T-Com Internet

pa sto? Ja sam cekao malo vise od 10 dana...
pa što? ja sam čekao samo par sati...
pa što? ja sam čekao samo par minuta...

Zato jer najvjeroajtnije nisi uzeo 1 u mjesecu nego par dana kasnije, pa ti je u taj mjesec isto bilo par dana popusta.
stavka Količina je 1. kad je nesto proporcionalno onda bude Količina 0,xxx. Bas me zanima kako je ostalima.
Zato jer je na max2l veća brzina dodatna stavka, pa je ta 2 mjeseca bio 100% popust, a ovako ti je samo par dana bio popust do isteka i proporcionalno je zaračunato.

Kolika je minimalna "dozvoljena" brzina uploada?

prošli tjedan u četvrtak mi ponude da uzmem BESPLATNO na 2 mjeseca brži internet (1mb download 70kb download)
kaže ovako: Uzmete to i onda nakon 2 mjeseca nas nazovete ako želite zadržati tu brzinu 30 kn je skuplja
ja pristanem i u ponedjeljak mi stigne obavjest da sam ja telefonski potvrdio da želim veču brzinu i da imam 7 dana da se predomislim
Tako da je to samo obična navlakuša...znaći oni su meni odma stavili kao da ja to želim ne besplatno na 2 mjeseca nego za stalno

ja i jos mnogi aktivirali smo tu opciju, koja traje 3 a ne 2 mjeseca, i ne naplacuje nista dok ne istekne taj period

Koja opcija je najpovoljnija za gledanje sportskih programa? maxtv, maxtv to go, maxtv preko satelitske ili ima neka druga mreža koja je povoljnija?

prošli tjedan u četvrtak mi ponude da uzmem BESPLATNO na 2 mjeseca brži internet (1mb download 70kb download)
kaže ovako: Uzmete to i onda nakon 2 mjeseca nas nazovete ako želite zadržati tu brzinu 30 kn je skuplja
ja pristanem i u ponedjeljak mi stigne obavjest da sam ja telefonski potvrdio da želim veču brzinu i da imam 7 dana da se predomislim
Tako da je to samo obična navlakuša...znaći oni su meni odma stavili kao da ja to želim ne besplatno na 2 mjeseca nego za stalno
To ti je dosla samo obavjest jer je raden novi zahtjev.I moraju ti staviti za stalno jer ne ide automatsko vracanje brzine nakon 2mj vec ih moras zvati ako ne zelis vise imati brzinu. Brzina je 2mj po istoj cijeni,a ako nakon toga zelis zadrzati brzinu onda je 30kn skuolje.

načuo sam nešto da ako ti aktiviraju VOIP uslugu upravilu nisi dužan više plaćat pretplatu...jel to istina? i meni su aktivirali tu uslugu bez moje suglasnosti, došao tehničar i rekao da moram prijeći na voip...a nisam nigdje potpisao dokumente

- neistina
- nemas sto potpisati
- sve je isto kao i prije, samo sto je ispod "ljuske" promjena, da telefonska linija sada ide digitalno
- ups...jedino kad nestane struje, nema tu-tuuu...mrtav telefon

I kad ti pukne DSL sinkronizacija.

Pozdrav,moj stari je potpisao ugovor i uzeo tarifu max2 net i telefon,ugovor je potpissn 15.7 a poslali su samo postom da je zahtjev prihvacen,stari je isao vec 2 puta u tcom i oni su rekli da je to do poste,usput stari je uzeo tablet sa mob internetom(dali su mu karticu isti dan kad je potpisao ugovor) koju su uzeli nazad nakon 2 tj i dali novu a tablet i oprema jos nisu stigli.zanima me jeli normalni cekati toliko vremena i imaju li oni kakav rok za dostavu(da se mozda izvuce neki hdd il nesta slicno zbog cekanja.usto u ugovoru na prvoj str pise da smo uzeli maxadsl na 12 a na drugoj str 24 mj i nigdje se nespominje telefon iako pise max2 paket i multimedia paket.samo zelim doznati jeli normalno cekati ovoliko vremena i mozeli se zaliti ili nesto u tom smislu

Ceka se mjesecima, barem smo mi tak 3 mjeseca, neki jos i duze, samo nazovi i pitaj njih sve ce ti objasniti, a mozda i prije dostaviti opremu.

Imal promo 2 mj. 10mbit, vratil na 4, i čekam da počnu padat cijene tj da nam povise brzine

Jel moguće da se više ne može doći do razgovora s agentom u t-comu preko klasičnog 0800 9000? Što sad samo imaju onaj premuim koji se naplaćuje?

za ne povjerovat,ali istinito. posaljes im preko facebooka PM poruku i to se smatra "prvom linijom podrske".
ja ih pitao...pa zar se ovim putem smatra "da je sluzbeno kao pravi szk".
da!!
sva pitanja i zalbe se zurno rjesavaju preko PM facebook poruka. pohvalno,ali i ne. oni sto nemaju fb mogu se javljat mailom i ispadne sve skupa sporije...pozive na szk su skoro pa ugasili.

