Audio i video uređaji

Pomoć oko odabira auto zvučnika

Pacoo sub 23.11.2024 18:22

Kupio novi pionner radio i spojim ga sa jackom koji sam dobio dam kontakt i radio se upalio i kada sam auto ugasio i ponovno upalio radio ne radi vise..probao sam mijenjat zice zutu i crvenu i osugurac je dobar i na radiju i u autu

Rosoneri sub 22.2.2025 15:03

Bog,
Odlučim starim zvučnicima zamjeniti novim Autozvučnici ESX HZ6.2C...mežbrane polipropilen Premium u top klasu kazu 100 eu par... Zamjenim samo jedan da vidim kakav je ono nista jedva se cuje.. Jel moguce? Kao da je visoki samo niti tako se ne čuje a radi se o srednjotoncu tako da visoki nisam ni htio dalje. Montirati... Jel Moguce da su tako Losi ili rijesim negdje.. Probao okreniti zice ista stvar... Postavke ista stvar.. Ne razumije...imace je sub iza aktivni 1200 w edge... Multimedia naprijed montirana... Ano neko ima savjet molim, hvala

Rosoneri sub 22.2.2025 15:40

Multimedia je 128/64..kaze.mestar da trebaju omeksati, pa neznam dal se smijati ili plakati... Spojio zice direkt iz auta na zice od zvcnika sa malim konektorom jer one taman ulaze u zvučnik, stopice.. Mislio ga Montirat na adaptere ali kad sam vidio kako svira onako na prvu odustao.. Do drugog nisam ni dosao jer je ovaj totalno razocaranje... Iz auta su jedna zuta, jedna zuta crna a iz konektora crvena i crna.. Stavio crnu na zuto crnu a crvenu na zutu...