fromcelltohell ned 30.9.2012 10:16
Forsell kaže...

pa valjda sam ja jedini takav baksuz ti iz prve ubijes sigija i dobis uniqee armor,moj frend ga je dobio iz 2.,a ja valjda sigaca ubijo 150 puta i nista

LoL,pa nisam ga samo jedared ubio xd Ali noćas iz prvog puta sam dobio oklop.

Nego,identificirao sam Bearach Tormentor Unique Bow,pa da podjelim s Vama

njegove statse:

docich čet 4.10.2012 12:39

pozz

koji je boss poslije sigija i koji je lvl. ima li zainteresiranih za skupljanje xp. vec igram nekoliko mjeseci i nikako da napokon skupim sve dijelove za wand od vile. jel valja sta taj wand. ima li tko specifikacije.

boxer čet 4.10.2012 12:57
docich kaže...

pozz

koji je boss poslije sigija i koji je lvl. ima li zainteresiranih za skupljanje xp. vec igram nekoliko mjeseci i nikako da napokon skupim sve dijelove za wand od vile. jel valja sta taj wand. ima li tko specifikacije.

Poslije Sigrismara sljedeći boss je Gorga 40 lvl koji je došao u dodatku Atlantis.

Igram od 6 mjeseca, imam 3 lika i nisam još skupio sva 4 dijela za vilu. Fali mi samo dijamant, a kada se dobije imaš samo vilicu koja leti oko tebe i 25% ubrzanje u naseljenenim područjima i ništa više. Jedan od featura igre koji i nije baš koristan za samo igranje.

docich čet 4.10.2012 15:35

hvala. ma vidim da svi imaju tu vilu pa zato. a taj gorga koji je min lvl za njega potreban a da se ne izgine odmah :). sigurno je lijepi xp kad se ubije.

vrlo je slican diablu po meni i malo bolji jer ima elemente koje nema diablo. u pravilu ne trebas nista placat ali ces se namucit sa farmanjem :). ja osobno ne placam i stvarno se moze.

boxer čet 4.10.2012 19:16
docich kaže...

hvala. ma vidim da svi imaju tu vilu pa zato. a taj gorga koji je min lvl za njega potreban a da se ne izgine odmah :). sigurno je lijepi xp kad se ubije.

vrlo je slican diablu po meni i malo bolji jer ima elemente koje nema diablo. u pravilu ne trebas nista placat ali ces se namucit sa farmanjem :). ja osobno ne placam i stvarno se moze.

Ma Gorga se većinom farma u grupici, možeš probati i sam ali će ti trebati duže vremena i dosta healtha i esencije. Što bi se mučio, upadneš u grupu i odete i za 1 minutu je riješite. Daje oko 10 000 expirienca po killu. 

fromcelltohell pet 5.10.2012 20:35

Evo,identificirao sam Chestplate of Eternal Ice.

1500 CoT je trebalo,pas mater XD

A,dobio sam ukupno 275 armora,20 štete i 4 slota za gemove.

Stari oklop je bio 347 armora,112 healtha i 2 slota

U biti sam isprofitirao za štetu i ajd' ti slotovi nisu za baciti.

Ipak,stari oklop čuvam,žao mi kristala koje sam potrošio za identif.

boxer ned 7.10.2012 20:18
fromcelltohell kaže...

I ako ste veći level i dobijete Cooper Key,nemojte ga škartati.

Možete u Hagastove Grottu dobiti u škrinjici 50 Andermanta ili 15 CoT

Nije za baciti,zar ne? {#}

Da,  ali nekada zna izbaciti potpuno nebitne stvari kao meni danas, jedan health potion i 2 prstenčića. Ali uglavnom izbacio Andermante i CoT.

Da nebi bilo da samo ti znaš samostalno ubiti Gorgicu...{#}

fromcelltohell ned 7.10.2012 21:34

XD Da ne bi bilo da samo tebi super ide farmanje CoT-a :P

I na Grimmagu sam dobio Unique Chest Armor.

990 CoT treba za identifikaciju XD

Inače je to Scutu's Hunting Cloack i daje 25 Damage-a,4 slota,33 Armora i +10 Critical Hit Chance

boxer čet 11.10.2012 14:31

Evo tek sada vidim da na stranicama i službeno stoji da će biti nova klasa i nove mape. Pretpostavljam da će nove mape biti postavljene u donjem dijelu glavne mape koja još nema nikakvog sadržaja.

boxer čet 11.10.2012 15:47

Odlično, kada se vratim sa posla baš ću da vidim na što sada liči chat. Dosadašnji je bio sranje, spam, bot chat i sl. Raja je od samog starta igre prigovarala na chat i davala razne sugestije, ali tek sada idu promjene. Također me raduje što su malo balansirali level cap u PVP da i slabašniji likovi mogu biti konkurentniji. Također mi se znalo desiti da uletim u pvp meč i sam napravim oko 35 killova jer me ubaci sa slabijim igračima i obratno kada se pojavi pay to win igrač sa crvenom esencijom.

Također je super stvar što su ubacili language filter, da se riješimo dosadnih Rusa i Poljaka.