Google chrome

ima li tko kakav prijedlog za nki rss čitač koji se implementira izravno u chrome. isprobao sam ih do sada desetak i nisam baš zadovoljan..

Zašto mi na Chromeu neće da učita youtube?Mislio sam zato što imam slabu konekciju,ali sve ostalo normalno učitava.

Zašto mi na Chromeu neće da učita youtube?Mislio sam zato što imam slabu konekciju,ali sve ostalo normalno učitava.
Imas li flash instaliran?Pokrece ti na drugim browserima?

Imas li flash instaliran?Pokrece ti na drugim browserima?
Imam flash,ne pokreće ni u drugim browserima,neće uopće da otvori stranicu,a ne video

Je li moguce - i kako?- disejblati one gluposti kao stu su Most Visited kad otvorim novi tab?

Je li moguce - i kako?- disejblati one gluposti kao stu su Most Visited kad otvorim novi tab?
moguce ja sam si maknuo samo se nemrem sjetit kako,

Nula bodova. A i neki prijedlozi su za LOL.

mozda ovakva neka ekstenzija, nisam probao al pise da je customizable, mozda te zadovolji

mozda ovakva neka ekstenzija, nisam probao al pise da je customizable, mozda te zadovolji
Ne zelim instalirati nikakve ekstenzije za tako trivijalne stvari.

koja je zadnja stabilna verzija google chormea?
26.11.2011. Ja mislim da je 17. I ja bih je skinuo ali čitam da zauzima dosta prostora. Znaš li nešto o tome? Pozdrav.

jel postoji neki način da stavim bookmarks da bude mi na lijevoj strani preglednika??

Kako da promenim raspored 'tabova' na speed dial-u? Najnoviji GC instaliran.

jel postoji neki način da stavim bookmarks da bude mi na lijevoj strani preglednika??
bump, jel znade tko????

bump, jel znade tko????
Ovo? http://www.google.com/support/forum/p/Chrome/thread?tid=438b6cd31598d570&hl=en

bump, jel znade tko????
Ovo? http://www.google.com/support/forum/p/Chrome/thread?tid=438b6cd31598d570&hl=en
a kroz ona njihova proširenja ili baš ne može i ne može

bump, jel znade tko????
a kroz ona njihova proširenja ili baš ne može i ne može
Ima jedino ovo,ali neznam hoće li ti to pomoć https://chrome.google.com/webstore/detail/nnancliccjabjjmipbpjkfbijifaainp

baš i ne jer opet je u malom prozoru, dodatni klikovi...
ali nema veze ako sam do sada preživio budem još malo...

zanim me jel kako mogu dodati one adrese, slicice kad odem na novi tab

zanim me jel kako mogu dodati one adrese, slicice kad odem na novi tab
Mislim da ne možeš, to ti chrome sam pamti najposjećenije stranice.

Ima ekstenzija Speed Dial

Ima ekstenzija Speed Dial
e pa to.. fala

Jel ima netko problema sa rusenjem preglednika nakon igranja bf'a i dali mozda postoji neko rjesenje?

Postoji li neka extenzija ili opcija u samom Chrome-u pomocu koje mogu 'prosiriti' pinnovane tabove?

Klikni desni klik i tam probaj nac tak sam ja...

Treba mi extenzija koja ce mi otvoriti odredjene tabove pri ulasku u browser. Tako nesto sam vidio u Operi cini mi se.

Treba mi extenzija koja ce mi otvoriti odredjene tabove pri ulasku u browser. Tako nesto sam vidio u Operi cini mi se.
Ne treba ti ekstenzija, samo klikni desni klik na vec otvoreni tab i "pin tab". Sve koje pinas ce ti automatski otvarat cim otvoris browser.

Nemora pinnat tabove,ima u opcijama to,cim uđe odma ono prvo

U redu, ima. Ali cemu komplicirati kada je ovo puno jednostavnije..
Ovako, moze par pitanja vezana za chrome..
1) Zasto imam samo ponudjeno da prebacim passwords and bookmarks iz IE ili FF, a nema Opere?
Postoji li neki nacin na koji bih mogao, jer mi se neda jednu po jednu, a nekih se bas i nesjecam..
Operu mnogi žele izgurati iz konkurencije, zato se i stranice slabije njoj prilagođavaju itd...probaj pogledati ima li u Operi export password i onda tu fajlu koju je opera eksportirala probaj importirati preko chrome-a. btw.Zato je savjet koristiti super poznati addon Lastpass koji može na sve browsere. Dovoljno je znati password za lastpass i on ti čuva na internetu sve tvoje passworde. Odlično zaštićeno i praktično. Kad mijenjaš browser samo instaliraš lastpass addon, logiraš se u njega i imaš sve passworde od prije.
nemogu otvoriti nijednu aplikaciju na faceboocku sa verzijom 15.0.874.102
Ništa čudno, zato i ne koristim taj dječiji browser. Google ima veliku konkurenciju u Facebooku i obratno, zato će fejs napraviti sve da ovim likovima iz Googla zagorča život i da im uspori napredak.