Bes7 pet 24.4.2009 21:18

igra je super ako izostavite dovoljno vremena pa cak i ako IMATE dovoljno vremena da ju igrate (ne preporuca se za vrijeme skole ili dok radite jer vas moze uvuci u nevolje kao mene npr.), i dovoljno je imati volje i strpljenja!!!!

igra mi se dopala, igrao sam je 3 godine, ali dosadila i nemogu više, igrao sam na minimalno 34 servera

LupusInFabula uto 14.7.2009 11:54
hogar strašni kaže...

igrao travian prošle godine i to mi je bila prva ali i ZADNJA online igra...tak sam se navukao da nisam po noći spaval jer sam stalno pazil tko će mi zaskočit sela, sve do prije odlaska na more...za vto vrijeme su mi na selo pazili igrači iz saveza...kad am se vratil, nakon tri tjedna, savez je bio u rasulu, i onda sam konačno došao k sebi i vratil se u real world...kak te igre mogu zavest, to je užas...od tada samo ponekad odem na belu na playtoy i to je sve...vani je tak lijepo vrijeme tak da idem van :))

Pravo veliš hogare. Upravo na bugovom forumu sam i kliknuo na link koji me uvukao u taj "prokleti" Travian. Negdje prošle godine osmom mjesecu - godišnji, dosada itd. I zaigrao na hr1 serveru i pičio sve do kraja, prije 3 dana!! Proklinjem dan kad sam kliknuo na taj link! 

Nema šanse da više ikad zaigram, prokleto zarazno čudo  koje ti može zeznuti RL. Ljudi bjež'te od Traviana koliko god možete.