Ultimativna antivirus tema - P&O

MAXFlu 2009

ZoneAlarm 2008

Mozak vulgaris v.1.1
bolje spriječi nego liječi, za sigurno surfanje ti je u principu važniji firewall i ono što radiš na netu, jer kad jednom sakupiš neko smeće na komp, tko zna kakvog je nereda sve složilo po tvom kompu i uz to često kad sakupiš jednu stvar, to odma povlači još nakoliko drugih sa sobom jer im ova prva ostavi vrata odškrinuta.
inače, osim MVv1.1 preporučam kasperskog i nod32

Ja sad koristim avast pa pitam da vidim ovaj NOD 32 ..................
kako onda ide postupak s NOD 32 da se produljuje ... hvala ???

Koristim NOD 32 odkad mi ga je frend dao na sticku prije 6mj. i mogu reći da je odličan, čak sam se potrudio i nasao nesto sto produljuje ugovor do 12mj 2009.
koji virus signature base imate? Ja imam 3732, a verzija nod 32 je 3.0.650.0

Koristim NOD 32 odkad mi ga je frend dao na sticku prije 6mj. i mogu reći da je odličan, čak sam se potrudio i nasao nesto sto produljuje ugovor do 12mj 2009.

NOD32 po meni nema boljega.

Aviru sam nekada koristio na Win98SE. Neznam koliko je danas dobra
ali današnja Avira free edition za svaki update baca reklamu (dosadni pop-up prozor) kojom korisnika obavještava o komercijalnoj verziji programa i njezinim mogućnostima.

avast home ili avast professional

Ja koristim Kaspersky.

po meni su najbolji bitdefender i kaspersky, ali trenutno koristim kaspersky internet security 2009

Evo vam jedan mali test.... ako vam ovo neće onda nešto nije u redu s vašim AV
Dakle, kroz ovaj kratki postupak saznat' ćete koliko su vam korisni vaši antivirusni programi.
Ovo nije virus nego samo bezopasna simulacija, ali je anti-virusni programi moraju naći kao virus.
Otvorite notepad i upišite sljedeće u jednom redu:
X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*
Saveajte(spremite) ga kao eicar.com (save as type mora biti na All Files).
Antivirusni program bi se trebao odmah kod snimanja alarmirati, ali ako se to ne dogodi skenirajte folder u kojem ste snimili file.
Možete slobodno i otvoriti taj fajl sa dva klika da vidite što se događa.
Ukoliko vam A-V dopusti otvaranje u DOS-u vam ispiše "EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE"
A to znači da trebate novi antivirusni program.
File eicar.com koji ste napravili je potpuno bezopasan i nije virus.
To je standardni test razvijen u European Institute for Computer Anti-virus Research (EICAR).
Svi anti-virusni programi su programirani da ovaj file detektiraju kao virus, ukoliko se to ne dogodi moja preporuka je da promjenite zaštitu

NOD 32 + unlimited update patch 31 days remaining forever up to 2050 - - rula

prije koristio avg, a sada nod32 koji mi se čini puno bolji
edit: prošao je onaj test

Dakle, kroz ovaj kratki postupak saznat' ćete koliko su vam korisni vaši antivirusni programi.
Ovo nije virus nego samo bezopasna simulacija, ali je anti-virusni programi moraju naći kao virus.
Antivirusni program bi se trebao odmah kod snimanja alarmirati, ali ako se to ne dogodi skenirajte folder u kojem ste snimili file.
Ukoliko vam A-V dopusti otvaranje u DOS-u vam ispiše "EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE"
To je standardni test razvijen u European Institute for Computer Anti-virus Research (EICAR).
Svi anti-virusni programi su programirani da ovaj file detektiraju kao virus, ukoliko se to ne dogodi moja preporuka je da promjenite zaštitu
avast! i Avira su odmah reagirali upozorenjem kod pokušaja spremanja. AVG na spremanje nije reagirao (dopustilo se), ali se kod pokušaja pokretanja pojavila poruka: "Windows cannot access specified device..."
Sviđa mi se avastov! report za ovaj file. Također mi se sviđa velika mogućnost odabira koji nudi Avira za rješenje od "virusa". Moram priznati radi objektivnosti da AVG jedini od free AV programa koje sam isprobavao vidi prijetnju u jednom programu koji istini za volju ima crackirani exe (detektiran kao Win32.Zperm), Avira i avast! ga ne doživljavaju kao prijetnju. I dalje mi je #1 avast! #2. Avira a #3. AVG koji ima najljepše sučelje.

Pozdrav svima vidim da ste se dosta raspričali sad me zanima koji je antivirusni program najpovoljniji
ali daje i dobar.

Pa tu je Avira Free stavi je i bit ces itekako zadovoljan ja bogami jesam otkad je imam a to je dugo nema virusa na kompu jasno moras imat i ostalu zastitu Avira+Malwarebites dobitna kombinacija i sve badava!!!

Koristio sam hrpu i tražio sam onaj antivirus koji uzima najmanje memorije i napokon sam ga našao, brži je čak i od famozne Avire, nije besplatan, ali isplati ga se imati Norton Antivirus Gaming Edition 2009. Ne samo da ne uzima ništa memorije nego radi super brzo, brzi scan, brzi update ali doslovno jako brzi, NOD 32 je za njega bakica za štakama a Avira djed sa malo boljom fizičkom spremom. I k tome još ima gaming mode koji kada se uključi, dakle tijekom igranja, ugasi update i realtime scan. Tko bi rekao da će Norton od onih divova koji do granice boli usporavaju računalo napraviti zvijer. :)

NAV 2009 GE prošao test

Avast.
499 PORUKA. BAY BAY BILJNA UŠ

Tu si dosel trazit crack za Kasapersky svasta na krivom si mjestu upotrijebi google!!!

ova tema je pokrenuta 2 miliona puta i ne razumjem cemu stalno ponavljat.
ja koristim nod jer je jednostavno.....odlican si
bez brige si....imam ga sljedecih 50 god i mislim da mi to cist dovoljno.

Šta misliš zašto ovdje postam?
Pa zato što nema!

Pa zato što nema!
Product name: Avira AntiVir Premium - 1 Year Your promotional license is valid until: 2009-04-02
View, extend or renew your licenses at any time using your Avira customer account
Jeli sad to znaci da mogu program 1g koristit, ali svaka 3mj ga moram produzit.