Stol i stolica

Mene isto zanima.
Stolica, NE-GAMERSKA, vec ergonomska, kvalitetna uredska stolica kojoj se može podešavat sve što se treba podešavat...

Stolica, NE-GAMERSKA, vec ergonomska, kvalitetna uredska stolica kojoj se može podešavat sve što se treba podešavat...
Ja sam ljudima u firmi nakon probe uzeo Ikea Markus i svi su se izjasnili kao zadovoljni.

Markus i Mittzon. Imam na poslu, stvarno odlicno za cijenu.

Ja sam ljudima u firmi nakon probe uzeo Ikea Markus i svi su se izjasnili kao zadovoljni.
Ima ko viši u firmi? 195-200?

Ima ko viši u firmi? 195-200?
Hmm ne, od ekipe koja je dobila navedenu stolicu svi su niži tako da tu ne mogu pomoći.

Markus je jako neprilagodljiv, dakle ili ti pase ili ne i ne mozes nista oko toga. Meni sa 185 nikako odgovara, a visima vjerojatno jos gore. Ako budzet nije problem, Herman Miller Embody topla preporuka
Lijep pozdrav svima!
Zanima me imate li kakve preporuke za stol i stolicu da mogu smjestit komp sa 32inch monitorom, stol da se može podići elekrično a stolica da je ergonomski udobna, ne mora nžno biti gamerska marka a budget i nije toliko bitan. ps bilo bi super da se plaćanje može vršiti u crypto