Samsung

Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]

MaciStyle sub 5.4.2025 16:05

Lp, zanima me je li ovo normalna potrosnja baterije , u pitanju je obicni S25. S obzirom da sam prešao sa IPhone XR , samsung je avion te nemam apsolutno ni jednu primjedbu pa tako ni za bateriju. Zanima me samo neko generalno misljenje je li to ovako nekako treba izgledati jer ne mogu reci da sam upoznat sa danasnjim mobitelima I koliko u prosjeku bi trebala da drzi baterija. 

pavac uto 8.4.2025 19:19

Kakvo vam je trajanje/potrošnja baterije na običnom S25 u vanjskim uvjetima, bilo sunce ili ne?

Čim izvadim mobitel iz džepa, baterija nemilice curi, adaptive brightness ga postavi na maximum (ekran je stvarno odličan), ali potrošnja je maltene 1% svaku minutu-dvije. U kući i pri aktivnom korištenju, potrošnja mi se čini ok, otprilike kao na screenovima par postova iznad, no u vanjskim uvjetima pri adaptive brightness...

Nescafe sri 9.4.2025 12:26

Kakav ti je signal vani? Meni je tako bilo na moru tjedan dana pocuclala mi Ultra bateriju u 3h dok sam šetao vani. I SOT mi sa 9 pao na 3.5h. U Zagrebu ne primjećujem takvu razliku čak i ako sam dosta na 5g. 

pavac sri 9.4.2025 18:10

Nemam uključen 5G i troši na danjem svjetlu na bilokojoj lokaciji.

Mislim, rekao bih da je logično, ekran je vani uvijek zakucan na max brightness, i vidi se u accubattery recimo da tada cucla hrpetinu baterije (realtime potrošnja struje)

Nescafe jučer 11:46

Ne, Koristio sam prvo na s24U, jer su mi pasale odmah uz Spigen maskicu, a zgledalo je kao sad ovi deblji ringovi na 25ici, no ne bih preporučio. Brže se prljaju, ipak je to još jedno staklo preko leća itd. Kad mi napukla jedna skinuo sam sve i odmah vidio da je bez njih uvijek čišća slika. Preskoči rađe, maskica sa malo povienim rubom kod kamera bi trebala biti dovoljna zaštita.