ALVIN čet 27.10.2011 16:23
brane47 kaže...

Ovako, moze par pitanja vezana za chrome..

1) Zasto imam samo ponudjeno da prebacim passwords and bookmarks iz IE ili FF, a nema Opere?

Postoji li neki nacin na koji bih mogao, jer mi se neda jednu po jednu, a nekih se bas i nesjecam..

Operu mnogi žele izgurati iz konkurencije, zato se i stranice slabije njoj prilagođavaju itd...probaj pogledati ima li u Operi export password i onda tu fajlu koju je opera eksportirala probaj importirati preko chrome-a.   btw.Zato je savjet koristiti super poznati addon Lastpass koji može na sve browsere. Dovoljno je znati password za lastpass i on ti čuva na internetu sve tvoje passworde. Odlično zaštićeno i praktično. Kad mijenjaš browser samo instaliraš lastpass addon, logiraš se u njega i imaš sve passworde od prije.

dante1986 kaže...

nemogu otvoriti nijednu aplikaciju na faceboocku sa verzijom 15.0.874.102

Ništa čudno, zato i ne koristim taj dječiji browser.  Google ima veliku konkurenciju u Facebooku i obratno, zato će fejs napraviti sve da ovim likovima iz Googla zagorča život i da im uspori napredak.

brane47 čet 3.11.2011 00:53
donator_bubrega kaže...

Zašto mi na Chromeu neće da učita youtube?Mislio sam zato što imam slabu konekciju,ali sve ostalo normalno učitava.

Imas li flash instaliran?Pokrece ti na drugim browserima?

donator_bubrega čet 3.11.2011 15:09
brane47 kaže...
donator_bubrega kaže...

Zašto mi na Chromeu neće da učita youtube?Mislio sam zato što imam slabu konekciju,ali sve ostalo normalno učitava.

Imas li flash instaliran?Pokrece ti na drugim browserima?

Imam flash,ne pokreće ni u drugim browserima,neće uopće da otvori stranicu,a ne video

Sale_ds uto 14.2.2012 09:24
pirat01 kaže...

Treba mi extenzija koja ce mi otvoriti odredjene tabove pri ulasku u browser. Tako nesto sam vidio u Operi cini mi se.

Ne treba ti ekstenzija, samo klikni desni klik na vec otvoreni tab i "pin tab". Sve koje pinas ce ti automatski otvarat cim otvoris browser.