Samogradnja - općenito

Case modding-pitanja i odgovori

Glavonja94 ned 19.6.2011 09:03
Granny kaže...

Ljudi di ima za uzeti ono za mjeriti temp, pa da zakeljim na prednju stranu kucista.

ono za mjerit temp? kod nas u bosni se kaže termometar :D imaš u linksu recimo ovo  , a ako ti je to skupo,imaš za kupit onaj obični termometar u shopovi gdje ima opreme za akvarij i u bauhausu/baumaxu..

Granny ned 19.6.2011 12:01

XD:I kod nas, u HR se kaze termometar, ali mislio sam samo ekran bez termometra, pa da spojim nekako softverski, jer sve senzore vec PC ima, naravno.Usput to u linksa je ono sto sam trazio, hvala.

izith ned 25.11.2012 20:07

Evo jedna općenita informacija za vas moddere, nadam se da sam pronašao dovoljno "općenit" topic.

Dakle, nekoliko me ljudi već pitalo, budući da sam im radio neke stvarčice od plexiglasa, čime zalijepiti prozirni plexiglas tako da se spoj ne vidi. Odnosno, da ljepilo ne izgleda ružno, nego da bude prozirno. E pa, nakon dugo traženja i probavanja, pronašao sam ovo ljepilo (na slici). Potrebno je nanijeti ga na cijelu površinu koja se lijepi, dobro pritisnuti i pričekati. Kroz 15-20 minuta potpuno se stvrdne, i provjereno je transparentno, spoj se ne vidi! Ljepilo je inače vrlo snažno, pogodno i za razne druge materijale. Nije ni preskupo, mislim cca 40 kn za ovu bočicu.

Nadam se da će ovaj savjet nekome pomoći. To bi bilo sve u današnjoj epizodi Đurinih kućnih čarolija. {#}

HE JUMP sri 13.3.2013 15:19

Mene zanima sčime da izrezemo bocnu stranicu.. napravio sam toliko researcha oko svega toga znam scime rezu dremel,ubodna pila ovo ono..
ali mene zanima gdje mogu nabavit nesto slicno onom dremelu iz njihovih modova..?

rooswelt1991 sri 13.3.2013 17:22
HE JUMP kaže...

Mene zanima sčime da izrezemo bocnu stranicu.. napravio sam toliko researcha oko svega toga znam scime rezu dremel,ubodna pila ovo ono..
ali mene zanima gdje mogu nabavit nesto slicno onom dremelu iz njihovih modova..?

Pevec einhell dremel 300-350kn ovisno jel na akciji ili ne. dobiješ čak i nastavke za sve živo...