boxer čet 13.9.2012 20:12

Napokon su uveli NORMALNI log out u klijentu da kao svaki normalni igrač s više likova na istom accountu možemo izabrati drugog karaktera.

@FCTH - invitaj me u guildu i na Grimmagu. Ovi na Hereduru nisu baš nešto aktivni.

boxer pon 24.9.2012 11:31
fromcelltohell kaže...

Evo,maloprije mi ispadne žuta oštrica na Grimmagu.Jest da je 6 levela manja,ali vjerujem da će se isplatiti identifikacija.

Možeš li baciti SS Hengest Revenga da vidim da li se uopće treba truditi identificirati tu sjekiricu s obzirom da sam identificirao Spider-leg Axe.

boxer pon 24.9.2012 13:27
fromcelltohell kaže...

Evo kolega,BTW nemam ju odavno,sreća pa sve SS-ove spremam u Workmap XD

Pa i nije loša, malčice slabija od Spider-leg Axe i 2 socketa manje, ali ima fin attack speed. Taman za PVP u rangu do 30 lvl.

Imam DK 28 lvl i zadržavam ga na levelu i sa njim samo igram pvp arenu, dobio sam 5 unique za njega pa ih polako otključavam i farmam u Slifmooru.

Dalthor pon 24.9.2012 15:37

još uvijek mi u banci sotji onaj neki tyrimon fragment za ulazak u one neke posebne dungeone. zanima me u kojem je to dungeonu najbolje iskoristiti?

Sad sam level 25 pa dal da ga još čuvam ili se ionak ništa nemože dobit u tome? 

boxer pon 24.9.2012 15:56
Dalthor kaže...

još uvijek mi u banci sotji onaj neki tyrimon fragment za ulazak u one neke posebne dungeone. zanima me u kojem je to dungeonu najbolje iskoristiti?

Sad sam level 25 pa dal da ga još čuvam ili se ionak ništa nemože dobit u tome?

Na tom levelu se i neisplati, no ako ga već imaš možeš ući da vidiš  šta ima u dungeonu. Ja sam bio u dva i radi se o relativno kratkim dungeonima punim neprijatelja koja napadaju grupno i daju dosta bolju opremu ali mislim oko 15 lvl, ispravite me ako griješim. Uglavnom vrlo dobra stvar na početku jer možeš dobiti dobre opreme.

Ima ukupno 3 dungeona u koja se ulazi sa T. fragmentom, prvi u   Darbmooru, drugi u Swerdfield pastures i treći u Kingshillu - Forgotten spas of Collisium (preporučeni lvl 15 - 3 igrača).

boxer čet 27.9.2012 09:17

Ekipa, 40-ti sam lvl, malo farmam CoTe za legendary gear i polako Q1 i zanima me gdje se još ima pronaći unique itema u igri?

Khalys daje unique samo na paralelu, šta je sa Sigrismara, Herolda i Gorge?

Žao mi je što mi je ovaj Spellweaver na drugom serveru gdje nemam sa kime malo ozbiljnije i organizirano ići napasti ove bossove na hard modu...jbg

Guilda nam je slabo aktivna, a Q1 počinjem mrziti zbog glupave ekipe, jer se nakon 20 minuta kada se oformi ekipa uvijek 1 ili 2 nađu da razjebu Q1 i napuste ga na samom ulazu.

Imam osjećaj da namjerno zahebavaju ekipu i zna se počesto dogoditi...

Ima li koje jače oružje za Spellweavera od legendary wand-a ili staffa, neki unique kojeg bi bilo zgodno potražiti?

fromcelltohell čet 27.9.2012 12:00

Sigi,Herald i Gorga znaju dati Unique iteme na Hard Mode-u,to znadem jer sam pitao ekipu otkud im ti itemi.

Ne brini se ništa,sad kroz koji dan ću ja svojeg novog archera na Hereduru dotjerati u red pa ćemo ići skupa u fight:)

39. lvl sam,treba mi još malo do 40. i dosta CoT za identifikaciju opreme.

boxer čet 27.9.2012 12:30
fromcelltohell kaže...

Sigi,Herald i Gorga znaju dati Unique iteme na Hard Mode-u,to znadem jer sam pitao ekipu otkud im ti itemi.

Ne brini se ništa,sad kroz koji dan ću ja svojeg novog archera na Hereduru dotjerati u red pa ćemo ići skupa u fight:)

39. lvl sam,treba mi još malo do 40. i dosta CoT za identifikaciju opreme.

Javi ako hoćeš danas da malo tučemo Gorgu na Hereduru da nabaciš lvl, namjestit ću Skype.

Btw, najavljuju još neke sadržaje u igri, danas su pogasili servere radi održavanja, a na fejsu su objavili par sličica sa nekim medom sa močagom i košnicom, izgleda opako.  {#}

boxer čet 27.9.2012 12:33
fromcelltohell kaže...

ma hoću,naravno:) samo reci kad ćemo?

sad moram kod frenda ići,komp mu je u rasulu pa da vidimo jel se da šta....

Radim do 17.00 sati, pa kada se vratim kući eto me online, osim ako baš nešto ne iskrsne...

boxer čet 27.9.2012 12:57
fromcelltohell kaže...

ok,čujemo se navečer onda:) upali Skype tad xd

BTW,imam Legendary Blade Bow,Gorga mi izbacila,ali mi fali još skoro 700 CoT za identif.

Nikada mi nije izbacila legendary gear, uglavnom extraordinary, magic i hrpu improved.

Btw, evo došao je mali update igre, dodali su jedan dungeon "Eternal Grove" u kojeg se ulazi sa mape Slifmoora. Malo sam ušao i radi se o idiličnoj šumici sa simpatičnim živuljkama.

Dobili smo i par kozmetičkih promjena, sada je na prijašnjem log out X dugmetu postavljene opcije za izmjenu likova na accountu, izlaz iz igre i settings, a na oružja sa socketima su animirali gemove radi lakšeg raspoznavanja ubačenih gemova. Igra napreduje, baš kada sam se zamorio evo malo poboljšanja. {#}

Dalthor pet 28.9.2012 19:11

nice, to ti je valjda nagrada što si bio uporan do 5 ujutro :).

ja dosad dobio dvaputa heredurs fortune u nekih 20ak puta ubijanja heredura, i spider-heart staff od jednom sto sam ubio arachna queen (ili kak se vec zove).

fromcelltohell ned 30.9.2012 03:45

Opet se isplatilo ranojutarnje farmanje xd

Išao odraditi daily quest za 250 knjiga,pozvali me neki Turci u ekipu za Sigija hard i....

prvi put kad smo ga ubili ispade mi unique armor za koji treba "samo" 1500 CoT za identifikaciju :P