HRT 3 i HRT 4 na DVB-T-u

Pa HRT HD promo (ako na to mislis) ti vec radi. Moras samo imati DVBT MPEG4 tuner i naci ces ga.

Ja jucer gledam tv oko 11h kad mi odjednom nestane slike na svakom programu.
Onda ja skeniram,nade mi te nove programe,samo sto mi je onda na DOMAtv bio hrt1,na hrt2 rtl...uglavnom potpuni kaos.
I tako ja pokusavam pola sata namjestit programe da budu "normalni",ali nista.
Pa vidim u opcijama "Resetirati na tvornicke postavke" i kliknem ja na to.
Opet odem skenirat i nade mi sve samo sto su bili pomijesani na listi(slaganje programa na recieveru je uzas).
I u 15h ja napokon sve to namjestio kad mi se odjednom pojave hrt3 i hrt4 i opet mi svi programi bili pomijesani...
Od tad jos nisam upalio tv,nemam volje za ponavljanje cijelog postupka...

Pa HRT HD promo (ako na to mislis) ti vec radi. Moras samo imati DVBT MPEG4 tuner i naci ces ga.
Pokriva i dostupno u svim regijama?
Nisam to primjetio na MPEG4 tunerima.

Neznam jeli u svim regijama, u Splitu je, a koliko znam u svim vecim gradovima isto.

Da li se zna da li će i kada ovi već spomenuti kanali doći u ponudu MaxTv-a?

čekaj jel ce nam sad oni vratiti ove normalne programe hrt1, hrt2, rt, i novu ili mi tamo nesto moramo oko mux-a namjestat

Hvatam ga ja ali nikad ništa na njemu.

Nacekat ces se za nesto pametno na njemu vidit xD

kako da prebacim na mux A ??? iMAM vivax

molim vas samo jedno pitanje???
Jel se emitira HD (bilo koji program) sa Biokova!
hvala lijepa

Sa Biokova nije, jer ja pratim sa tog odašiljača.... ja čak ni MUX A nemogu uhvatit...hebem im sve

pa nenamjerava se preći na mpeg 4, nego na hd znači na part 10
Opet brkaš pojmove. Malo si pogledaj što je što.
HD signal se kodira u MPEG-4 formatu, a SD signal se kodira u MPEG-2 formatu.
ja brkam ?
ja sam na pisao, da se ne namjerava preći na bilo koji mpeg 4 nego na isključivo part 10
da znate čitat bili biste pametniji

DomaTv mi izgleda pristojno na lcd tv-u koji je 16:9.
Na tv kartici sa 4:3 monitorom imam zacrnjenja gore i dolje...jeli to program ide 16:9 u eter?
Volio bih da jest .
-----------------------------------------------------------------------------------
Druga nejasnoća teme, ti ljudi što spominju nestanak prijašnjih programa,kao da su svi na vanjskim risiverima.
Ja sa unutrašnjim u tv-u ništa nisam tražio,sve bilo poredano...nemam pojma o tom "muxanju".

Živi u strogom centru Rijeke, antena u zgradi usmjerena na Učku. Susjeda do mene hvata sve nove programe, ja nikako dali to ima neke veze sa markom tunera ili je to do antene, moja je vanjska a njena ona kućna obična. Mislim logično bi bilo da ja hvatam bolje nego ona, zar ne?? Hepl..

Ja sve programe pratim sa Učke,imam 2 riblje kosti jedna je za dnevni boravak a druga za moju sobu,oba televizora su Lcd sa integriranim dvb-t tunerima,preskenirao sam još u ponedjeljak ujutro i odmah je našlo sve šta se emitira sa Učke...Hrt1,Hrt2,Rtl,Nova,Rtl2,Doma Tv,Kanal Ri,Nit,RiTv,Tv Nova Pula,Kapital Network,Hrt3 i Hrt4...

