rambox pon 23.2.2009 23:49

Avira Premium 8 suti a njoj treba vjerovat a Avastu se ionako ne moze vjerovat ni u zastiti a ni u ciscenju jos vise Avast nula bodova škarnicl na glavu za avast molim lijepo!!!Belji se

mislav_01 pon 23.2.2009 23:56

uopce se nebi cudo da to smece od portala ima virus...eo oso i ja vidit kad ono avast javlja virus...Naravno stavimo na stranu moju averziju prema doticnom portalu, ja ipak mislim da je doslo do neke zbrke s nasim antivirusima...

0v3r10rd uto 24.2.2009 00:06
DhulKarnain kaže...

Norton Internet Security 09 također šuti na Index-u. Izgleda da vam avast malo šizi.

E, vidio sam miljon kanti s Nortonom na sebi krcatih virusima....

Najmanje mu vjerujem od svih AV programa.

Istina, ovo s index.hr je vjerojatno FP (False Positive), al je baš zabavno...Smijeh

S druge strane, win32:virut radi čudesa po raznim stranicama (iskorištava propuste u php-u i ino), tak da danas čovjek treba dvostruko više bit paranoičan.

Usput, koristim avasta već godinama i NIKAD nisam imao virus na kanti (mhm, imam ih hrpu arhiviranih, al ne i aktivnih). Istina, avast nije toliko dobar kod čišćenja, (mada njegov boot time scan zna odradit posao solidno), ali je zato vrlo dobar kod zaštite...
DhulKarnain uto 24.2.2009 00:12
0v3r10rd kaže...
DhulKarnain kaže...

Norton Internet Security 09 također šuti na Index-u. Izgleda da vam avast malo šizi.

E, vidio sam miljon kanti s Nortonom na sebi krcatih virusima....

Najmanje mu vjerujem od svih AV programa.

isto bih i ja rekao prije godinu dana, ali očito nisi došao u doticaj s nortonom 09, ali ne želim ulazit sad u taj OT. malo prouči recenzije i pogledaj što se priča po netu.
rambox uto 24.2.2009 00:13

Da skratimo Avastu se moze vjerovat isto toliko koliko i nekome kad kaze da je hrvatska nogometna liga dobra, a zapravo je cista smijurija i bogu za plakat, fuckas Avast bolje je gledat ovaj video od te cure na index.hr to je sad bitno!!!Smijeh

gamer2400 uto 24.2.2009 00:15
rambox kaže...

Da skratimo Avastu se moze vjerovat isto toliko koliko i nekome kad kaze da je hrvatska nogometna liga dobra, a zapravo je cista smijurija i bogu za plakat, fuckas Avast bolje je gledat ovaj video od te cure na index.hr to je sad bitno!!!Smijeh

pa onda napravi temu "ajmo cure gledat na netu" i pusti da mi radimo svoje