Samogradnja - općenito

Case modding-pitanja i odgovori

zOjA26 uto 21.9.2010 21:16
Toni93 kaže...
Itko?

Sto treba paziti pri kupnji ventilatora.broj okretaja,tisina?jesu veci ventovi(140 mm) tisi?moze neka preporuka

Pri kupnji trebas paziti na buku ventilatora(obicno u specifikacijama ventilatora pise koliko decibela proizvodi ventilator), broj okretaja i velicinu vntilatora.

Moja preporuka ti je ovo KLIK. ja imam takva dva na kucistu i jako su tihi, jeftini su a i kad stavim ruku ispred njega osjetim da puno jace puse od coolermasterovog ventilatora kojeg sam platio 80kn.

DigiMagic pet 19.11.2010 15:08
Haf932 kaže...

Pozz svima! Zanima me gdje kod nas ima za kupit sleeve cable ili po našem rukav za kabel .Izgleda ko ona špaga na trenirkama i kroz nju se provlače kabli od napajanja i svega takvoga.Hvala svima !

Link s detaljnim opisom : http://www.overclock.net/other-hardware-mods/662039-cable-sleeving-gallery-discussion.html

Kod nas nisam našao nigdje pa sam naručio sa http://www.kustompcs.co.uk/acatalog/Cable_Tidys.html (ove neke spiralne plastike).

psiho_dj ned 23.1.2011 11:20

e da se  nadovezem da ne otvaram novu temu kak da napravim set sa prekidacima ko u lowriderima za jumpanje to bi bili klasicni prekidaci tipa ima struje nema sturje za paljenje kompa samo me zanima dal bi to islo jer znam da se tipka kompa izbacije van kad se pali i di ima kupit irident boje i crom premaza jer bi si hhtjeo prefarbat case da lici na lowridera.

MrBlc ned 23.1.2011 13:05
psiho_dj kaže...

e da se  nadovezem da ne otvaram novu temu kak da napravim set sa prekidacima ko u lowriderima za jumpanje to bi bili klasicni prekidaci tipa ima struje nema sturje za paljenje kompa samo me zanima dal bi to islo jer znam da se tipka kompa izbacije van kad se pali i di ima kupit irident boje i crom premaza jer bi si hhtjeo prefarbat case da lici na lowridera.

Molim te da editiraš post na način da sadrži rečenice.

Toni93 pon 7.2.2011 21:38

Sta se tice opisa te samogradnje ona je standardno dobro napisana.ja ti nemam vremena pisat sto tocno(ako tko ima neka pise).ako si mislio dali ima jos nesto u bugu o samogradnji napajanja,mislim da nije

gjurki uto 8.2.2011 23:26
Gman kaže...

A da nam kazes sto si sve radio? I daj te kablove malo poslozi. {#}

ma kućište je tako malo da nemogu posložit nema šanse, probo sam na sve moguće načine i uvijek izgledaju razbacano:DD

ovo lp- napravio sam šabolnu i sa sprejem prešo preko:D

ovo drugo:D- pleksi 2mm i unutra crvene neonke:D

zabranjeniples uto 8.2.2011 23:39

Unaprijed se ispričavam jer ne želim da ispadne da kritiziram tvoj rad.

Dapače, volim vidjet ovakve postove/teme i slike vezane za navedeno.

Volim, jer uživam gledat vaš trud i rad, da od kučišta napravite nešto lijepo.

Ali, ne mogu se otet dojmu da mi ovaj lp baš nije nešto ispao.

Ne mislim konkretno na ta dva slova crvene boje.

Mislim na kombinaciju sa pozadinom koja je crne boje. Dakle, IMHO ( a vjerujem da se i večina slaže sa mnom),

to bi puno bolje izgledalo da je cijela pozadina/stranica/pa i cijelo kučište friško obojano u crno.

Ovako mi se čini da je taj dio gdje se nalaze slova, više onako tamnije boje nego ostatak kučišta (govorimo o crnoj boji).

A možda je ovo nekakav odsjaj ili sjena pa je tako ispalo na slici??

Ugl. nemojte da vas ovo naljuti/obeshrabri. Samo naprijed i nastavite se trudit kao i do sada {#}

gjurki uto 8.2.2011 23:47

aa sad sam skužio na sta misliš, to je zato jer nisam cijelu stranicu obljepio piktrakom, i onda kako sam sprejo je malo boje otišlo okolo, nisam to ni primjetio, budem sutra prefarbo taj dio u crno ;)

athlon64 uto 22.2.2011 16:59
gjurki kaže...

evo moj prvi case modding, valjda je dobro:D

e svaka čast , prelijepo si opturao , btw obozavam linkin park , e sad kad smo veec kod toga , radio sam razmjestaj u sobi i prebacio se na veči stol pa malo gledam svoj cm 690 2 , zao mi ga stavit na pod kad je lijep tako i na kraju je zavrsio na stolu ali bočno na zid naslonjen , izgleda super , bit ce koja slika kad sve dovrsim , medutim sad s moje strane sidepannel pa se mislim nesto napravit na njemu , prvo sam gledao jeli moguce kupit side pannel sa cm690 2 nvidia editiona ali izgleda da to ne prodaju , cm 690 2 plexi side pannel mi je ruzan pa imam 2 opcije , 1. je da nacrtam nesto na njemu , tj napravio bi u kartonu kalup za ono oko od nvidie ( http://www.coolermaster.com/upload/product/6682/featured/top6.jpg?1375698709 )) nesto takvo i obojao to zeleno ,, zato sam i quotao post od gjurkija , vidim da si bojao i da je odlicno ispalo , ja sam puno puta biciklu bojao ,  i super to lijepo sijajno ispadne ali brzo izgubi sjaj i ofriza se i ne izzgleda vise onako lijepo , naravno kejs necu ic voziti okolo , on stoji na stolu pa to ne bi trebao biti problem , ato me zanima koliko lijepo ostane to kad se oboja i da li mi savjetujete bojanje , 2. opcija je stranica od pleksija homemade , caka je u tome sto ja nebi nista rezao po svojoj trenutnoj stranici nego bi kupio komad pleksiglasa ili cak stakla velicine mog sidepannela i nekako ga prikačio na kejs , pitanje je kako , mora biti mobilno , dakle da se moze lako skinuti , nesmije biti upadljivo , dakle ne bi bilo dobro da se vidi previse , jel imate ideju kako da ga zakačim?