njonji sri 19.6.2013 21:06

Ako misliš na mijenjanje brzine onda ne treba ugovor produživati jer on nema veze s brzinom, ugovor je samo na prometu.

Ti možeš svako malo mijenjati brzinu ako želiš, na računu će ti biti proporcionalno za taj mjesec koliko si koristio jednu brzinu jedna cijena a ostale dane drugu brzinu, tj. druga cijena.

crozoki sub 22.6.2013 00:05

jel tko naručio ovu optiku (ultra max paket)

mislim tko ne živi u zgradi u kojoj je bar optika dovučena do ptt ormarića ne mora se brinuti za to {#}

pitam zbog prijatelja koji je naručio i sad čeka, a drugi mi je prijatelj rekao da je jedan njegov poznanik naručio isti i čeka već 2 mjeseca

lovac82 sub 22.6.2013 13:58
peace_of_cake kaže...

sad daju adb router.ako vec imas router mozes nakon 24 sata probat se spojit sa podacima koje dobijes odmah cim potpises ugovor ili cekas da ti router stigne na kućnu  adresu

Jos uvijk u lager imaju one glupe Thomsone..... ako je sretnik, dobit ce ADB ili Siemens-a.

crozoki sub 22.6.2013 14:46
preparepls kaže...

ovisno gdje se nalazis i je li do tebe provuceno to, gotovo u 90% slucajeva neces moci naruciti ovaj paket :/, a i nema flat rate... sto je uzas

sve ja to znam.

moraš živjeti u zgradi da bi mogao naručiti optiku i dobro je da u zgradi već postoji provučeni optički kabel do ptt ormarića, ako ne postoji nemoj se puno nadati.

A taj "flat" je ograničen na 150GB?

Zin8 ned 23.6.2013 22:39

Pozdrav

ko i vecina zapeo sam na 4mb dl i 0.5up i sad bi htio to malo povecati i zapela mi je za oko nova ponuda tcoma u kojoj u prva dva mjeseca dobijes 5-10dl (80kn)za istu cijenu a nakon ta dva mjeseca za samo 30kn vise

jel uzeo netko to?i koliko tocno ispada sad moj dl s tim paketom? 5,10 ili nesto izmedju?

peace_of_cake ned 23.6.2013 23:02

ako ti je propusnost dobra (čitaj da si udaljen najviše oko 1,5 - 1,8 km od centrale) onda će ti stavit profil od 10 mb (dl će ti bit 1,2 mb/s a ul oko 70-75 kb/s), u slučaju da nije tako zovi szk. najčešće sve prođe bez problema. i da napomenem, nakon 1.7. maxadsl ipak neće poskupjet, barem tako kaže szk

peace_of_cake pon 24.6.2013 01:58

po meni je ok jer ima 300 mbps wifi i dvojezgreni broadcomov cpu BCM6362 takta 400 mhz ali ne podržava vdsl2 kao što negdje piše te se može isključit wps. još samo fali da netko napravi tutorial za debrand-at router. btw kad dobiješ router napravi kratak review

SiO pon 1.7.2013 09:42

crko mi stari siemesnov modemi i zmjenli su ga za oonaj thomsonov -.-"

Ne mogu se ulogirati na 192.168.1.1 -.- probao msa user i 0000 i nece da ude i nece -.-

btw. imam problem tako da mi neece na torrentu skidati full brzinom(max 130kb/s).. na speedtestu pokazuje normalno i upload i download brzinu..u čemu bi mogao biti problem?

fighterZu pon 1.7.2013 22:32

Kako sam danas pao sa stolice, ono 1.7(oko 00:30), ušli u EU, skidam nešto sa neta kad ono vidim 900 kb/s. Ma nije moguće da je Tcom zbog toga digao brzine. No nije trebalo dugo da se sve vrati na dobru staru hrvatsku realnost :(

Zin8 uto 2.7.2013 11:57
SiO kaže...

dali jos uvijek vrijdi 2 mjeseca free duplo veca brzina?? ako da kako se aktiira..

Samo se logiras na moj tcom i tamo pod internet otvoris tab promijenite brzinu, pricekas par sati i to je to

headshot sub 6.7.2013 06:07

mene zanima kako će mi sad naplatiti račun ako promjenim brzinu danas (6.7.2013), imam flat 4mbps, i sad upravo bih htjeo staviti na 10. Znači treba mi OIB, ime i prezime, mob, i Telefonski broj ADSL priključka:* (dali je to fiksni telefon preko kojeg sam spojen?).

dRoID sub 6.7.2013 09:30
headshot kaže...

mene zanima kako će mi sad naplatiti račun ako promjenim brzinu danas (6.7.2013), imam flat 4mbps, i sad upravo bih htjeo staviti na 10. Znači treba mi OIB, ime i prezime, mob, i Telefonski broj ADSL priključka:* (dali je to fiksni telefon preko kojeg sam spojen?).

Naplatit ce ti proporcionalno 6 dana korištenja stare brzine i ostalo će ti naplatiti novu brzinu.

torrente sub 6.7.2013 15:01
.delboy kaže...

Zato jer najvjeroajtnije nisi uzeo 1 u mjesecu nego par dana kasnije, pa ti je u taj mjesec isto bilo par dana popusta.

stavka Količina je 1.  kad je nesto proporcionalno onda bude Količina 0,xxx.  Bas me zanima kako je ostalima.