Sport

Kutak za ljubitelje Formule 1

sudy_freak pon 10.3.2025 09:33

Drive to Survive - dobra je za one za koga je.

S obzirom da mi koji sezonu pratimo doslovno sve, za ovu Netflixovu pizdariju mi jednostavno nismo ciljna skupina.

Prenapuhano preseravanje za uglavnom američko tržište.

Ali svejedno volim pogledat kao uvertiru za sezonu.

Posmatrač pon 10.3.2025 10:43
sudy_freak kaže...

Drive to Survive - dobra je za one za koga je.

S obzirom da mi koji sezonu pratimo doslovno sve, za ovu Netflixovu pizdariju mi jednostavno nismo ciljna skupina.

Prenapuhano preseravanje za uglavnom američko tržište.

Ali svejedno volim pogledat kao uvertiru za sezonu.

Ovo je prva sezona od koje sam odustao....Tehnicki fenomenalno ali sadrzaj.....

blackened_bm pon 10.3.2025 11:13
Promster kaže...

A mi koji smo uzeli F1TV Pro ćemo popušiti kitu za ovih 6 devices s kojih se može gledat? 

Kak mi mogu to ukinut usred pretplate, nakon kaj sam uzeo?

Ja ne kužim za kolko uređaja će sad biti Pro? Ne nadjem taj info, samo da je premium sad za 6.

DaNiTo pon 10.3.2025 11:47

ima nas svakakvih,ja recimo samo utrku gledam,kvalifikacije sam prestao gledat,a i sprint utrke...

cak ni dodjelu pehara ne gledam...a ovo prije sezone i oko samih vozaca uopce ne pratim...

Promster pon 10.3.2025 12:27
blackened_bm kaže...

Ja ne kužim za kolko uređaja će sad biti Pro? Ne nadjem taj info, samo da je premium sad za 6.

Da...Ne znam. Čekat ću sad prvu utrku da vidim hoće li nas izbacivati van ako gledamo na više uređaja istvremeno.

S tim da, jebo ja njima sve po redu, kaj trebao bi platiti Ultimate? A više od pola tih feature-a nije dostupno za većinu uređaja.

EDIT: Navodno 1 uređaj.

sudy_freak čet 13.3.2025 09:26
volegradele kaže...
Amo jos malo o F1 TVu..

A i tvoj doprinos je ogroman.

Jel vezano za F1 - je.

Jel ti se sviđa - ne.

Jel moraš komentirat - ne.

Hoće se išta promijeniti zbog tvog komentara - neće.

Btw. vjerojatno će support kasnije doći za 4k na ostale.
Ali koji fak, jazavci.

Chronosus čet 13.3.2025 10:17
Promster kaže...
blackened_bm kaže...

Da...Ne znam. Čekat ću sad prvu utrku da vidim hoće li nas izbacivati van ako gledamo na više uređaja istvremeno.

S tim da, jebo ja njima sve po redu, kaj trebao bi platiti Ultimate? A više od pola tih feature-a nije dostupno za većinu uređaja.

EDIT: Navodno 1 uređaj.

Još gore, i dalje se ne može skinuti AndroidTV aplikacija kroz store, već se mora sideloadat i na AndroidTV-u i starom na Fire sticku.

Promster čet 13.3.2025 10:38
Chronosus kaže...

Još gore, i dalje se ne može skinuti AndroidTV aplikacija kroz store, već se mora sideloadat i na AndroidTV-u i starom na Fire sticku.

Ma ja na LG-u također nemam APP, a ne možeš ni sideloadat, i onda gledam preko browsera. 

Smeće im je usluga.

Promster pet 14.3.2025 09:16

Evo samo update na ovo smeće od F1TV-a.

Probudio sam se ranije danas pa ajde da odgledam kolko još mogu. Imam LG B2 i do sad sam gledao na TV-u preko browsera, testiranja isto tako, radilo je normalno. Mislim da su mjenjali player, jer ove snimke mogu gledat, utrke prošlih sezona itd...

Ujutro probam ne radi, ne želi pokrenuti stream. Probam na Mac-u, Chrome (tam bi kao trebalo biti i 4K po nekim tablicama), tu pa nema ni opcija da podesiš kvaliteu. 

Na kraju sam preko Chromecasta s moba na TV...Nek su oni nama digli cijenu za 6 istovremenih streamova, jebeno.

AFARON pet 14.3.2025 12:16
blackened_bm kaže...

Oni nisu normalni... točno mi malo fali da pošaljem sve u k 

Jel to znači da ne radi ni na pc-u u windowsima u chrome browseru? Jel neko probao?

Zanima me za 4k stream f1 utrke i za 4k vod od f1 utrke.

Zdralovski pet 14.3.2025 13:03
volegradele kaže...
Leclerc P1 ..Ham P5 na drugom treningu..nije lose ali mislim da ce Mclaren bit opet vrlo brz!!
Mogla bi ova sezona bit poprilicno zanimljiva i neizvjesna

Ja se nadam, da nakon dugi niz godina da bi ova sezona mogla biti jako neizvjesna

Promster pet 14.3.2025 13:19
AFARON kaže... 

Jel to znači da ne radi ni na pc-u u windowsima u chrome browseru? Jel neko probao?

Zanima me za 4k stream f1 utrke i za 4k vod od f1 utrke.

4K ne, nema više ni quality selectora...Tak da zapravo ne znaš kaj dobivaš, ali nije 4K zicer, vidim Reddit isto piše.

DaNiTo sub 15.3.2025 07:05

ma kakav ferari...mclareni najbolji...samo da se medusobno ne sjebu tokom sezone,nadam se da je lando broj jedan

max ce uvijek biti tu oko njih...a ostatak iza,nebitan

Korny1603987 sub 15.3.2025 11:37

Ferrari, e moj Ferrari. Zašto svake godine isto? Nemote me hypati, a onda ove idiotarije.

Mirno sam čekao novu dominaciju kao iz doba Schumachera, ali opet isto kao i zadnjih 20ak godina.