ATJLučko čet 26.7.2012 13:01

Imam jedan problem, veliki problem meni, a radi se o tome da kada pokušam otvoriti novu karticu iz gornjeg task/notification bara, otvara mi neku meni nepoznatu stranicu koju mi WOT sugerira na svim stavkama crvenim kodom i kao potncijalno opasnu i vrlo nesigurnu! Stranica se zove "MY Start by IncrediBar.com", a pitanje za pomoć glasi, kako da ga eliminiram, da mi otvara samo recimo www.google.hr ili www. bugonline.hr {#} ?!?!

Da li stvaram problem tamo gdje ga nema ili imam razlog za blagu zabrinutost {#} ??

Stranica mi se je samo od sebe "nametnula" prije kojih pola sata, a ne znam kako {#} !!

izith čet 26.7.2012 13:24

To je mail klijent poput Outllok Expressa, samo što dolazi pun kojekakvog ad-warea i raznog smeća (toolbara, desktop tema i raznih šarenih opasnih stvarčica), a i idealan je "ulaz" za viruse. Redovito mijenja homepage u browserima, i dodaje neke svoje "pametne" prijedloge. Kad sam vidio "incredi-nešto", asociralo me, ne mora biti da je to uzrok.

No ako imaš bilo što "incredi..." pod instaliranim programima, preporučam hitnu deinstalaciju.

EDIT: evo i nekih uputa https://community.mcafee.com/message/248355

ATJLučko čet 26.7.2012 13:29
izith kaže...

To je mail klijent poput Outllok Expressa, samo što dolazi pun kojekakvog ad-warea i raznog smeća (toolbara, desktop tema i raznih šarenih opasnih stvarčica), a i idealan je "ulaz" za viruse. Redovito mijenja homepage u browserima, i dodaje neke svoje "pametne" prijedloge. Kad sam vidio "incredi-nešto", asociralo me, ne mora biti da je to uzrok.

No ako imaš bilo što "incredi..." pod instaliranim programima, preporučam hitnu deinstalaciju.

EDIT: evo i nekih uputa https://community.mcafee.com/message/248355

Čini mi se da sam možda skužio gdje je grm, u kojem se zecu skriva {#} !!

Ako nisam u pravu, provjeriti ću i upute, hvala na pomoći!

ATJLučko čet 26.7.2012 14:48

RIJEŠEN PROBLEM, EVO UPUTA ZA RAD {#} {#} {#} !!!!

Ovo je "za" Google Chrome specificirano, ostali neka potraže u linku za ostale browsere!

Prvo treba kliknuti na ikonu ključa gore desno ispod x kojim se zatvara prozor!

Nakon toga kliknete na "Alati" ili "Tools" tko ima engleski jezik predefiniran!

Nakon toga kliknete na "Proširenja" ili "Extensions" za engleski jezik!

Nakon što ste kliknuli na proširenja, vidjeti će te "Listu" dodataka koji su "kao" odobreni za rad, pronađite ono smeće {#} i samo kliknete na kantu za smeće!

I TO JE TO, SMEĆA NEMA VIŠE {#} !!!!

LINK; http://deletemalware.blogspot.com/2012/07/remove-mystart-by-incredibar-uninstall.html

Pročitajte pažljivo upute, i slijedite scrolanjem do vašeg browsera, sigurno će te i vi naći riješenje za svoju muku, koju samo onaj tko je imao s ovakim smećem problema i posla {#} !! 

Bulldozer čet 2.8.2012 18:47

Dali zna ko kako riješit i dali ima ovaj problem sa Google Chrome .. jednostavno od kad sam na laptop stavio druge winse i da se logiram da mi sinkronizira sve on me pita enkripcijsku lozinku a neće ništa ni da prihvati i slično

Tida pet 3.8.2012 11:25
Bulldozer kaže...

Dali zna ko kako riješit i dali ima ovaj problem sa Google Chrome .. jednostavno od kad sam na laptop stavio druge winse i da se logiram da mi sinkronizira sve on me pita enkripcijsku lozinku a neće ništa ni da prihvati i slično

Neznam sad tocno napamet...klikni na "Saznajte vise", novi prozor bi te trebal odvesti na neku kontrolnu plocu, malo skrolaj dolje i trebal bi u zutom polju vidjet neki kod (sifru).Nju copy/paste pod tu sinhronizaciju i moralo bi radit. Taj kod unosite samo jednom ionako...

donator_bubrega pet 3.8.2012 13:12

Imam jedan problem sa Chromeom. Danas vrtim pjesmu na YTu u prvom tabu a u ostalih 10 su otvorene teme na bugu. Sad, kako zatvaram te tabove sa buga video se zamrzne na sekundu. Nije veliki problem ali volim da sve radi kako spada. Flash je najnoviji. Pomoć?

$inke pet 3.8.2012 17:45

I mene smeta jedna sitnica koja se pojavila danas ujutro a to je da se non stop učitava stranica kad ju otvorim,mislim otvori se cijela stranica ali se cijelo vrijeme učitava pa ak neko zna u čem bi bio problem.

ATJLučko pon 6.8.2012 23:35
GigaGirl kaže...

Pojavljuje li se ikome u Chrome-u plavi rub na nekim stranicama (npr. Google pretraživanje, Twitter, Index,...)?

Ja sam trenutno na W7 i Google Chrome, i za sada nisam primjetio takvo nešto, a na čemu si ti GigaGirl?!

ATJLučko uto 7.8.2012 00:08

Ako ti se ne spava, a barem još oko pola ure, da pokušam/o riješiti tvoju brigu, problem too much preveliki, makar, osobno sumnjam u dvije stvari; koji skin koristiš kao prvo i kao drugo, možda nešto šteka u postavkama!!

Kao prvo; ako si u mogućnosti, stisni koji SS i stavi na forum, prvi sa uočljivim sivilom, i drugi ako možeš sa kojim skinom na Chrome-u radiš,

Kao drugo, provjeri koji skin koristiš, probaj staviti koji drugi, pa možda ono sivilo nestane, a nakon toga, idemo u razradu ako se ne detektira frka/problem do tada!

ATJLučko uto 7.8.2012 00:30

Čudno, ćudo što bi kazao Miroslav Ćiro Blažević {#} !

Koliko sam vidio iz priloženih slika, tebe nešto pere u stilu viška task bara, ali dolje, tako da pomošljam, a da probaš učiniti drag sterlicom prema gore?! 

Možeš li išta bilo kojim klikom/dvoklikom učiniti na toj sivoj ( neutralnoj ) površini, dobiti neki skočni ekran ili prozorčić?  

ATJLučko uto 7.8.2012 00:36

Evo sam primjetio ovaj trenutak da imam prijavljeno ažuriranje, koje će se aktivirati kada isključim prvi slijedjeći puta komp, kada si ti zadnji puta ažurirala Google Chrome?? 

Da nije možda nastao problem nakon nekog skorog tvog ažuriranja Chrome-a!? 

ATJLučko uto 7.8.2012 00:57

GigaGirl, kada se ponovno uključiš, za sam početak, daj uključi ovaj "Bookmarks bar", jer koliko sam ja uočio, ti ga nemaš uključenog!! Obzirom u ovoj rečenici evidentno stoji da se plavi bar pojavljuje kada je onemogućena traka sa posjećenim/posjećivanim stranicama