Sport

Kutak za ljubitelje Formule 1

loky4i4 pet 21.3.2025 19:40
deepshitcro kaže...
Stize nagodinu u crveni tabor, taman odpreme lewisa na modnu pistu i dovedu pravog trkaca. Jedino bi si trebao dovuci i stratega jer na tom polju pomoci nema... XD

hahah sanjaj. Nagodinu Lewis osvaja titulu.

Chronosus sub 22.3.2025 09:17
mihi999 kaže...

Max opet sa traktorom radi cuda :P

A za Lewisa... i corava koka nade zrno :)

Cekamo prave kvalifikacije i pravu utrku a ne sprint.

Max, Max super Max !!!!!

I što sad prijatelju? Jel možeš nakon ovakve utrke priznati da nisi u pravu?

In other news: Stroll u sprint utrci završio 13 sekundi ispred Alonsa.

Tsunoda uspio izdržati Kimijev pritisak i završio i ispred njega i Norrisa. 

Zapravo mi je drago za njega što nije popio taj metak prelaska u Red Bull, trebala je (još jedna) mlada nada da pokaže koliko je RB zapravo težak auto za savladat.

mihi999 sub 22.3.2025 16:41
Chronosus kaže...
mihi999 kaže...

Max opet sa traktorom radi cuda :P

A za Lewisa... i corava koka nade zrno :)

Cekamo prave kvalifikacije i pravu utrku a ne sprint.

Max, Max super Max !!!!!

I što sad prijatelju? Jel možeš nakon ovakve utrke priznati da nisi u pravu?

In other news: Stroll u sprint utrci završio 13 sekundi ispred Alonsa.

Tsunoda uspio izdržati Kimijev pritisak i završio i ispred njega i Norrisa. 

Zapravo mi je drago za njega što nije popio taj metak prelaska u Red Bull, trebala je (još jedna) mlada nada da pokaže koliko je RB zapravo težak auto za savladat.

Gle Maxa sa traktorom, njegovog kolegu i ove ostale sa odlicnim autima :D

Max je ko Casey Stoner na Ducatiju iz 2007, gura taj auto da ide brze.

Hamilton je pokazao kolko je los dok je auto los i nemoze iz njega izvuc nista. Jedino sto zna je vozit se naprijed sa ogromnom prednoscu u najboljem autu.

Daj Maxu McLaren i vjerujem da bi ih sve ostavio za sekundu.

Krellac sub 22.3.2025 21:08
mihi999 kaže...

Ne razumin što imaš od ovakvih djetinjastih objava. Tu si ka i ovaj dubokosranje koji veze o F1 nemaju i samo im je na pameti izazvat kavgu među ljudima. Srećom malo tko reagira na način na koji bi ste vi tupeta željeli. Koliko ti je godina? Aj popit mliko i u krpe. Kasno ti je.

Memphis ned 23.3.2025 00:11
robogo kaže...
Memphis kaže...

Gori je od Pereza. 

Pa i nije baš.

Ne znam po čemu je tebi bolji od Pereza. Već drugu utrku je zadnji ne znam baš da je Perez imao takav score u godinama koje je proveo u RB-u.

rooswelt1991 ned 23.3.2025 09:42

Jbg taj bolid je hero/zero. Jako težak za voziti, čak se i Max muči s njim. Rekao je i Max da bi Lawson vjerovatno bio brži u sestrinskom bolidu nego u svom.

Šteta za utrku da se Landu pokvarile kočnice. Inače relativno dosadna utrka...
Stvarno nam trebaju puno mekše gume. Piastri je vjerojatno mogao cijelu utrku odvesti na hardu...

Krellac ned 23.3.2025 10:35

Dosadna utrka. McLareni za sada u prednosti. Mercedes, RB i Ferrari tu negdje. A Ferrari ni ovu trku bez problema, ako nije pit wall onda su vozači. Leclerc oštetio sebi prednje krilce, a izgleda i Hamiltonu mijenjač.

Krellac ned 23.3.2025 12:44

Komedija od momčadi. Hamilton DSQ zbog podnice, a Leclerc zbog manje težine. Podnica se više trošila zbog većeg downforcea do kojeg je došlo nakon nepotrebne izmjene setup-a, a Leclercov bolid je bio lakši od dozvoljenog izgleda točno za onaj komad koji mu je nedostajao nakon sudara. Znači... da su ostavili Hamiltonov bolid kakav je bio na Sprintu i da su Leclercu mijenjali prednje krilo do ovoga ne bi došlo.

markma ned 23.3.2025 14:25

Ova F1 vec duze vremena je nezanimljiva. Dogode se izuzeci (kad je kisa), ali sve u svemu lose. Da sam platio kartu i ono gledao ne znam da bi vise ikad otisao. Buducnost vidim jedino ako uvedu prskalice pa cca svako drugu trku ai ih upali.

Gnjavator ned 23.3.2025 15:17
Krellac kaže...

Komedija od momčadi. Hamilton DSQ zbog podnice, a Leclerc zbog manje težine. Podnica se više trošila zbog većeg downforcea do kojeg je došlo nakon nepotrebne izmjene setup-a, a Leclercov bolid je bio lakši od dozvoljenog izgleda točno za onaj komad koji mu je nedostajao nakon sudara. Znači... da su ostavili Hamiltonov bolid kakav je bio na Sprintu i da su Leclercu mijenjali prednje krilo do ovoga ne bi došlo.

Lecelrcu su pridodali na izmjereno koliko je teško to što je otpalo pa je opet prelagan ispao.