Ja neznam za vas ali tek sam sad skuzio da pise DBV-T-u umjesto DVB-T-u

DomaTv mi izgleda pristojno na lcd tv-u koji je 16:9.
Na tv kartici sa 4:3 monitorom imam zacrnjenja gore i dolje...jeli to program ide 16:9 u eter?
Volio bih da jest .
-----------------------------------------------------------------------------------
Druga nejasnoća teme, ti ljudi što spominju nestanak prijašnjih programa,kao da su svi na vanjskim risiverima.
Ja sa unutrašnjim u tv-u ništa nisam tražio,sve bilo poredano...nemam pojma o tom "muxanju".
Ja imam taj problem sa sport klubom, znaci svi ostali programi su ok, samo je taj zatamnjen sa strana :S
imam obicni tv, ja mislim da je format 4:3, moze li se to kako namjestiti

ma znam, mijenjali su 2 put naslov i dva put krivo -.-"

ma znam, mijenjali su 2 put naslov i dva put krivo -.-"

evo meni vratili ove stare programe samo mu treba 100 godina dok prebaci na rtl ili novu dok prije nije bilo tako

evo meni vratili ove stare programe samo mu treba 100 godina dok prebaci na rtl ili novu dok prije nije bilo tako
A totalno su zeznuli te Muxeve, sad samo fali da budemo na granici između 7 i 8 bandwitha pa će se prebacivat 8 h sa hrt 1 na 2

Moze li mi netko, ikako pomoci da nađem programe na TV-u, jer od jucer imam samo HRT3 i 4, RTL2 i doma TV.
Kako nemam riblju kost na krovu, koristimo sobnu antenu. Moze li detaljan opis kako se to radi, i kako se odabire A ili B.
Plavusa :), pa pomagajte!
TNX
Okreneš antenu prema Josipovcu ili Bilju i provrtiš skeniranje, to ti je ujedno i način kako "odabrati" Mux. Oba odašiljača imaju Mux A a ako hvataš programe koji su na Mux B (HRT3, Doma itd) znači da primaš dobar signal sa biljskog odašiljača i trebala bi imati i programe iz Mux A (HRT1,2..) samo moraš provrtit skeniranje, automatsko ili ručno.

kako da ja prebacim sa mux B na mux A??
help pls.. nekuzim ovaj dvb-t ili kako god se zove......

e da...ja nemam uopce onaj kapital net nit sam ikad imao,u cem je problem? i trenutno mi samo nade hrt 1 i 2 novu i rtl....
sto znaci da necu moc gledat ni ove nove koje ce dodat ili ?

Meni baš sinoć bilo dosadno i stisnem 8 da vidim Kapital Net kad ono HRT3 WTF!?.
Pregledam listu programa i vidi HRT3,4 Domu i RTL2. Niti sam skenira samo mi je ubacilo a telka je lg32lh3000

Imamo isti tv, također nisam ništa tražio, samo se pojavilo.
Samo nitko to nezna objasniti. Očito stvar tunera.

Ovako, ja sam iz Šibenika i koristim Gigabyte u7000 digitalnu tv karticu i gledam tv preko PC-a sa sobnom antenom, a program za gledanje tv-a mi je Windows media centar. Bez problema mogu uhvatiti hrt 3, hrt 4 ,kapital net rtl 2, doma tv, vox, gradska tv i tv šibenik....Pokušavao sam i ručno pretraživanje programa da nađem hrt1, hrt2, rtl i novu tv, ali bez uspijeha....Ako netko zna kako da napravim da mogu gledati i te programe neka pomogne...Hvala

Ovako, ja sam iz Šibenika i koristim Gigabyte u7000 digitalnu tv karticu i gledam tv preko PC-a sa sobnom antenom, a program za gledanje tv-a mi je Windows media centar. Bez problema mogu uhvatiti hrt 3, hrt 4 ,kapital net rtl 2, doma tv, vox, gradska tv i tv šibenik....Pokušavao sam i ručno pretraživanje programa da nađem hrt1, hrt2, rtl i novu tv, ali bez uspijeha....Ako netko zna kako da napravim da mogu gledati i te programe neka pomogne...Hvala
Zakreni antenu.
Sad su malo programe premjestili pa je potrebno HRT1,2 RTL i novu na novim frekvencijama tražit, frekvencije nađi na stranici od hrt-a

Imamo isti tv, također nisam ništa tražio, samo se pojavilo.
Samo nitko to nezna objasniti. Očito stvar tunera.
Bitno je da su oni tu. Ja od 5 mjeseca nikad nisam imao problema s digitalnim signalom, antena usmjerena bila na Brač a sad je na Labišnicu. Dok kumovi iz kaštela jedva gledaju DTV i često im puca slika.
Kad če onaj Hd promo početi s radom?