Travian

MorciTheCroat oces me staviti pod zastitu?

MorciTheCroat oces me staviti pod zastitu?

srdjanFKB

ne

glupa igra ko picka, dosadna vrlo

Travian je dosadan.. Ikariam je 100 puta bolji..

ikariam, tanoth i mybrute
travian mi pojeo živaca na tone...
prejadno

sad sam trenutno drugi na ba2 i na hr2 sam četvrti

igrao travian prošle godine i to mi je bila prva ali i ZADNJA online igra...tak sam se navukao da nisam po noći spaval jer sam stalno pazil tko će mi zaskočit sela, sve do prije odlaska na more...za vto vrijeme su mi na selo pazili igrači iz saveza...kad am se vratil, nakon tri tjedna, savez je bio u rasulu, i onda sam konačno došao k sebi i vratil se u real world...kak te igre mogu zavest, to je užas...od tada samo ponekad odem na belu na playtoy i to je sve...vani je tak lijepo vrijeme tak da idem van :))

jedino ako cu se sa tim smarat

prejadno

prejadno

Igram Travian, ali mi je na kraj pameti da do 3 ujutro gledam tko će me napasti, svratim ujutro u podne i navečer, stavim neš graditi i to je to

prejadno

lol opet sam se zarazio....
Vidi sreće, uplatio sam 20 zlata, a oni mi dali 60... ROFL! Neka greška na serveru

ja zarađujem zlato preko referal linkova

Igra li ko na hrx?

Igra li ko na hrx?

igram ja, koji ti je nick ?

i ja igram na hrx :)

je li ova igrica nešto slično igrici Cossacks - kako sam mogao pročitati na ovim uputama na stranici??

ne

igram ja, koji ti je nick ?

Moj nick tamo je TheFijakers

@ DaNiTo : da, nick mi je isti.

I ja igram na hrx-u nick mi je BULL93 tek sam se registrirao prije 2 tjedna pa mi je pop samo 400.

@ DaNiTo : da, nick mi je isti.

ok, kad budes online, nick mi je isto peraja ;)
ja sam to igro al da me igra oduševila i nije baš zato što je tako dosadnaaaaaaaaaaaaaaaaa