, ne slusam glasno glazbu ako je to bitno), a sto bi bio neki best buy? U nedjelju mi je rođendan i rekli su mi da si nađem neki poklon do 100€ :-), a ostalo bi ja doplatio (pretpostavljam da se za 100€ nemoze dobro sloziti), po mogucnosti da sve skupa ne prelazi 2000 kn. 

Hvala na odgovorima.