Vale 77 pon 24.2.2025 17:50

Lijep pozdrav svima!

Zanima me imate li kakve preporuke za stol i stolicu da mogu smjestit komp sa 32inch monitorom, stol da se može podići elekrično a stolica da je ergonomski udobna, ne mora nžno biti gamerska marka a budget i nije toliko bitan. ps bilo bi super da se plaćanje može vršiti u crypto

Tincha jučer 06:13
mateo kaže...
Mene isto zanima.
Stolica, NE-GAMERSKA, vec ergonomska, kvalitetna uredska stolica kojoj se može podešavat sve što se treba podešavat...

Ja sam ljudima u firmi nakon probe uzeo Ikea Markus i svi su se izjasnili kao zadovoljni.

water1126 jučer 06:58
Tincha kaže...
mateo kaže...
Mene isto zanima.
Stolica, NE-GAMERSKA, vec ergonomska, kvalitetna uredska stolica kojoj se može podešavat sve što se treba podešavat...

Ja sam ljudima u firmi nakon probe uzeo Ikea Markus i svi su se izjasnili kao zadovoljni.

Ima ko viši u firmi? 195-200? 

Tincha jučer 07:04
water1126 kaže...
Tincha kaže...
mateo kaže...
Mene isto zanima.

Ima ko viši u firmi? 195-200? 

Hmm ne, od ekipe koja je dobila navedenu stolicu svi su niži tako da tu ne mogu pomoći.

Minneyar jučer 08:31

Markus je jako neprilagodljiv, dakle ili ti pase ili ne i ne mozes nista oko toga. Meni sa 185 nikako odgovara, a visima vjerojatno jos gore. Ako budzet nije problem, Herman Miller Embody topla preporuka