Windows ''7''

Niti znaš što je Aero niti imaš ikakvog pojma i uz to pričaš gluposti. Može li biti smiješnije od toga?

Imo sam priliku raditi na visti i sasvim pristojan os, samo sto zdere memoriju kao lud.
Sto se tice njegove velicine i nije nesto prevelik, ako pogledas koji kapaciteti diskova se nude danas.
Ja sam imao disk od 2GB kad se tek pojavio XP i koji je bio veliko s.... do SP1 ck i SP2.
Uglavnom,
vista ce na moj komp kad izidje SP2 kao sto je bilo i s XP-om, a sto se tice Win "7", po meni mogu pricekati jos 4-5 god.

Normalno da sam za sav mogući napredak i samo ću se prebaciti s Viste na novi Win pa kad bude bude,iako imam i sve prethodne verzije(ne baš sve)ali i čar ovog doba je u raznolikosti OS-a i mogućnosti biranja i dok je tako tehnologija ide samo naprijed a tome se uvijek veselim !!

Nigdje nisam nasao sluzbeno ali directx 11 se nece pojaviti u Win 7.

evo link
http://osbeta.org/koncepcja_windows_vienna____ja/art.54.pliki.htm
Ma vista i sve ostalo je sranje!!!! WinXp i Linux Rullez!!!

Niti znaš što je Aero niti imaš ikakvog pojma i uz to pričaš gluposti. Može li biti smiješnije od toga?

(-.-)
('')('')

A kako onda izjavljuješ:
"Samo Aero ždere 1GB RAM-a"
i
"Lijepo izgleda...divimo se...i samo se odjednom sruši!"
Niti Aero uzima 1GB RAM-a niti se bilo koji OS sam od sebe ruši.

ako uistinu DX 11 izađe za windows 7 ja ču se ubit svako malo moram kupovat novu grafičku pa jesu li oni ludi nije dovoljno kaj ču si morat kupit novu s DX 10.1 ako bi htio igrat lijepe igra no to još sve ovisi kako če DX10.1 išta popravit po pitanju grafe jer itko zna kako če uopče izgledat grafika s DX10.1?

To s 1GB je kad su svi efekti uključeni
Zašto se srušio neznam, ali je kasnije sve radilo normalno. O.K.?
(-.-)
('')('')

Neznam za tebe,ali meni se kod isklučivanja i uključivanja promjeni negdje za oko 100 mb opterećenje...

Neznam za tebe,ali meni se kod isklučivanja i uključivanja promjeni negdje za oko 100 mb opterećenje...

Be good! Be nice!!!!!!!!

nek ti bude...
(-.-)
('')('')

Evo, i Bill je rekao da će 2009 izać...

I čekaj jel ti stavrno misliš da vista nekaj valaj kad je Microsoft već njavaio izlazak drugogo Os-a, pa pogledaj samo koliko godina je bio XP i sotao a vista je tek ogdinu dana i već je najvaljen novi os

Ja ne serem. Pišem.
Što se tiče RAM-a, da, treba ga dosta, ali RAM je jako jeftin.
CS2 i Nero radi sasvim fino. Politika izlaženja je 3 godine svaki novi OS. To nema veze s kvalitetom XP-a ili Viste već idejom Microsofta da će od sada svake 3 godine izdavati novi OS.

Dobro, ali daj malo razmisli kakava je to politika,ha? Koliko će onda valjat svaki taj os? Microsoft je već napravio jako veliku pogrešku sa izdavanjem Viste jer dosta nedorađena i nestabilna, prema tome smatram da ništa ne valja. Nemoj ogovriti da se windows nemože srušiti sam od sebe ako se to tebi nije desilo ja znam jako puno ljudi kojima se vista konstantno ruši sama od sebe i to nije do kompa nego do os-a jer Linux i Xp na tim istim kompovima rade besprijekorno.

Politika? A čuj, možda imaš pravo jer je to možda prečesto, ali u 3 godine zaista se može mnogo napredovati. Linux distre izdaju se svakih 6 mjeseci.
Problem kod Winsa je što koštaju.
Međutim uskoro ćeš kod Winsa birati i plaćati samo određene feature.
Rušenje samo od sebe uistinu nisam nikad vidio. Uvijek postoji jako dobar razlog za to.

Nisam znao u koji trugi thread da ovo stavim, pa evo ovdje:
sto sve moze vista:
http://blog.codeville.net/2008/03/13/unexpected-feature-in-vista-sp1/
sljedeca verzija win-a ima da sredi najvecu zelju svih missica, glad u svijetu :)

Sad će Microsoft izdavat novu verziju Windowsa svakih par godina dok ne pogodi kao što je pogodio s XP-om 2001. Ja ću samo lukavo promatrati i čekati pravi trenutak za ubod novih Windowsa, a ostali neka troše novce.

Jedan moj poznanik još koristi OS/2 Warp. Kaže da još nema OS-a koji bi mu opravdao ulaganje. Ovaj savršeno ispunjava njegove potrebe.

Vista nije šit,a to šta je ona bila tako zakasnila je zato što se radilo na xp sp2,microsoft je još prije xp-a izbacivao windowse svakih tri godine,pa ta teza da i sami misle da su windowsi ne drži vodu...

Ovaj naslov sigurno mnogima ne pali lampicu...evo odgovora:Radi se o verziji windowsa koja će izaći 2009 otprilike,ali to je zasada dovoljno da kužite o čemu se radi na slijedećim linkovima:
http://windowsviennahr.xphpbb.com/index.php
http://windowsviennahr.xphpbb.com/index.php
http://www.windows7forums.com/
još puno toga možete saznati na siteovima kao BOL,TGdaily,the inquirer...
Samo molim da nebude spamova kao da prvo poboljšaju vistu...
Volio bih da ako netko može naći link za downloadanje te prve beta verzije da nam reče i podijeli ga,tako da svi isprobamo!
I zato vam samo velim:''HYPE ON!''

Politika? A čuj, možda imaš pravo jer je to možda prečesto, ali u 3 godine zaista se može mnogo napredovati. Linux distre izdaju se svakih 6 mjeseci.
Rušenje samo od sebe uistinu nisam nikad vidio. Uvijek postoji jako dobar razlog za to.

Heh, ima tu istine, ali nisu ti zahtjevi tako strašni. Osim toga, nudi se neke stvari za to. I za Compiz trebaš 3D karticu.

Heh, ima tu istine, ali nisu ti zahtjevi tako strašni. Osim toga, nudi se neke stvari za to. I za Compiz trebaš 3D karticu.

M Vista ne vrijedi niš.. Samo Aero ždere 1GB RAM-a. Nebi ju uzela ni da mi ju neko da mukte. Dobila mi frendica novi laptop s Vistom. I gledamo jmi to.. Lijepo izgleda...divimo se...i samo se odjednom sruši! Ako je Vista ovakva kakvi će tek biti WindowsVienna(7.0)?? To će trebat 4GB RAM-a da se može uopće pokrenut, 50GB na disku samo za Windowse... Trebat ćemo imat kompove ko oni iz NASA-e...
(-.-)
('')('')