Može se razgovarati sa agentima na 0800 9000,ja sam prekjučer razgovarao jer su mi nešto sjeb... račun za internet,tj. naplatili su mi veću brzinu za vrijeme trajanja promo razdoblja.

Može se razgovarati sa agentima na 0800 9000,ja sam prekjučer razgovarao jer su mi nešto sjeb... račun za internet,tj. naplatili su mi veću brzinu za vrijeme trajanja promo razdoblja.
I ja mislim da se može. Samo su takvu džungu "za ovo pritisnite xy" napravili da je u biti čista sreća ako uspiješ dobiti ljudsko biće s druge strane.

https://www.hrvatskitelekom.hr/podrska/govorni-automati
evo kako vam sad izgleda szk. i ja sam neki dan pričao s agentom, al danas; šipak!

Za teh probleme je uvijek islo 2-2-0 i gotovo.

Znam, o tome i pričam, nena više te nule. Moooožda ima veze jer je nedjelja u pitanju, pa ne rade agenti?

Pa oni nisu normalni ako su ukinuli takvo kontaktiranje, pa šta je njima.
Zamislite situaciju da je MaxADSL jedina veza na Internet koju imate i on vam ne radi.
Kako onda kontektirati preko facebooka i maila?

Decki, bez brige postoji ta nula...

U nedjelju sam stisko sve moguće da na kraju ne pronađem niti jedan kutak govornog automata koji spominje nulu, znam da je 2-2-0 slijed kojim ide za probleme s netom. Eo sad zovem upravo dok pišem ovaj post, i sada mi daje opciju nula. Koliko god se činilo glupo, ja mislim da je to do toga jer je nedjelja u pitanju. Iako je nedavno došao T-comov tehničar na jednom mjestu spojiti tv, net i tel i morao je nazvati isto 0800 9000 da mu nešt upale, i čovjek nije mogao doći do tehničara tj. do jbne nule.

Za nedjelju ne znam, jucer mi nesto na maxu nije bilo dobro i znam da je nule bilo.

Ja sam polovicom 7. mjeseca (oko 15.7.) ukopcao tel. i internet i aktivirao brzinu 10/640.
Danas mi dolazi racun i na njemu je dodatna cijena od 30kn za tu brzinu - koja bi prva 2. mjeseca trebala biti po cijeni stare brzine 4/512 (80,00kn) + naplata za razgovor od 1,45kn a bonus od 60min (tj. 27min za pola mjeseca) uopce nije potrosen (obavljen je samo jedan probni razgovor od 30sek).
Ispod imate slike na kojima se sve vidi.
Zovem danas sluzbu (i jedva ih nekako dobijem) i kaze mi zena da platim taj iznos za 7. mjesec pa da ce mi oni na racunu za 8. mjesec odbiti tih 30kn - WTF.
Da li je netko imao nesto slicno i da li imate neku ideju sto da napravim?

Plati, pa ce ti odbiti, i sam sam imao slican problem, iduci mjesec dosao umanjen racun za preplacen iznos iz proslog mjeseca.

Račun je čist ko suza, pogledaj si prvo količine za naplaćene stavke brzina - kod osnovne brzine količina je ~0.1 dok je kod promo brzine količina 0.39 što u zbroju ispada ~0.5 i odgovara činjenici da si bio ukopčan pola mjeseca (od 15.07.).
Druga stvar, miješaš besplatne minute koje imaš uključene u tarifu s pozivima prema mobilnoj mreži i koji nikako ne ulaze u Halo Super 60 paket koji sadrži 60 besplatnih minuta prema fiksnoj mreži.

Ja sam polovicom 7. mjeseca (oko 15.7.) ukopcao tel. i internet i aktivirao brzinu 10/640.
Danas mi dolazi racun i na njemu je dodatna cijena od 30kn za tu brzinu - koja bi prva 2. mjeseca trebala biti po cijeni stare brzine 4/512 (80,00kn) + naplata za razgovor od 1,45kn a bonus od 60min (tj. 27min za pola mjeseca) uopce nije potrosen (obavljen je samo jedan probni razgovor od 30sek).
Ispod imate slike na kojima se sve vidi.
Zovem danas sluzbu (i jedva ih nekako dobijem) i kaze mi zena da platim taj iznos za 7. mjesec pa da ce mi oni na racunu za 8. mjesec odbiti tih 30kn - WTF.
Da li je netko imao nesto slicno i da li imate neku ideju sto da napravim?
Meni su bili isto naplatili više u 6. mjesecu.Zvao sam ih,na računu za 7. mjesec su mi umanjili i opet naplatili i za 7. mjesec.Stvarno su u ku... valjda će račun idući mjesec biti u redu.

trebo bi produzit ugovor sad s t-comom... posto za produljenje ugovora ne daju nista jel bi ja mogo prekinut odnos s njima i pononvno prikljucit pa tada da dobijem tablet?
pa sto? Ja sam cekao malo vise od 10 dana...
pa što? ja sam čekao samo par sati...